Kızlar yardımcı olursanız sevinirim.

bikem55

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
1.400
1.443
Kızlar Merhaba. 5.aydayim bu ay ciddiye aldım. Anlayamadigim şeyler var. Deneyimli arkadaşlardan fikir vermesini rica ederim.
Fotoda sol köşesi pembe olan yerler yumurtlama günleri, kalpli olan yerler bizim çalıştıklarimiz:)
Kızlar yumurtlama donemim geçmiş midir. 8 Mart adet gösteriyor.

Eklentiler

• 2015-02-26-14-08-19.png
    2015-02-26-14-08-19.png
    720,8 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
takvime göre geçmiş bence 1 hafta daha gün aşırı ilişki olsa süper olur. Sonuçta illaki takvime göre yumuttlamiyoruz geç ya da erken yumurtladigimiz, aylar oluyor. Sen 26 ve 28 de de çalış canım ne olur ne olmaz :)

Teşekkü ederim arkadaşım zaman ayırıp yazdığın için. 26 ve 28 ' de yapmaz ve hamile kalmazsam çok pişman olurum herhalde. :))

Teşekkü ederim arkadaşım zaman ayırıp yazdığın için. 26 ve 28 ' de yapmaz ve hamile kalmazsam çok pişman olurum herhalde. :))
yahu fabrika ayarına geçmişsin bu ne spermler bedende 3 gün yaşar zaten ..yumurtlama günlerini değerlendirmişsin benimkide senle paralel olanı diyim 15 -18- 22 ben bu duruma değerlendirdim diyorum bide yuh bana :KK70:

yahu fabrika ayarına geçmişsin bu ne spermler bedende 3 gün yaşar zaten ..yumurtlama günlerini değerlendirmişsin benimkide senle paralel olanı diyim E15 -18- 22 ben bu duruma değerlendirdim diyorum bide yuh bana :KK70:
Canım çok güldürdün beni.Senin adet günün ne zaman? Eşim diyoki ya böyle doğacak çocuktan Hayır olmaz baksana makine gibi:)))
Istegim de kalmadı açıkçası. Sence yapmama gerek var mı daha?
8 Mart adet gözüküyor. Yumurtlama bazı sitelerde 20si bazılarında 22si idi. Degerlendirdim Yeter artikkkk:)

Ben dün gece hafif bi kahverengi akıntı gördüm sonra sabah biraz kanama arkasına yeniden kahverengi akıntı devam ediyor hamilelik belirtisi olabilir mi acaba deneyimim yok
Canım benim de ilk hamileligim olacak Allah izin verirse. 1 hafta önce benden de kahverengi akıntı geldi. Daha önce hiç olmamıştı

Kızlar Merhaba. 5.aydayim bu ay ciddiye aldım. Anlayamadigim şeyler var. Deneyimli arkadaşlardan fikir vermesini rica ederim.
Fotoda sol köşesi pembe olan yerler yumurtlama günleri, kalpli olan yerler bizim çalıştıklarimiz:)
Kızlar yumurtlama donemim geçmiş midir. 8 Mart adet gösteriyor.
Ovülasyon testi tavsiye ederim bu takvimler yanıltabiliyor

X