Doğuma Hazırlık Kızlar yardımcı olurmusunuz bitürlü karar veremedim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi olsun :)

• BEREN

OY: 43 86,0%
  • BERENSU

OY: 7 14,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

ZYNB_KB

Minik Presnesss
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
526
0
96
Ankara
kızımızın ismi BEREN mi olsun yoksa BERENSU mu olsun karar veremedik bitürlü sizce hangisi olsunki bana fikir veririmisiniz simdiden tskr ederim herkeseopuyorumnanaktan

bence beren...
son zamanlarsa bu "su" eklerine karşı fazla bi düşkünlük var çünkü... kızın büyüdüğünde etrafında birsürü su olduğu için sıkılabilir isminden :)

ben de beren dedim. sonu su'lu nur'lu biten isimler yeterince fazla zaten...
ohaoldumsmile

bende beren diyorum aslında ama hep iki isim düsünmüstm ondan su dedik bide ama su isminnde anlamı yok ondan karar vermedm bi trlü boshayallersmile

canım hayırlısıyla kucagına al inşallah ben ekleri ve çift isimleri pek sevmıyorum. o yuzden bence sadece BEREN..

beren;benim kızımın adıda beren.Bence çok güzel bir isim.Ayrıca tek isim daha iyi....

beren erkek ismide var ama su beren koy bence:::))))))))))

berensu daha güzel...

canım hayırlısıyla kucagına al inşallah ben ekleri ve çift isimleri pek sevmıyorum. o yuzden bence sadece BEREN..

kızlar hepinize cok tskr ederim ama hala karar vermiş deiglim beren cok güsel anlamıda güsel ama yakında bi sonuca baglıcam inşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Beren Su güzel bence..

Nur ve Su öyle güzel isimler , öyle güzel nimetler ki..

Evet belki son zamanlarda çoğu ismin arkasına getiriliyor ama her ismin her bebeğin her meleğin büyüsü şahsına has , ona özeldir..Kıyaslama yapmak veya herkeste bu isim var diye genellemk doğru değil diye düşünüyorum..

Hepsi birbirinden güzel..

Sağlıkla gelsin minik hanım : )

2 hafta önce kızım dünyaya geldi 6 gün isimsiz kaldı minik prenses
sonunda Beren koyduk herkes çok beğeniyor..

sadece BEREN ....su, nur,naz sevmedğim ekler o kadar çok ki kayınvalidemin ailesinde 7 TANE NURLU BEBEK VAR:)))

tskr ederim kızlar hepinze anketime katıldıgınız ve yorum yaptıgınız için bizde bi kac kişiye söledik onlarda cok begendi söledigimz herkes cok begniyod aha dogrusuopuyorumnanaktan hatta bi arkadasımız bizde bitane daha yapıp ismini berenmi koysakki dedikaydirigubbakcemile3
berensu koyunca güsel oluyo ama su nun bi anlamı olmadıgıiçin akrar evrmedim hani isim cocuga sirayet eder ya o acıdan da düsünüyorum ama bakalım bu gidişle cocuk dogcak ben hala düsünüyo olcamkaydirigubbakcemile3

Back
X