- Konu Sahibi 1seniseviyorum
-
Sadece o çok yakışıklı diye böyle olduysan iyi değil canım ama eğer diyorsan ki şöyle bir hareketinden şüphelendim o ayrı :26:
defalarca gördüm arakdas gibiyiz de sevgili gibide anlayamadım ne yaptığını bazen bensz yapamayacağını bazende sevmediğini kafasının karısık olduğunu süreklide konusmak istediğini söylüyor karmasık çözemedim
defalarca gördüm arakdas gibiyiz de sevgili gibide anlayamadım ne yaptığını bazen bensz yapamayacağını bazende sevmediğini kafasının karısık olduğunu süreklide konusmak istediğini söylüyor karmasık çözemedim
Yani uzun süredir birlikteyseniz arkadaş gibi olmuş olmanız normal tabi bunun da boyutları vardır en iyisini siz bilirsiniz de karışık bir durum gerçekten bunu ona söyledin mi acaba yani arkadaş gibi olduk sanki falan diye ?
söylediklerin ve düşüncelerin çelişiyor sen her ne kadar da kabul etmek istemesen de..
ayrı şehirlerde de olsa insan aynı şehirde de olsa şüphe sarmışsa dört bir yanını imkanı yok bir şekilde deşmek ister ki senin de
düşüncelerin kılık kıyafet değiştirme noktasına gelmiş..kendimi ondan düşük hissetmiyorum diyorsun ama biri görse bir daha dönüp bakar da diyebiliyorsun.
önce kafandakileri temizlemen gerekiyor..kk da buluyor herkes suçu da burada yaşanılanlar gerçek hayatın bir aynası aslına bakarsan.
ders al ama kafaya takma buradakileri derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?