kızlar yardımınıza ihtiyacım var.

zehrazeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
74
7
1
31
Kızlar içim içimi yiyor lütfen bildiğiniz bir sey varsa fikriniz vs paylasın.. ilişkiden birkaç gün sonra açık kırmızı renk bikaç damla olacak şekilde kan geldi ve bugun ilişkinin üzerinden yaklaşık iki hafta geçti. Kasıkta batma belde ve karında ağrılar yaşadım, regl de bir gün gecikince kesin hamileyim dedim ama koca bir 0100 gördüm betada :( bugun 3. gün gecikmenin hala ne gelen var ne giden.. değer çok düşük biliyorum ama sizce sonradan yükselir mi adetimde normalde düzenlidir böyle gelmeyince umutlanıyor insan..

Geç döllenme olabilir elbette ama sıkıntı,stresten ne bileim mevsim geçişinden de aksaklık olabiliyor bende adetim hiç şaşmaz dediğim zamanlarda maaleef negatifleri görmüştüm. Hakkınızda umarım en hayırlısı olsun :)

Bende hap ile adet oluyorum günü gününe oluyodum ams adet olmadım bu ay kahverengi leke gekşyor damla damla kasıklarımda hafif sancı girip çıkıyor ev son ililkiye geçen hafta perşembe girdik geçen hafts salıda hapın bitti haptan 5 g0n sonra adet olmam gerek hiç şaşamadan okuyordum gayette güzel söküyodu ama bu ay çok koyu bir kahverenhi leke geldi ilk böyoe kalın kremsi bir yapıda dedimki adet oldum kesin sınra kesildi ve bu gün geltikçe sıvılaştı ve rengi açıldı artık nerdeyse kahverengi leke yok afedersiniz şeffaf akıntıyla bersber geliyor bel boşluğumda aprı var kasıklarımda arada bir ağırlık oluyo rahstsız ediyor arada bir geçiyor sancim yok ama arada bir hafif gitiyo sonrs geçiyo ayakkarım ağrıyor göğüs uçlarımda hassaslık vardı geçti dün bugün yüne başladı idrar testi negatif çıktı ne yapicam bilmiyorum lütfen yorum yapın acaba birley varmıdır varsa idrsr testi için erkenmi acaba o yüzdenmi çıkmadı kafamda öok soru var yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar ya

Bugünde midem yanmaya başladı erik yemiştim belki o yüzden dite düşünüyorum midem sanki ekşimiş gibi apzıma geliyo ama bulanmıyo

Bugünde midem yanmaya başladı erik yemiştim belki o yüzden dite düşünüyorum midem sanki ekşimiş gibi apzıma geliyo ama bulanmıyo
Beklemekten başka çaremiz yok canim ama sen erken yapmissin bence birkac gun sabret tekrar dene rabbim gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin🌺

Back
X