Kizlar yardimci olurmusunuz acil?

FulyaHakan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
34
0
16
İstanbul
Adetimden 3 gun gecti ve sabah test yaptim sabah ama tek cizgi ciktigini gordum hemen esimle cikip ozel bir polikilinige gidip kan testi yaptirdim 3 saat sonra neticeyi vericez dediler gittik ogrenmeye cihazimiz arizalandi tekrar yapicaz dediler 2 saat sonra aradik negatif dediler ben banyodaki testi cope aticakken 2. Cizginin silikte olsa belirdigini gordum gorunmicek kadar degildi yani simdi celiskide kaldim of valla of??

Kanda her türlü çıkardı negatif çıktığına göre demekki hamilelik yok
Hem bu aralar arkadaşlardan sıkça duyar oldum
Bu evde yapılan idrar testleri hata veriyor

bildiğim kadarıyla predictorlerde 10 dk sonrasını ciddiye almayın diyorlar.bence daha önce reglinde gecikme olmadıysa gebesindir...yarın kan tahlili kesinleştirir zaten..
pardon kandada negatif çıktıysa gebe değilsindir

Son düzenleme:
Benim celiskideki halim polikilinikten bir hata cikabilirliligi cunku yapilirken makina ariza verdi yeniden yapicaz dediler 3 saate vericez dediler. Birde diger arkadaslarimin sayfalarini gezerken 1-2 saat sonrasindaki cizgilerin cikmasina hep olumlu cvplar gelmisti ve hamile olduklarini soylemislerdi. Tekrar ertesi gun testinde hemen belirdigini soylemislerdi. Celiskidegim???

Benim celiskideki halim polikilinikten bir hata cikabilirliligi cunku yapilirken makina ariza verdi yeniden yapicaz dediler 3 saate vericez dediler. Birde diger arkadaslarimin sayfalarini gezerken 1-2 saat sonrasindaki cizgilerin cikmasina hep olumlu cvplar gelmisti ve hamile olduklarini soylemislerdi. Tekrar ertesi gun testinde hemen belirdigini soylemislerdi. Celiskidegim???

kan testin kaç çıktı canım?benim 36 çıkmıştı ama ona rağmen doktor kesin dememişti.sonra yükseldi ama ben kimyasal gebelik geçirdim malesef tutunamadı.bence biraz daha bekle adetin gecikirse test yaptır tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…