kızlar yardımıcı olun :( paranoyakmı oldumki

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
68
kızlar erkek arkadasımla arazmzdaki sorunları anlatmıstım neyseki astık.Ancak ayrı sehirlerde olmamız ona olan güvensizliğimi arttırıyor sanki..(buda kadınlar külübüne üye olduktan sonra cıktı) Evlerini biliyorum daha önce gtmiştim dün gece kılık değiştrip takip etsem dedm içimden beni aldattığını düşünmüyorum ancak bi ortama girsin bi bakan birdaha dönüp bakar (bunu ben değil arkadasımlar söylüyor.) evet kabul ediyorum cok yakısıklı ve sempatik zaten bu yüzden korkuyorum hiç bi zaman ondan kendimi düşük hissetmedim ki değilim zaten... ancak paraanoyaklık nerden geldi bilmiyorum nasıl kurtulacağım bu kuruntudan

cnm peki sevgilinin davranışları sana karşı nasıl ilişkiniz iyi gidiyor mu?

Kılık değiştirip takip etmek de ne Allah aşkına :)
Bir an önce kurtul bu düşüncenden.
Olmazsa kendine yazık etme, çünkü bu güvensizlik durumu seni yer bitirir.

cnm peki sevgilinin davranışları sana karşı nasıl ilişkiniz iyi gidiyor mu?

hersey eskisi gibideğil heyecan yok askım birtanm vb. sözcükleer yok.ama saatlercede konusuyoruz tlfnda. ben arada askım cnm cicim desemde o tatlım canım en iyi sekli ki zaten askım bitanm bende pek sevmem ama klasik kullanılan birsey!! bnm için önemi yok askım vs. sadece eskiden sölüyordu ama smdi ağzından bi kere bile duymadm o yüzden biraz kırgınım snki

Eğer ciddi bir sorun yoksa,boş kuruntularla kendini de sevgilini de yorma.. Tadını çıkart hayatın

Burada sorunlar çok görünüyor ama insanlar mutluluğunu değil,sorunları paylaşır o yüzden.... Bugün sevgilimle çok güzel gün geçirdim diye kimse başlık açmaz..Ama kavga ettik diye açar..

Tabi bu dikkat etmemeyi gerektirmez

acıkcası tediırgin eden beni sürekli kzılarla haasır neşir olması ...cok kız arkadası var arkadaslarının %10u erkekse %90nı kız

acıkcası tediırgin eden beni sürekli kzılarla haasır neşir olması ...cok kız arkadası var arkadaslarının %10u erkekse %90nı kız

O kızlar sevgili olduğunuzu biliyor değil mi...Tabi kız arkadaşı olur ama mesafeyi korumalı,öyle el şakaları,eline koluna dokunmalar,sarılmalar olmaz!!

Evet, biraz sıkıntılı ama ne yapacaksın,güvenmeyi dene,tedbiri de elden bırakma (çaktırmadan gözün üzerinde olsun)..

bı yanlısını gorduysen kesın bır tavır koy.çözümü bu.yok yaramazlık yapmaya devam ederse ayrıl o zaman aklı basına gelır..

bundan rahatsız olduğunu belirt bence yoksa belli bir süre sonra alışır söylediğinde daha öncede böyleydi der ve sana sorun çıkaran kıskanç bir kadın yaftasını yapıştırır yaşadım biliorum canım nezamandır berabersiniz bilmiorum ama ne beklediğini ne istediğini nelerin canını sıktığını söyle baktın değişiklik yok aynı hissi yaşat bakalım noluo ozaman belki adam olup sevgilisine konsantre olur :)

ben kadınlar kulübüne üye olalı çok oldu, ama kimseye güvenim azalmadı
tek öğrendiğim şey ; kime iki kez güveneceğimdir.

belkı arkadaşının sevgilinde gözü vardır, ya da seni biraz pohpohlamak istemiştir.
güzellik göreceli bir kavramdır
kendıne haksızlık etme, erkek arkadaşın kim oluyor ki, kendını onun yanında ezik hissediyorsun?

herkez aynı şeyi düşünüyor :)

aah k.k. aahh :)

bende bazen düşünüyorum hele şu kayınvalide konularından etkileniyorum. ama ilk zamanlar daha çokdu şimdi şimdi azalıyor. herkez bir değil neticede. çok şükür eşim aldatıyor mu diye düşünmedm hiç :)
ders çıkarmaya çalışmak en doğrusu.

bu düşüncelerin yersiz olduğunu tekrarla kendine hep. herhangi bir şüpheli durum yoksa

bı yanlısını gorduysen kesın bır tavır koy.çözümü bu.yok yaramazlık yapmaya devam ederse ayrıl o zaman aklı basına gelır..

ona körkütük asık olduğumu biliyor kaybetme korkusu yok hatasını gördüm 1kaç kere yakaladım aldatmıyordu sadece kızların ondan hoslandığını bile bile konusuyordu ama yakalamama rağmen beni aldatmadığına ikna etti beni bırakmaz eminim sen olmadan yasayamam diyor kendimi futbolcu gibi hissediyorm asil oyuncu arada saha dısına alınıyormus gibi

kendimi ezik hissetmiyorum ki zaten orayada yazdım onun yanındayken kendimiasla komplekse sokmam güzellk konusunda!!! evet güzellik görecelidir haklısın...sadece sık görüşemediğim için kaybetme korkusu...arkadasımın öyle birsey yapacağını zannetmiyorum ve ihtimalde vermiyorum ....pohpohlama deyincede bi kaç arkadasımdan değil ailemdende yakısıklığığı konusunda tam not aldım dikkat cekici birisi bence ve cemremcede öyle

2yıldır beraberiz kendisi telfondayken yanımda yolda gecerken erkek sesini duysun cıldırır ama o facebookta 15kız tek bu kapak fotorafı cıldırmamak paronyk olmamak eldemi?

ne kadar kaybetme korkusunu yaşarsan, erkek arkadaşını o kadar boğarsın
nıye kaybetme korkusu yaşıyorsun ki? bir sorun olmalı bunu yaşaman için?

ne kadar kaybetme korkusunu yaşarsan, erkek arkadaşını o kadar boğarsın
nıye kaybetme korkusu yaşıyorsun ki? bir sorun olmalı bunu yaşaman için?

evet yasıyorum sürekli cevresnde kız...yapış yapış kızlar....%90 kız arkadasları.... suan gözlemleymıyorum takip edemiyorm facesinide dondurdu sifrede vermiyorki sadece twitterden takip edebiliyorum oda temiz sayılır takipcileri dısında.... suan gözle görünür elle tutulur bişi olmasada beni bedensel olarak aaldatmasada gözleriyle aldattığını hissediyorum ne diyebilirmki bu durumu hissettiklerimi anlatsam güler iyice kendini birsey sanar

Selam,

Erkekler böyle pohpohlanmayı seviyorlar işte malesef. Belki cidden seni aldatmıyor vs. ama işte o kızlarla konuşmaktan da vazgeçmiyor.

Yanlış anlama ama, aşkım vs. benzeri konuşmaması çok normal değil bence, hele ki ayrı yerlerdesiniz. Biraz daha önem vermeli bu konuya.

Sevgilinin üstüne ne kadar düşersen, şımarıyorlar. Hem zaten sen ne kadar kafana taksan da, birşey yapacağı varsa yapar.

Demişsin ya, ona ne kadar aşık olduğunu vs. biliyormuş. Bence biraz ilgisiz davran, biraz da o göstersin sensiz olamayacağını.

Sevgilimin fbook şifresini biliyorum, söylemese kavga çıkarırdım. Ama ben ona fbook şifremi vermedim. Çünkü özel dedim. Sanki onunki özel değil Ama ona vermiyorum diye, gizli yalan dolan bişi yapmıyorum, sadece arkadaşlarımla ya da ailemle daha rahat sohbet ediyorum vs. Şifre vs. vermiyorsa, mutlaka gizli bişiyler yapıyor diye düşünme. Kendimden biliyorum ben yapmıyorum

askım vs. bende kullandığım cümleler değil...evet sifresini vermiyor bi kac kere verdi tesadüfen görmemem gereken konusmalarını gördüm özeliydi oda bu yzden wermek istemediğinii söledi ...o varken onu istemıyorum haytımda yokluğunda cıldrıyorum az önce tartıstık yine bilmiyorum nereye kadar gidecek böle

Ah canımm aynı dertten muzdaribiz, daha dogrusu muzdariptik :)) Benim sevgilimde benden uzak bi şehirde bu konusarak halledebilecek bi şey bunu sevgilinle konus korkularım var falan de bana bu güveni sagla lütfen tek basıma halledemiyorum de.. ve de cok ciddi söylüyorum bunu bu durumdan kurtulana kadar burda yazılan hiçbi şeyi okuma cidden insanı daha kötü yapıyo her olayı kendine cekiyosun aa bak benimkinde de bu var hımmm falan oluyo yanii. rahat ol eger korkularn gercek olursa da kokusu bi şekilde acıga cıkar sen Allaha dua et hayırlısını iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…