kızlar yardımıcı olun :( paranoyakmı oldumki

bu paranoyaklik forumda bulasici oldu sanirim.
banada bulasti. gecen pireyi deve yaptim, pire icin yorgan yaktim

ne kadar zamandir birliktesiniz

Sadece o çok yakışıklı diye böyle olduysan iyi değil canım ama eğer diyorsan ki şöyle bir hareketinden şüphelendim o ayrı :26:

Sadece o çok yakışıklı diye böyle olduysan iyi değil canım ama eğer diyorsan ki şöyle bir hareketinden şüphelendim o ayrı :26:

defalarca gördüm arakdas gibiyiz de sevgili gibide anlayamadım ne yaptığını bazen bensz yapamayacağını bazende sevmediğini kafasının karısık olduğunu süreklide konusmak istediğini söylüyor karmasık çözemedim

bunları kafanda kuracağına açık açık konuşsan sevgilinle..
yada akışına bırak belli eder zaten kendini olursa..

Kılık değiştirip takip etmeyi düşünmek çok garip
Biriyle yakalayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ki ?

Sevgilinizden eminseniz girdiği ortamda ki herkes baksa bile, umurunuzda olmamalı..
Kendi de ilgiden hoşlanıp meyil eder diye düşünüyorsanız da istediğiniz kadar takip edin, yine yapar yine yapar...

söylediklerin ve düşüncelerin çelişiyor sen her ne kadar da kabul etmek istemesen de..
ayrı şehirlerde de olsa insan aynı şehirde de olsa şüphe sarmışsa dört bir yanını imkanı yok bir şekilde deşmek ister ki senin de
düşüncelerin kılık kıyafet değiştirme noktasına gelmiş..kendimi ondan düşük hissetmiyorum diyorsun ama biri görse bir daha dönüp bakar da diyebiliyorsun.

önce kafandakileri temizlemen gerekiyor..kk da buluyor herkes suçu da burada yaşanılanlar gerçek hayatın bir aynası aslına bakarsan.
ders al ama kafaya takma buradakileri derim.

Yani uzun süredir birlikteyseniz arkadaş gibi olmuş olmanız normal tabi bunun da boyutları vardır en iyisini siz bilirsiniz de karışık bir durum gerçekten bunu ona söyledin mi acaba yani arkadaş gibi olduk sanki falan diye ?

Bu kadar karamsar olmayla olumsuzluğa davet çıkarıyosunuz.
Ciddi ciddi burda bahsetmediğiniz sizi etkileyen şeyler varsa tavrını koyun.
He olmuyosa ayrılıcaksınız, ne aşklar bitiyor herkes nefes almaya devam ediyor.

artık anlamıyorum sana karsı içimde birseyler var ama sevgi olduğundan emin değilim diyor bende kndini toparla dedim.ne zaman beni özlersen ozaman ara dedim dün buğun msj atms napıyorsun bende öözledin sanırım yazdım özledimde dememiş özlemedimde bende rest cektm sevgiliimsen sevgilim kal yoksa yolun acık olsun ddedimhaklısın demiş öle yani galiba mütiş ask the end

haklısn aslında...evet burda okuduklarm cok etkiliyor suc bulmuyorum buraya kesinlikle sadece hissettiklerim bunlar...kendimden üst görmüyorum kesinlikle erkek arkadsımı... takip etme isteğimde acaba aldatılıyormuyum piskolojisi? aldattıqını düşünmüyorum ama ya aldatılıyorsam demeden duramıyorum... zaten bitme noktasınada geldik galiba bugünde bittik diyebilirim

benm yardımcı olmaya calıstınız kızlar tesekkürler hepinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…