Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidicem doktoraMuayene olun. Biz bilemeyiz ki![]()
Bazen fazla oluyorburadan teşhis koyamayız biz ağrı fazla ise doktora gitmende yarar var
Bence sen bir doktora görün belki basit bir şeydir çözülür ve ağrıları yaşamazsınBazen fazla oluyor
Bence sen bir doktora görün belki basit bir şeydir çözülür ve ağrıları yaşamazs
Kist mi ciddimisinBazen sebep kistler olabiliyor. Siz yine de bir doktora görünürseniz iyi olur
Evet. Çoğu kadında olan şeyler. Çikolata kisti çok ağrı yapıyor diye duymuştumKist mi ciddimisin
Ayyy Allah korusun ya daha 25 yaşındayım dusunmesi bile ürkütüyor beni . Bazen adetim çok yoğun oluyorum .Evet. Çoğu kadında olan şeyler. Çikolata kisti çok ağrı yapıyor diye duymuştum
Ben düzensiz oluyorumAdet zaten bu şekilde olur genelde
Çok aşırılı adet olmam oluyorsanız muayene olun kist olabilir ben öyle ağrı çektimde doktora götürdü annem kist olduğu ortaya çıktı çok küçük dü zaten zamanla kayboldu benimki benimde aşırı kanamam oluyodu 3 ped değiştirdim oluyodu 2,3 saat içindeAdetimi sürekli ağrılı oluyorum bazen normalin üstü kanamam oluyor neden böyle oluyor çok endişeleniyorum . Göğüslerim şişiyor
Ayyyy ciddimisin sen yaaa 2,3 saat içinde 3 ped çok fazla degilmiÇok aşırılı adet olmam oluyorsanız muayene olun kist olabilir ben öyle ağrı çektimde doktora götürdü annem kist olduğu ortaya çıktı çok küçük dü zaten zamanla kayboldu benimki benimde aşırı kanamam oluyodu 3 ped değiştirdim oluyodu 2,3 saat içinde
Çok aşırı kanamam vardı o zamanlar yeni adet oldum zamanlarda öyleydi sonra düzene girdi su gibiydi önceden ilk 2 gün kanamam çok olurdu sonra azalırdı bi de 1 hafta olurdum önceden doktor bi şey demedi öyle gönderdi bi ilaç vardı ponstan forte o ilaç anca kesiyordu ağrılarımı sonra düzene girdi kanamam azaldı evlendim adet günüm 4 e düştü şimdi çok şükür aşırı kanamam da yokAyyyy ciddimisin sen yaaa 2,3 saat içinde 3 ped çok fazla degilmi