• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kilo (göbek)

1 ayda cabukcak kılo verdırırmı topum var plates lastıgı falan sporlada cok cabuk kılo veren ınsan degılım denedım cokk surem cok kısıtlı.
tabi boyuna göre kilon çok normal. göbe k için 30- 60 günde verebilirsin topuyla yapabilirsin. sabah akşam pilates topula 15 defa mekik yap sora alışırsan aktirabilirsin.

Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü yapmaya başlamadan evvel aklınızda bulunması gereken minimum 2 hafta boşunca kesintisiz olarak devam etmeniz gerektiğidir. 1 ile 2 gün arası denedikten sonra faydası olmadığı düşüncesine kapılıp yarım bırakmayın. Rahat ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz Yoğurtlu Limon Kürü tarifi ile göbek bölgenizdeki aşırı fazla yağlardan kolay bir şekilde kurtulacaksınız…

Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:
  • Yarım adet limonun suyu
  • 3 Yemek kaşığı (az yağlı olmasına dikkat edin) yoğurt
  • 1 çay kaşığı kadar pul biber

Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır – Hazırlanışı
Yukarıda yazdığımız malzemelerden olan yarım adet limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen ölçülere sadık kalarak yeteri kadar büyüklükte bir kâsenin içerisinde iyice karıştırınız.
UYGULANIŞI: Gece yatağa yatmadan yaklaşık yarım saat önce hazırladığınız karışımı yiyiniz. Minimum 2 hafta süresince kesintisiz olarak karışımı yemeyi sürdürün. 2 Hafta sonunda vücudunuzdaki değişimi gözle göreceksiniz.

Kışın soğuklarda ve hareketsiz günlerde çoğunlukla istem dışı aldığınız fazla kilolarınızıYoğurt Kürü sayesinde kolaylıkla vücudunuzdan atabileceksiniz Yaz mevsiminin artık hızla yaklaştığı bu günlerde elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

Zerdeçallı Limonlu Yoğurt Kürü
Sanal ortamda çoğunlukla yoğurt kürü pul biberli olarak verilmektedir eğer pul biberli yoğurt kürünü yapmaya karar verdiyseniz, çok kaliteli pul biber kullanmanızda yarar var. Kadın ne der? olarak bizim sizlere tavsiyemiz pul biber kullanmak istemediğiniz durumlarda zerdeçal yoğurt limon kürü uygulamasını yapmanızdır. Zerdeçal, bilhassa karaciğerde toplanmış bulunan yağların yakılmasında ve karaciğer faliyetlerinin düzenlenmesinde çok faydalı bir baharattır.

• Yarım adet limon
  • 3 Yemek kaşığı hafif yağlı yoğurt ( Hazır yoğurt olmaması daha kesin sonuçlar almanızı sağlar ancak mecburi durumlarda hazır yoğurtta kullanabilirsiniz )
  • Yarım çay kaşığı kadar zerdeçal ( Her iki kürüde denemek isterseniz pul bibere az miktarda zerdeçal ekleyerek karıştırabilirsiniz. )
Yoğurt Limon Kürü Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
+ Hareket Miktarınızı Çoğaltın: Bilmelisiniz ki hareketsiz bir yaşam tarzı içinde bulunan birinin kilo vermesi neredeyse imkansızdır. Bu sebeple yoğurt limon kürü karışımını uyguladığınızda bunun yanı sıra günlük hareket seviyenizi arttırmanız gerekmektedir. Gün içerisinde 30 dakikalık yürüyüş yapın, eğer evden dışarı çıkma imkanınız yoksa günlük ev temizliği gibi efor sarf edebilececiğiniz işler edinin.

Merhaba bende kilo veriyorum günde 100 mekik 2 litre su beyaz ekmek yerine kepek ekmeği pilav yok. Çorba salata her öğün var. 2 ayda 6 kilo verdim :)) 5 kilom kaldı onu da vercem :))

Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü yapmaya başlamadan evvel aklınızda bulunması gereken minimum 2 hafta boşunca kesintisiz olarak devam etmeniz gerektiğidir. 1 ile 2 gün arası denedikten sonra faydası olmadığı düşüncesine kapılıp yarım bırakmayın. Rahat ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz Yoğurtlu Limon Kürü tarifi ile göbek bölgenizdeki aşırı fazla yağlardan kolay bir şekilde kurtulacaksınız…

Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:
  • Yarım adet limonun suyu
  • 3 Yemek kaşığı (az yağlı olmasına dikkat edin) yoğurt
  • 1 çay kaşığı kadar pul biber

Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır – Hazırlanışı
Yukarıda yazdığımız malzemelerden olan yarım adet limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen ölçülere sadık kalarak yeteri kadar büyüklükte bir kâsenin içerisinde iyice karıştırınız.
UYGULANIŞI: Gece yatağa yatmadan yaklaşık yarım saat önce hazırladığınız karışımı yiyiniz. Minimum 2 hafta süresince kesintisiz olarak karışımı yemeyi sürdürün. 2 Hafta sonunda vücudunuzdaki değişimi gözle göreceksiniz.

Kışın soğuklarda ve hareketsiz günlerde çoğunlukla istem dışı aldığınız fazla kilolarınızıYoğurt Kürü sayesinde kolaylıkla vücudunuzdan atabileceksiniz Yaz mevsiminin artık hızla yaklaştığı bu günlerde elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

Zerdeçallı Limonlu Yoğurt Kürü
Sanal ortamda çoğunlukla yoğurt kürü pul biberli olarak verilmektedir eğer pul biberli yoğurt kürünü yapmaya karar verdiyseniz, çok kaliteli pul biber kullanmanızda yarar var. Kadın ne der? olarak bizim sizlere tavsiyemiz pul biber kullanmak istemediğiniz durumlarda zerdeçal yoğurt limon kürü uygulamasını yapmanızdır. Zerdeçal, bilhassa karaciğerde toplanmış bulunan yağların yakılmasında ve karaciğer faliyetlerinin düzenlenmesinde çok faydalı bir baharattır.

• Yarım adet limon
  • 3 Yemek kaşığı hafif yağlı yoğurt ( Hazır yoğurt olmaması daha kesin sonuçlar almanızı sağlar ancak mecburi durumlarda hazır yoğurtta kullanabilirsiniz )
  • Yarım çay kaşığı kadar zerdeçal ( Her iki kürüde denemek isterseniz pul bibere az miktarda zerdeçal ekleyerek karıştırabilirsiniz. )
Yoğurt Limon Kürü Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
+ Hareket Miktarınızı Çoğaltın: Bilmelisiniz ki hareketsiz bir yaşam tarzı içinde bulunan birinin kilo vermesi neredeyse imkansızdır. Bu sebeple yoğurt limon kürü karışımını uyguladığınızda bunun yanı sıra günlük hareket seviyenizi arttırmanız gerekmektedir. Gün içerisinde 30 dakikalık yürüyüş yapın, eğer evden dışarı çıkma imkanınız yoksa günlük ev temizliği gibi efor sarf edebilececiğiniz işler edinin.
sagol bunu duydum bugun bıraz aratrdım bayada guzel yorumlar var konuyla ılgılı buna baslıcam tesekkur ederım.

Merhaba bende kilo veriyorum günde 100 mekik 2 litre su beyaz ekmek yerine kepek ekmeği pilav yok. Çorba salata her öğün var. 2 ayda 6 kilo verdim :)) 5 kilom kaldı onu da vercem :))
ınsallah :) spor yapmam lazım ya bıde sabahları lımonlu sıcak su ıcıyorum ve elma sırkesı falan ıcıyorum onlarda ıyı dıyorlar ama bakalım ınsallah

İlaç falan kullanma, akşam 7 en geç yemek yiyeceğin saat olsun. Spor salonuna git, spor sadece kilo vermek isteyenler için değil herkes için önemli. Gidemiyorsan 2 dambıl al pahalı bir sey değil, aç netten video squat çalış. 2-3 aya bak ne güzel karnın ne popon oluyor :)
Ama sürekli olarak çalış 2 gün yapıp sıkılmak yok. :)

kusura bakma ben dukan diyetine önermiyorum. bi arkadaşim dukan diyeti yaptı ölümden döndü. bu tür diyetlere güvenmiyorum spor daha sağlıklı sadece karbonhidrattan uzak durcaksin karbonhidrat dediğim un şeker tuz yok.

arada ki fark nedir ?

dukan da da karbonhidrattan uzak durmanız gerekiyor... ama bu demek değil ki 7/24 et balık yiyeceksiniz bir de dukan böbrek hastaları vs.yapamaz kitabında yazıyor... arkadaşın cahilce birşey yapmıştır, yoksa milyanlarca kişi yapıyor neden ölümcül olsun
bronşitten ölen yaşlıları duyduğumuzda bronşit öldürüyor mu diyorsunuz?

her diyeti herkes yapamaz kan değerlerine baktıracaktır diye düşünüyorum....

ayrıca ben 2 ay yaptım 2012 yılında(bitirmeden bıraktım) orantılı sarkmadan gitti 10 kg gitmesene rağmen herkes daha fazla gitti senin tartın bozuk dedi... hiç yemediğim brokoliyi diyette sebze günün atlanmaması gerektiği ve muhakkak sebzenin alınması gerektiği yazdığı için brokoli yedim, içtim...

İlaç falan kullanma, akşam 7 en geç yemek yiyeceğin saat olsun. Spor salonuna git, spor sadece kilo vermek isteyenler için değil herkes için önemli. Gidemiyorsan 2 dambıl al pahalı bir sey değil, aç netten video squat çalış. 2-3 aya bak ne güzel karnın ne popon oluyor :)
Ama sürekli olarak çalış 2 gün yapıp sıkılmak yok. :)
:) cok motıve edıcı yorumun ınsallah sporu sevmeyen ben denıcem bu dedıklerınızı tesekkurler.

acıkcası ben oyle kurallı dıyetlerı yapamam sabah aksam oglen lıstelı dıyetlerı magaza ısınde calıstıgım ıcın gelen yemeklerden yıyoruz brokolı sabah beyaz peynır benım ıcın bunlar bıraz zor sadece aksam yemegıne dıkkat edebılırım.en gec 7 de:)

Gittigidiyordan plates topu lastik ve küçük top aldım yanında dvd ücretsizdi 4 sene önce aldım da yine bi arat bulursun
magaza ısı yaptıgım ıcın acıkcası ben satıyorum ebru sallı urunler :) kı aldımda ama spor benı sıkıyor daha dogrusu bu kadar onemlı degıldı spor benım ıcın ama suankı gobegımle herseyın farkına vardım. sadece dvd yok bende onu buldummu tamamdır bu ıs.

Kalori hesaplaması yapmak, zararlı yiyecekleri kesmek(hamur işi,tatlı,kızartma,karbonhidrat oranı yüksek şeyler pilav makarna vs., bol su(2-2,5 litre), bol spor özellikle mekik tarzı pilates videoları da olur onun dışında öyle mucizevi haplardan medet ummayın derim hiç bir şey bitki çayları da dahil tek başına bir işe yaramazHoppa

Küçük pet şişeye su doldur ayaklarının arasına al. Sırt üstü yatarken dizlerini kırmadan bacaklarını yukarı aşağı hareket ettir bu da karın kaslarını felaket çalıştırıyor. Yandığını hissediyorsun. Plates topun gelince topla yap aynı hareketi.

arada ki fark nedir ?

dukan da da karbonhidrattan uzak durmanız gerekiyor... ama bu demek değil ki 7/24 et balık yiyeceksiniz bir de dukan böbrek hastaları vs.yapamaz kitabında yazıyor... arkadaşın cahilce birşey yapmıştır, yoksa milyanlarca kişi yapıyor neden ölümcül olsun
bronşitten ölen yaşlıları duyduğumuzda bronşit öldürüyor mu diyorsunuz?

her diyeti herkes yapamaz kan değerlerine baktıracaktır diye düşünüyorum....

ayrıca ben 2 ay yaptım 2012 yılında(bitirmeden bıraktım) orantılı sarkmadan gitti 10 kg gitmesene rağmen herkes daha fazla gitti senin tartın bozuk dedi... hiç yemediğim brokoliyi diyette sebze günün atlanmaması gerektiği ve muhakkak sebzenin alınması gerektiği yazdığı için brokoli yedim, içtim...
Ben hiç bir diyetine uyamam. çünkü listeli oluyor hiç birine uyamıyorum. dukan kitabim var ama arkadaşimada verdim kitabi ölümden döndü. beni suçladi bende önermiyorum artık.

boy 168 kılo 56 ama benımde göbeğim var.
Ne yaparsam yapım gitmiyor ..

Sendekı göbek nasıl yanı yağlı büklüm büklüm mü ayva mı ?
Kilon mesela kaç 100 de 96 mı olmak ıstıyorsun. 60ta 56 mı olmak ıstıyor ?

Karnini içericek sürekli yap bunu o şekilde dur

Back
X