Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Amazonlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
392
1
46
Şanlıurfa
Merhaba kızlar iki gün sonra canım yengemin doğumgünü yay burcu değişik bir hediye almak istiyorum kıyafet çanta ayakkabı falan olmasın her şeyi var çok şükür çocukları yok uzun süredir acaba diyorum akvaryum alayım içinde yavru balık iki tanede büyük balık mı alayım :1: alternatif varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba kızlar iki gün sonra canım yengemin doğumgünü yay burcu değişik bir hediye almak istiyorum kıyafet çanta ayakkabı falan olmasın her şeyi var çok şükür çocukları yok uzun süredir acaba diyorum akvaryum alayım içinde yavru balık iki tanede büyük balık mı alayım :1: alternatif varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Yanı kadınlar bılırsın bot cızme makyaj mazemesı parfum vb selerden pek hoslarınır akvaryum napsın bu kadın:)))))

Balık boswer sen baska bısı bul :)

Son düzenleme:

ben olsam giyim eşyası alırdım çanta ayakkabı elbise pantolon . alış verise çıkın pek zamanınız kalması ama beğendiği bir seyi sonra alın diycektim pek hoslanırım o tarz hediyeden . eşimle çıkarız aa bu çizme pek güzel ya falan derim bakarım eşim hediye almışş :52::52::52:

Bende o yüzden yardımınızı istiyorum ya her şeyi var zaten kıyafet falan:) bende bayanım balıklardan çok hoşlanırım:)

​Takı alabilirsin mesela çok şık kolye ve bilekliler var her bütçeye göre bulunur

Sonradan masrafi ve zahmeti olan seyler hediye edilmez, baliklar mesela düzenli ilgilenmek gerekir ve yem, akvaryumun elektrigi vs masrafli olur.
En güzeli taki, ebediyen kalan bir hatira olur, hem altin zaten degerli olur, bütcene göre birsey secebilirsin onun tarzini sevdigi birsey olsun ve sürekli takabilecegi birsey, mesela küpe takmayi seviyorsa küpe gibi.

Yavru balık ve akvaryum çok masum ve sempatik görünüyor değil mi? Ben de öyle düşünüyordum taa ki kızıma alana kadar…bir kere küçük akvaryum deyip geçme bir sürü ayrıntısı var onun. İlk etapta sempatik görünebilir ama 1 hafta sonra o balıkları yengen başkasına hediye etmek isteyecek. Bence evine kalıcı güzel bir tablo alabilirsin..

Yavru balık ve akvaryum çok masum ve sempatik görünüyor değil mi? Ben de öyle düşünüyordum taa ki kızıma alana kadar…bir kere küçük akvaryum deyip geçme bir sürü ayrıntısı var onun. İlk etapta sempatik görünebilir ama 1 hafta sonra o balıkları yengen başkasına hediye etmek isteyecek. Bence evine kalıcı güzel bir tablo alabilirsin..

bu olabilir teşekkür ederim :)

Duvar saati olabilir..
Yılbaşı yaklaştı.Hoş bir yılbaşı hediyesi de olabilir.
Noel babalı biblolar mumluklar kapı süsleri vs....
Duvarına üçlü kanvas tablolar da hoş olur.

akvaryuma pek sıcak bakmadım , tabii olabilir neden olmasın ama fikir olsun diye bence, kışlık kaliteli bir şal al ....

mutlaka vardır ama çok farklı modeller var..

Back
X