kızlar yardımınıza ihtiyacım var akıl verin bana benim aklım yar degil bana şu anda:(

baharorhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
29
0
36
Gaziantep
5 yıllık bir ilişkinin sonunda nihayet nişanlandık 4 ay önce.20 gün önce ögrendimki bir ara kopukluk yaşamıştık ikişkimizde yaklaşık 2 sene kadar o sırada bende boşluga düştüm bir kaç tane sevgilim oldu.ve ozamanlarda sevgilimin bir ilişki yaşadıgı biri olmuş sadece cinsel anlamda 3-4 ayda bir görüşüp ilişkiye giriyolarmş bunları ögrendim bittim ben tabi.nişanlım pişman ve berbat bir halde günlerden beri yalvarıyor kızı ara konuş nasıl bir ilişki aşadıgımı dedi.sadece cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için dedi tüm pişkinligiyle her şeyi itirf etti.abdest aldı kurana el bastı bir daha böle bir şey olicAK DİYE VE BEN ONU ÇOK SEVİYORUM 6 AY sonra dügünümüz yardım edin siz olsaydınız ne yapardınız.

SİZİNDE SEVGİLİNİZ OLMUŞ ONUNDA..
bence çokta karıştırmayın geçmişi..,
güveniyorsanız unutup devam edin yok kaldıramam diyorsanızda bitirin.

onu çok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum çok eminim ailemden herkesten özürdiledi her dedigimi yapıyor günlerdir yalvarıyor.sakinleştirici kullanıyorum şu anda işimdende ayrıldım.berabt durumdayım şu anda.çokta çaresizim annemı kaybettim 5 yıl önce babamda beni bırakıp gitti abimlerle yaşıyorum şu anda ama ne zamana kadar abimlerde kalıcamki.affetsem bir türlü affetmesem bir türlü 28 yaşındayım ama mantıklı karar veremıyorum

canım bana kızma ama çok seven kişi araya baskalarını sokarmı??
sakinleştirici kullanman kendini üzmen sana ne fayda sağlar kendine yaparsın unutma dünya onun etrafında dönmüyor.
sen sanki çaresizlikten ona sığınmaya çalışıyorsun ama iyi düşün yağmurdan kaçarken doluya tutulma..

ara verdiğiniz dönemde sizin bi kaç tane sevgiliniz olduğunu biliyor mu ?

BİLMİYOR TABİ SÖYLEYEMEDİM valla kafayı yemek üzereyim pişmanlıgının farkındayım ama hazmedemiyorm.nişan takıldıktan sonra aklım başıma geldi dedi artık senden gizli saklı hiç bir şeyim yok diyo bende rahatladım bu ortaya çıkınca vijdan azabı çekiyordum bunu sana yaptıgım için diyo.ayrı şehirlerdeyiz ben gaziantep o ankara da sen yanımda olsaydın bunlar olmazdı fln işte offffffffff

ablamda diyo uzatma artık sonuçta ayrı oldugunuz zamanlard oldu bunlar yapmazsan sen yapmazsdın diyo.ben yaptıgımda ilişkimiz bitti gözüyle bakıyordum nerden bilebilirdi tekrar alevlenip nişanlanacagımızı tamam çok seviyordum ama maddi sebeplerden dolayı nişan olamadı bir türlü.

psikologa gittim anlattım oda dediiki:ayrı oldugunuz zaman yapılmış bir şey aldatılma sayılmaz kendinide onuda yıpratmA vs işte ilaç verdi ama gel işte kafandan at.ailesinide çok seviyorum onlarda beni çok seviyor bu olay oldugunda hep yanımdalardı kayınvalidem yalvardı ne olur nişanlanmadan önce olmuş affet diye siz olsaydınız affedermiydiniz aşk her şeyi affediyormu?

senin durumunda ben olsam bende kabul edemezdim.gerçi senin sevgililerin olmus illaki öpüsme vs. gibi yakınlaşman olmustur.Oda bunları duysa problem yapabilir.Bence sevgilinle aranın tamamen bozulmasını istemiyorsan unutmuş gibi yapacaksın bu olanları.Düşündükçe aklına gelir sinir olursun ama,,,, birde şöyle bir şey var bir sürü kişi özellikle ünlüleri örnek vereyim kadın erkek hiç farketmiyor geçmişlerinde bir şeyler yaşıyorlar ve sonra evleniyorlar bu kişiler mutlu olabiliyor da sen neden olmayasınki. :S

bir kere nişanlın dürüst davranmış hatasını anlamış ve size anlatmış durumu
ve sizde buna sinir oluyorsunuz ama sizde hata yapmışsınız üstüne dürüst davranmayıp gizlemişsiniz bu durumu... eğer içinizin rahat etmesini istiyorsanız sizde dürüst davranın ve söyleyin sevgiliniz olduğunu... ha söylemeyip gizlerseniz o zaman da nişanlınıza daha fazla yüklenmeye gerek yok en azından o hatasını anlayıp söyleme gereği duymuş....

ama öle bir şeyki gerçekleri söylememe ragmen inanmıyor bana ben bu hatayı yaptıgım için söylüyosun diyor sen asla böyle bir şey yapmazsın şakası bile kötü deyip susturuyor beni

Siz nasıl tekrar barışmayı ummayıp hayatınıza başklarıyla devam ettiyseniz
O da ayınısı yapmış işte
Bence iki tarafta unutmak istemiş farklı yollara gitmiş
Madem 2 yıl sonra tekrar birleşme oldu bişeyleride göze alın bence
2 sene boş durup sizi bekliceğini falan mı sandınız? sizde bişeyler yaşamışken !

haklısınızz iştee onunki ortaya çıktıgı için bu kadar acı çektim.sana söylicektim ama beni bırakıcagını düşündügüm için cesaret edemedim bir türlü vijdan azabı çrkiyordum ama şu anda emin ol çok rahatım gizli tek bir şeyim kalmadı senden diyo

nişanlısı nasıl karşılar bu durumu bilmiyorum ama şimdi kalkıp bende 2 sene içinde ilişki yaşadığım kişiler oldu derse çocuk dicekki hem suçlu hem güçlüsün seninde suçun var bide benden gizleyip bana trip atıyosun vs. dicek.Bu kurulacak cümleleride düşünmek lazım bence.Eğer gizlemeye devam etmek istiyorsanız sevgilinizn yaptıklarını alttan alın ...

işimdende ayrıldım evdeyim günlerdir iş aramaya bile üşenir oldum bu kadar çalışkan biri olmama ragmen.ugraşıcak bir şeyim yok çok konuşuyorum dır dır ediyorum farkındayım oda sabırlaa dinliyor unutturucam sana bu günleri evlenelim bu günlere gülüp geçeceksin kocama gözü kapalı güveniyorum diyeceksin diyor.bunda gerçekten seni kaybetmenın ne kadar acı verici oldugunu farkettim çok büyük ders oldu bana diyor.inanmalımıyım bilmiyorum

bence sizin evhamınız birazda içinde bulunduğunuz durumdan kaynaklı.

koskoca iki yıl geçmiş, iki yıl uzun bir zaman. öyle ki siz de nişanlınızı unutmak için birşeyler yaşamışsınız. o da birşeyler yaşamış.

bence en başından ikinizde o arada yaşadıklarınızı geride bırakıp sorgulamamalı ve anlatmamalıydınız. dürüstlük güzel birşey ama sevgilimle bu kadar uzun süre ayrı kalsam dürüstlük adına ne yaşadıklarımı anlatırım ne de ona anlatırırım.

bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

arkadaşım hazmedemediğin nokta ne tam anlayamadım, senden ayrıyken birisinin olması mı, yoksa sana bu konuda yalan söylemiş olması mı? kafana takılan ne evlenincede birileriyle olur mu acaba yalan söylermi acaba gibi şeyler mi?
nişanlın açısından bakarsak bunların hepsi senin için de geçerli. sende başkalarıyla oldun ve sende bunu ondan sakladın. kişi kendinden bilirmiş. şimdi kendinden pay biçerek bi düşün bakalım, birlikte olduğun eski sevgililerini unuttun mu, senin için nişanlınla tekrar başladıktan sonra bi anlamları kaldı mı, onların sana dokunuşları öpüşleri vs.. senin için hala kalbini heyecanla attıran sıcak bir anı mı yoksa geçmişte kalmış hatırlamaya bile değmez önemsiz bir şeyler mi? ondan bunları gizleme sebebin onu kaybetme korkusu muydu, onu çok sevdiğinden miydi vs.. bi aklına takılan herşeyi kendinden pay biçerek düşün, seni seçmiş senle nişanlanmış şimdi senin için eski sevilin neyse onun içinde eski sevgilisi odur, sen niye yalan söylediysen o da aynı sebepten yalan söylemiştir, sen evlenince de sevgililerin olacak mı yalanların olacak mı?
lütfen beni yanlış anlama kendimce farklı bir açıdan bakmanı sağlamaya çalıştım, belki bu şekilde düşünürsen için soğur sağduyuyla hareket edebilirsin...

ben çok pişmanı zaten yaptıklarımdan çok seviyorum onu hiç bri aklımın ucundan bile geçmiyor nişanlandıktan sonra zaten böyle bir şey mümkün bile degil aklıma dahi getirmem böle br şeyi.ama işte diyorum ya ilerde evlendkten sonra yaparsa o aklımda ben kendimden eminim şeytana uydurmasın rabbim kimseyi.

Bence geçmiş geçmişte kalmalı çünkü 2 yıl baya uzun bi süre.
Unutması kafandan atman biraz zor haklısın ama yapcakta bişey yok silip atmak daha zor olur çünkü.

yapamıyorumki denemedimmi sanıyosunuz ama olmuyor deli gibi aşığım ona ayrı oldugumuz süre nasıl böyle hatalar yaptım anlamıyorum içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…