• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

aysekayakaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
3
0
1
30
Yaklaşık 10 aydır gebelik istiyorum pcosum var ve 5 aydır ilaç tedavisi alıyorum ilk iki ay letu aldım yumurta gelişti ama gebelik olmadı diğer iki ayda klomen aldım son ay klomen+ovitrelle verdi ve bugün regl oldum o kadar üzgün ve yorgunum ki lütfen bana yardımcı olun bu süreç beni çok yoruyor her ay regl olduğumu gördükçe ağlıyorum bu ay araştırma hastanesine gideceğim çünkü doktorum hiç kan ve hormon değerine bakmadan ilaçlar veriyor çok yoruldum

Yaklaşık 10 aydır gebelik istiyorum pcosum var ve 5 aydır ilaç tedavisi alıyorum ilk iki ay letu aldım yumurta gelişti ama gebelik olmadı diğer iki ayda klomen aldım son ay klomen+ovitrelle verdi ve bugün regl oldum o kadar üzgün ve yorgunum ki lütfen bana yardımcı olun bu süreç beni çok yoruyor her ay regl olduğumu gördükçe ağlıyorum bu ay araştırma hastanesine gideceğim çünkü doktorum hiç kan ve hormon değerine bakmadan ilaçlar veriyor çok yoruldum
geçmiş olsun. öncelikle kan testi verip hormonlarınıza her şeyinize baktırın. eşiniz de ürolojiye görünüp sperm testi versin.
Pcos'sanız lütfen inositol ve glifor kullanın. gliforu doktorunuza sorun ve kullanmak istediğinizi söyleyin. inositol ve glifor kullandığım ay benim ikinci denememdi ve hamile kaldım

Çok teşekkür ederim ,Proxyfemin diye bir takviye verdi 3 ay boyunca onu kullandim başka bir takviye vermedi dediklerinizi diyeceğim bu sefer

Hiçbir değerlerinize baktırmadan bence o ilaçları kullanmayın hepsi hormon yanlış tedaviler daha da kötüye götürebilir işi, ayrıca eşiniz de gitsin test versin bütün sorumluluk size ait değil…

Öyle yapacağım bu ay , öğretmenim ama emin olun hep aklımda verimli olamıyorum çocuklara adetimde oldukça düzenli 1 gün bile Şaşmaz ama işte pcos yorucu maalesef

Back
X