Kizlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Selenasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
31
2
1
29
Adetimi sürekli ağrılı oluyorum bazen normalin üstü kanamam oluyor neden böyle oluyor çok endişeleniyorum . Göğüslerim şişiyor

buradan teşhis koyamayız biz ağrı fazla ise doktora gitmende yarar var

Adetimi sürekli ağrılı oluyorum bazen normalin üstü kanamam oluyor neden böyle oluyor çok endişeleniyorum . Göğüslerim şişiyor
Çok aşırılı adet olmam oluyorsanız muayene olun kist olabilir ben öyle ağrı çektimde doktora götürdü annem kist olduğu ortaya çıktı çok küçük dü zaten zamanla kayboldu benimki benimde aşırı kanamam oluyodu 3 ped değiştirdim oluyodu 2,3 saat içinde

Çok aşırılı adet olmam oluyorsanız muayene olun kist olabilir ben öyle ağrı çektimde doktora götürdü annem kist olduğu ortaya çıktı çok küçük dü zaten zamanla kayboldu benimki benimde aşırı kanamam oluyodu 3 ped değiştirdim oluyodu 2,3 saat içinde
Ayyyy ciddimisin sen yaaa 2,3 saat içinde 3 ped çok fazla degilmi

Ayyyy ciddimisin sen yaaa 2,3 saat içinde 3 ped çok fazla degilmi
Çok aşırı kanamam vardı o zamanlar yeni adet oldum zamanlarda öyleydi sonra düzene girdi su gibiydi önceden ilk 2 gün kanamam çok olurdu sonra azalırdı bi de 1 hafta olurdum önceden doktor bi şey demedi öyle gönderdi bi ilaç vardı ponstan forte o ilaç anca kesiyordu ağrılarımı sonra düzene girdi kanamam azaldı evlendim adet günüm 4 e düştü şimdi çok şükür aşırı kanamam da yok

Back
X