- 10 Eylül 2025
- 14
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi nurlaleldkc
-
Şey işte bende adet günündeyim sancım var adet olursam boşa gitmesin diye yapmıyorumE test yapsan anlarız sanki canım
O zaman bir kaç gün sonra yapŞey işte bende adet günündeyim sancım var adet olursam boşa gitmesin diye yapmıyorum
Tamamdır teşekkür ederimO zaman bir kaç gün sonra yap
Artimed mi markasıKızlar sizce silik hayalet çizgi var mı burda kamerada tam net değil normalde biraz daha net gibi ama emin olamiyorum yardımcı olur musunuz?
Yok canımKızlar sizce silik hayalet çizgi var mı burda kamerada tam net değil normalde biraz daha net gibi ama emin olamiyorum yardımcı olur musunuz?
Day's doctor canımArtimed mi markası
İnsan isteyince herhalde var gibi görüyorumYok canım
Bende öyleyim canım Allah inşallah isteyen herkese nasip ederİnsan isteyince herhalde var gibi görüyorumbide belirtilerim çok fazla o yüzden de şüpheliyim biraz
Amin canım inşallahBende öyleyim canım Allah inşallah isteyen herkese nasip eder
Bende öyleyim canım Allah inşallah isteyen herkese nasip eder
Ben çizgi göremedim ama varsa bile bu markalar yalancı pozitif çok çıkarıyor bilginiz olsunDay's doctor canım
Senin kaçıncı haftan ve ne belirtilerin var Banada söylermisinAmin canım inşallah
Benim ara ara giren kasıklarımda batmalar oluyor bacak ağrısı da çok fazla aslında daha var regliye bir haftaya yakın ama işte insan sabırsız bekleyemedim bu kadar çok ağrım varkenSenin kaçıncı haftan ve ne belirtilerin var Banada söylermisin
Teşekkür ederim canım bakalım bir süre sonra tekrarlayacagim testiBen çizgi göremedim ama varsa bile bu markalar yalancı pozitif çok çıkarıyor bilginiz olsun
Benimde aynı adet günündeyim hatta olmuyorum şu an umarımda olmam çok istiyorumBenim ara ara giren kasıklarımda batmalar oluyor bacak ağrısı da çok fazla aslında daha var regliye bir haftaya yakın ama işte insan sabırsız bekleyemedim bu kadar çok ağrım varken
İnşallah bebiş haberini alırız canım en kısa zamanda sen test yaptın mıBenimde aynı adet günündeyim hatta olmuyorum şu an umarımda olmam çok istiyorum
Yok kuzum aynı senin gibi sancılarım oluyor batık gibi mide bulantım var kusma yok karın çevremde genişleme oldu adet günündeyim yapıpta adet olunca üzülmek istemediğim için daha yapmadımİnşallah bebiş haberini alırız canım en kısa zamanda sen test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?