bende olmuştu hep adet olmayı bekledim. hatta şuan 10 haftalık hamileyim zaman zaman hala oluyor. ama şiddetliyse ve hamileyseniz doktora danışmakta fayda var geçen hafta şiddetli kasık ağrımdan sonra kanama geçirdim ben.
hayırlısı olsun
Her ay regl tarihine yakın dönemlerde ağrın olabilir. Bu gayet normal bir şey. İlerleyen zamanlarda kasık ağrılarında çoğalabilir. Çünkü artık rahim genişliyor. Hiç sıkıntı yapmayın :)
ben yeni geldim lütfen bilen biri aydınatsın beni. ben bebek sahibi olmak istiyorum olmuyo eşim hastaneye gitti doktor cok kucuk de olsa varikosel oldugunu söylemiş. herkeste oldugu kadar varmış. bi tedaviden bahsetmemiş... küçügü büyügüde aynımı merak ediyorum
birde bişey daha sorucam ben adet tarihimden 2 gün önce adet oldum.. 2 gun dolu dolu pembe kan geldi bol pıhtılı. sonra 4,5 gün kahverengı akıntı geldi. ustune görmeden şüphelendim test yaptım kahverengi akıntı devam ederken. negatif çıktı. 2 hafta oldu benim adetim bitelim karnım şiş ve karnımın altı ağrıyo oturuuken kalkarken karnımı tutuyorum. neden ağrıyoki karnım. acaba üşütmekle alakasımı var yoksa hamilelik olabilirmi çok şişti karnım top gibi şuan