• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kilo (göbek)

Ac kalarak veriliyo o
Yemiceksin bildigin ac gezcen

ya konu sahibide böyle anlarsa:KK48:
karikatur.jpg

Ekmegi kestin mi verirsin. Karatay yap.

boy 168 kılo 56 ama benımde göbeğim var.
Ne yaparsam yapım gitmiyor ..

Sendekı göbek nasıl yanı yağlı büklüm büklüm mü ayva mı ?
Kilon mesela kaç 100 de 96 mı olmak ıstıyorsun. 60ta 56 mı olmak ıstıyor ?
ayva gobegı gıbı okadar kucuk degıl:) belkıde hayatımda ılk defa kılo aldım dıye bu kadar rahatsızım 1.67 boy kılom normal de 54 gecmezdı ama 58 goruyorum artık :(

Ayda 4 kilo verilmeyecek bir kilo değil. İlaca milaca gerek yok; sadece rafine şeker ve ekmek yemeyip günde yarım saat yürüyerek rahatlıkla verirsin o kiloyu. Ama bunun tamamını göbekten vereyim diyorsan sırf o bölgeye yönelik egzersiz yapmal8sın. Video var pekçok bununla ilgili.

merhaba;
kızlar yakın zaman da dugunum var 24 nisanda ve benim acil kilo vermem lazım.
sadece göbek fazlalıgım var gelınlık dıkımıne baslamak ıstıyorum ama tam kılo verdıgımde baslamak ıstıyorum yanı 1 ay ıcerısınde 4 kılo vermem falan lazım ınternette arastırdım degısık sular küpler olsun denedım spora gıtme vaktım yok cok yogun calısıyorum ama ınternette gorudum kadarıyla fıtpack toz var sızce nasıl bılen kullanan varmı ve bıde lıda hapını duydum ama hap olunca korkuttu benı fıkırlerınızı beklıyorum.
goji bery duymusmuydun?? bn onu deniyecegm

Zayıflıcam diye düğün öncesi saglığını bozma. Ekmeği şekeri kes yavaş yavaş verirsin. Farzedelim veremedin zaten gelinliğin kendinden korseli olursa hiç bir çıkıntı olmaz. Aytıca son hafta dahi gelinlikte daraltma yapabiliyorlar.

Diyetisyene gidip diyet yazdırın.Leslie Sansone diye bir bayanın evde yürüme diye bir programı var.Cok faydalı

Yoğurt olayını ben de duymuştum şu sıralar ben de başlicam sanırım :) konuna dalmak gibi olucak çok pardon, ama benim de basen sorunum var :( yani bacaklarım vücuduma göre biraz kalın ve hayatım diyet yapmak için fazla düzensiz :(

Yazıldı mı bilmiyorum. Yoğurt kürü yap. Benim gelinliğim 1 ayda 2 kez daraldı. O koşturmacadan zaten kilo veriliyor.

Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü yapmaya başlamadan evvel aklınızda bulunması gereken minimum 2 hafta boşunca kesintisiz olarak devam etmeniz gerektiğidir. 1 ile 2 gün arası denedikten sonra faydası olmadığı düşüncesine kapılıp yarım bırakmayın. Rahat ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz Yoğurtlu Limon Kürü tarifi ile göbek bölgenizdeki aşırı fazla yağlardan kolay bir şekilde kurtulacaksınız…

Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:
  • Yarım adet limonun suyu
  • 3 Yemek kaşığı (az yağlı olmasına dikkat edin) yoğurt
  • 1 çay kaşığı kadar pul biber

Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır – Hazırlanışı
Yukarıda yazdığımız malzemelerden olan yarım adet limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen ölçülere sadık kalarak yeteri kadar büyüklükte bir kâsenin içerisinde iyice karıştırınız.
UYGULANIŞI: Gece yatağa yatmadan yaklaşık yarım saat önce hazırladığınız karışımı yiyiniz. Minimum 2 hafta süresince kesintisiz olarak karışımı yemeyi sürdürün. 2 Hafta sonunda vücudunuzdaki değişimi gözle göreceksiniz.

Kışın soğuklarda ve hareketsiz günlerde çoğunlukla istem dışı aldığınız fazla kilolarınızıYoğurt Kürü sayesinde kolaylıkla vücudunuzdan atabileceksiniz Yaz mevsiminin artık hızla yaklaştığı bu günlerde elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

Zerdeçallı Limonlu Yoğurt Kürü
Sanal ortamda çoğunlukla yoğurt kürü pul biberli olarak verilmektedir eğer pul biberli yoğurt kürünü yapmaya karar verdiyseniz, çok kaliteli pul biber kullanmanızda yarar var. Kadın ne der? olarak bizim sizlere tavsiyemiz pul biber kullanmak istemediğiniz durumlarda zerdeçal yoğurt limon kürü uygulamasını yapmanızdır. Zerdeçal, bilhassa karaciğerde toplanmış bulunan yağların yakılmasında ve karaciğer faliyetlerinin düzenlenmesinde çok faydalı bir baharattır.

• Yarım adet limon
  • 3 Yemek kaşığı hafif yağlı yoğurt ( Hazır yoğurt olmaması daha kesin sonuçlar almanızı sağlar ancak mecburi durumlarda hazır yoğurtta kullanabilirsiniz )
  • Yarım çay kaşığı kadar zerdeçal ( Her iki kürüde denemek isterseniz pul bibere az miktarda zerdeçal ekleyerek karıştırabilirsiniz. )
Yoğurt Limon Kürü Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
+ Hareket Miktarınızı Çoğaltın: Bilmelisiniz ki hareketsiz bir yaşam tarzı içinde bulunan birinin kilo vermesi neredeyse imkansızdır. Bu sebeple yoğurt limon kürü karışımını uyguladığınızda bunun yanı sıra günlük hareket seviyenizi arttırmanız gerekmektedir. Gün içerisinde 30 dakikalık yürüyüş yapın, eğer evden dışarı çıkma imkanınız yoksa günlük ev temizliği gibi efor sarf edebilececiğiniz işler edinin.
tesekkurler bunu paylastigin icin ;)

Back
X