Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar herzaman yanımda oldunuz hepinize teşekürler iyiki bu site var yine yardımlarınıza ihtiyacım var ben sevgilimden ayrılmıştım 2 ay oldu görüşmedik ben msnde engellemiştim facedende silmiştim bugun msnmi açtım dedim artık bitti silim engeli kaldırdım silecektimki çevrim içi şok oldum neden msnmi silmemiş hala hiç tercimem yok ilkimdi şaşkınım neden silmemiş olabilir yoksa unutmuşmudur silmeyi kızlar yardım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

erkekler cok sallamaz öyle seyleri o msn in size ait oldugunu bile bilmiodur eminim

Msninde çok kişi varsa farketmemiş olabilir.:1ninca:
yada engellemeden sildiyse seni listesinde yoksundur ama onun çevrimiçi olduğunu görebilirsin canım.
seni unutmasaydı arar sorardı diye düşünüyorum fisfisfis

Msn'den silse ne olur silmese ne olur..
Telefon ya da kalkıp gelmek diye bir şey var hayatta..
Gerçekten sizle iletişim kuracak olsa tek aracınız msn mi?
Bence boş yere umut bağlayıp üzülmeyin sonra..:delphin:

kızlar herzaman yanımda oldunuz hepinize teşekürler iyiki bu site var yine yardımlarınıza ihtiyacım var ben sevgilimden ayrılmıştım 2 ay oldu görüşmedik ben msnde engellemiştim facedende silmiştim bugun msnmi açtım dedim artık bitti silim engeli kaldırdım silecektimki çevrim içi şok oldum neden msnmi silmemiş hala hiç tercimem yok ilkimdi şaşkınım neden silmemiş olabilir yoksa unutmuşmudur silmeyi kızlar yardım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

onun silip silmediği engelini kaldırarak anlayamazsın :lepi:

sen silmediğin için onu çevrimiçi gördün, o seni silmediği için değilkaydirigubbakcemile4

hayır o silip engellemiş olsaydı arkadas göremezdi cevrimiçi oldugunu

evet sanırım aynı seyi söylüoruzopuyorumnanaktan silse görür ama engellmişse göremezopuyorumnanaktan

Erkekler zaman zaman 'bu tarz oyunlar' yapmayı severler.
Engelini kaldırsan inan hiç cevap bile vermeyecek sen yazsan bile...
MSN yoluyla birşeyleri halletme yoluna gitme bence sakat.

Msn nini 10 sene silmese nolur canım yaaa..boşver kafana takma..
Seni unutmamış ondan silmemiştir mi diyelim..
Öyle olsa arar sorar..olmadı ortak ark.larınızdan aranızı bulmanızı isterdi..

Back
X