- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi baharorhan
-
yapamıyorumki denemedimmi sanıyosunuz ama olmuyor deli gibi aşığım ona ayrı oldugumuz süre nasıl böyle hatalar yaptım anlamıyorum içim içimi yiyor
Oda hatalar yapmış sende yapmışın.
Bence bırak bunları düşündükçe içinden çıkamıycaksın.
5 yıllık bir ilişkinin sonunda nihayet nişanlandık 4 ay önce.20 gün önce ögrendimki bir ara kopukluk yaşamıştık ikişkimizde yaklaşık 2 sene kadar o sırada bende boşluga düştüm bir kaç tane sevgilim oldu.ve ozamanlarda sevgilimin bir ilişki yaşadıgı biri olmuş sadece cinsel anlamda 3-4 ayda bir görüşüp ilişkiye giriyolarmş bunları ögrendim bittim ben tabi.nişanlım pişman ve berbat bir halde günlerden beri yalvarıyor kızı ara konuş nasıl bir ilişki aşadıgımı dedi.sadece cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için dedi tüm pişkinligiyle her şeyi itirf etti.abdest aldı kurana el bastı bir daha böle bir şey olicAK DİYE VE BEN ONU ÇOK SEVİYORUM 6 AY sonra dügünümüz yardım edin siz olsaydınız ne yapardınız.
valla kötü bi durum
bazı arkadaşları anlamıyorum duygusal ilşkiye girmemiş ne var diyenler var
bence daha kötü ya
sadece cinsellik için birini kullanmış yaa
ama şöyle de bişey var
2 senedir ayrıymışsınız
hani bir iki ay ara olsa tamam
ama 2 koca sene
yani aldatılmamışsın sonuçta..
takmamaya çalış..
çıkamıyorum zatenn bir sürü saçmalıklar geliyor aklımaamobilyamızı bile aldık yaaa offffff
5 yıllık bir ilişkinin sonunda nihayet nişanlandık 4 ay önce.20 gün önce ögrendimki bir ara kopukluk yaşamıştık ikişkimizde yaklaşık 2 sene kadar o sırada bende boşluga düştüm bir kaç tane sevgilim oldu.ve ozamanlarda sevgilimin bir ilişki yaşadıgı biri olmuş sadece cinsel anlamda 3-4 ayda bir görüşüp ilişkiye giriyolarmş bunları ögrendim bittim ben tabi.nişanlım pişman ve berbat bir halde günlerden beri yalvarıyor kızı ara konuş nasıl bir ilişki aşadıgımı dedi.sadece cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için dedi tüm pişkinligiyle her şeyi itirf etti.abdest aldı kurana el bastı bir daha böle bir şey olicAK DİYE VE BEN ONU ÇOK SEVİYORUM 6 AY sonra dügünümüz yardım edin siz olsaydınız ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?