Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKızlar yardımcı olurmusunuz bitürlü karar veremedim :)
evet teyzesi kuzunun ismini oyluyoruz ama görüyosun demi bizim kızları hiç biri katılmamıs kızımın anketine ben sorarım onlaralmaz:
beren olcak gibi zaten teyzesi hatta oldu gibi bisey kaydirigubbakcemile3
bencede kız ismi gibi daha çok.benim ablamın oğlunun ,beimde kızımın adı.o son çocuğunu kız istiyodu.hamileyken anlaşmıştık.kız da olsa erkek de olsa beren koycaktık.koyduk..
bende 11 haftalık hamileyim. inş. kızım olursa beren koymayı planlıyorum henüz eşimi ikna edemesemde:) o elif istiyor. ismiyle yaşasın allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin:ecrin_bebek:
bencede kız ismi gibi daha çok.benim ablamın oğlunun ,beimde kızımın adı.o son çocuğunu kız istiyodu.hamileyken anlaşmıştık.kız da olsa erkek de olsa beren koycaktık.koyduk..
bende 11 haftalık hamileyim. inş. kızım olursa beren koymayı planlıyorum henüz eşimi ikna edemesemde:) o elif istiyor. ismiyle yaşasın allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin:ecrin_bebek:
elif beren olur ikinizin dedgide olur ilk elifi koyarsın esininde gönlü olurkaydirigubbakcemile3 hem ilk cocuksa eger elif ismini koymak iiymiş tan acıklaması neydi hatırlamoıyorum am aiiymişopuyorumnanaktan
amin cnm inşşş hepimziin bebilerini inşşşş:Saruboceq:
Tatlım ne güzel isim bulmuşsun öyle ama sadece beren olsun.sonuna su eklemeyin derim ben çünkü bi dönemin furyasıydı boyle su lu isimler artık kulağa hiç hoş gelmiyo..en güzeli beren
Tatlım ne güzel isim bulmuşsun öyle ama sadece beren olsun.sonuna su eklemeyin derim ben çünkü bi dönemin furyasıydı boyle su lu isimler artık kulağa hiç hoş gelmiyo..en güzeli beren