- Konu Sahibi baharorhan
-
5 yıllık bir ilişkinin sonunda nihayet nişanlandık 4 ay önce.20 gün önce ögrendimki bir ara kopukluk yaşamıştık ikişkimizde yaklaşık 2 sene kadar o sırada bende boşluga düştüm bir kaç tane sevgilim oldu.ve ozamanlarda sevgilimin bir ilişki yaşadıgı biri olmuş sadece cinsel anlamda 3-4 ayda bir görüşüp ilişkiye giriyolarmş bunları ögrendim bittim ben tabi.nişanlım pişman ve berbat bir halde günlerden beri yalvarıyor kızı ara konuş nasıl bir ilişki aşadıgımı dedi.sadece cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için dedi tüm pişkinligiyle her şeyi itirf etti.abdest aldı kurana el bastı bir daha böle bir şey olicAK DİYE VE BEN ONU ÇOK SEVİYORUM 6 AY sonra dügünümüz yardım edin siz olsaydınız ne yapardınız.
onu çok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum çok eminim ailemden herkesten özürdiledi her dedigimi yapıyor günlerdir yalvarıyor.sakinleştirici kullanıyorum şu anda işimdende ayrıldım.berabt durumdayım şu anda.çokta çaresizim annemı kaybettim 5 yıl önce babamda beni bırakıp gitti abimlerle yaşıyorum şu anda ama ne zamana kadar abimlerde kalıcamki.affetsem bir türlü affetmesem bir türlü 28 yaşındayım ama mantıklı karar veremıyorum
5 yıllık bir ilişkinin sonunda nihayet nişanlandık 4 ay önce.20 gün önce ögrendimki bir ara kopukluk yaşamıştık ikişkimizde yaklaşık 2 sene kadar o sırada bende boşluga düştüm bir kaç tane sevgilim oldu.ve ozamanlarda sevgilimin bir ilişki yaşadıgı biri olmuş sadece cinsel anlamda 3-4 ayda bir görüşüp ilişkiye giriyolarmş bunları ögrendim bittim ben tabi.nişanlım pişman ve berbat bir halde günlerden beri yalvarıyor kızı ara konuş nasıl bir ilişki aşadıgımı dedi.sadece cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için dedi tüm pişkinligiyle her şeyi itirf etti.abdest aldı kurana el bastı bir daha böle bir şey olicAK DİYE VE BEN ONU ÇOK SEVİYORUM 6 AY sonra dügünümüz yardım edin siz olsaydınız ne yapardınız.
BİLMİYOR TABİ SÖYLEYEMEDİM valla kafayı yemek üzereyim pişmanlıgının farkındayım ama hazmedemiyorm.nişan takıldıktan sonra aklım başıma geldi dedi artık senden gizli saklı hiç bir şeyim yok diyo bende rahatladım bu ortaya çıkınca vijdan azabı çekiyordum bunu sana yaptıgım için diyo.ayrı şehirlerdeyiz ben gaziantep o ankara da sen yanımda olsaydın bunlar olmazdı fln işte offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?