Kızlar yardımcı olurmusunuz

Smile_90

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
463
170
18
Kizlar size sorum garip gelebilir ama kafama çok takıyorum.Benim iyi giden bir iliskim var ciddiyiz zaten benim ilk sevgilim ve ben cok deger veriyorum ona ayni şekilde oda bana çok deger veriyor. Ama bizim Allah nasip ederse evlenmemize dahauzun yıllar var çünkü okulun bitmesini bekliyoruz. Ben de su siralar hep uzun iliskiler aşkı öldürür yada evlilik heyecanlı olmaz gibi yazılar yorumlar okuyorum ve bu beni rahatsız etti su anlamda bende aynı sorunu yasarmiyimki acaba diye düşünmeden edemiyorum. Ben yapı olarak çok sadık biriyimdir ve çok alıştım sevgilime zaten kolay kolay her erkege guvenmem ama ona güveniyorum gercekten sevdigini hissediyorum ana ya bizde öyle olursak ne yapmalıyım sizce bu soylenenler gercekten olabilirmi boyle bir durumu yasayan varsa yada mesajimi okuyan crvap verirse sevinirim . Simdiden teşekkür ederim.

Ben nişanlımla 5 senedir beraberim. Aynı yerde oturuyoruz, iki günde bir görüşüyoruz. Heycanımız bitmedi. Bence hemen heycanı biten insanlar; ya evlenince eşleriyle problemi olanlar, ya evlilik hayatında beklediklerini bulamayanlar ya da çok monoton yaşayanlardır. Birbirinizi canlı tutmak, hayatınıza farklılık katmak, monotonlaşmamak sizin elinizde:)

Ben nişanlımla 5 senedir beraberim. Aynı yerde oturuyoruz, iki günde bir görüşüyoruz. Heycanımız bitmedi. Bence hemen heycanı biten insanlar; ya evlenince eşleriyle problemi olanlar, ya evlilik hayatında beklediklerini bulamayanlar ya da çok monoton yaşayanlardır. Birbirinizi canlı tutmak, hayatınıza farklılık katmak, monotonlaşmamak sizin elinizde:)
Bende boyle düşündüm mutluyken karamsar olmak sacma zaten teşekkür ederim ;)

Back
X