Doğuma Hazırlık Kızlar yardımcı olurmusunuz bitürlü karar veremedim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi olsun :)

• BEREN

OY: 43 86,0%
  • BERENSU

OY: 7 14,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Amanın kuzumuzun ismini oyluyoruzzzzzzz...
Benden Beren'e bir oy !!!

evet teyzesi kuzunun ismini oyluyoruz ama görüyosun demi bizim kızları hiç biri katılmamıs kızımın anketine ben sorarım onlara:olmaz:
beren olcak gibi zaten teyzesi hatta oldu gibi bisey kaydirigubbakcemile3

beren ismi çok kızım olsaydı bende duşunuodum.hem beren dıyınce aklıma çok tatlı sevımlı cici güzel bı kız portresi gelio:)))

beren ismi çok kızım olsaydı bende duşunuodum.hem beren dıyınce aklıma çok tatlı sevımlı cici güzel bı kız portresi gelio:)))

evet dimi ya ebnde öle sevmli bisey düsünüyosunkaydirigubbakcemile2
üniseks diyolar ama erkege pek gitmiyo benceyerimseniben

evet dimi ya ebnde öle sevmli bisey düsünüyosunkaydirigubbakcemile2
üniseks diyolar ama erkege pek gitmiyo benceyerimseniben

bencede kız ismi gibi daha çok.benim ablamın oğlunun ,beimde kızımın adı.o son çocuğunu kız istiyodu.hamileyken anlaşmıştık.kız da olsa erkek de olsa beren koycaktık.koyduk..

bende 11 haftalık hamileyim. inş. kızım olursa beren koymayı planlıyorum henüz eşimi ikna edemesemde:) o elif istiyor. ismiyle yaşasın allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin:ecrin_bebek:

bencede kız ismi gibi daha çok.benim ablamın oğlunun ,beimde kızımın adı.o son çocuğunu kız istiyodu.hamileyken anlaşmıştık.kız da olsa erkek de olsa beren koycaktık.koyduk..

degişik olmus abla kardesa ynı isim koymanız cocuklar sasrmasın büyüynce zemuszemus
allah saglık sıhat versn ikinizinde bebişine inş:Saruboceq:

erkeğe yakışmıo bnce tam cıcı kız ismi:)

aynen katılıyorumopuyorumnanaktan

bende 11 haftalık hamileyim. inş. kızım olursa beren koymayı planlıyorum henüz eşimi ikna edemesemde:) o elif istiyor. ismiyle yaşasın allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin:ecrin_bebek:

elif beren olur ikinizin dedgide olur ilk elifi koyarsın esininde gönlü olurkaydirigubbakcemile3 hem ilk cocuksa eger elif ismini koymak iiymiş tan acıklaması neydi hatırlamoıyorum am aiiymişopuyorumnanaktan
amin cnm inşşş hepimziin bebilerini inşşşş:Saruboceq:

Tatlım ne güzel isim bulmuşsun öyle ama sadece beren olsun.sonuna su eklemeyin derim ben çünkü bi dönemin furyasıydı boyle su lu isimler artık kulağa hiç hoş gelmiyo..en güzeli beren;)

Tatlım ne güzel isim bulmuşsun öyle ama sadece beren olsun.sonuna su eklemeyin derim ben çünkü bi dönemin furyasıydı boyle su lu isimler artık kulağa hiç hoş gelmiyo..en güzeli beren;)

ayy cnm benm tskr edermmmmopuyorumnanaktan
özledm yaw gene ara verdiksenağlama
beren olcak sanırım teyzesi eşimle öle karar verdik gibiopuyorumnanaktan

beren'e bir oy da esra teyzesindenopuyorumnanaktan
çok az kaldı kuzucuğumuzahihoyyyt

hemen hemen bütün cocuklarin isminin sonunda ya su ya nur ya naz var zaten sadece beren kafi :)

Son düzenleme:
Back
X