kızlar yardımınıza ihtiyacım var.

benim için demediniz demek .. hmm .. peki neden ortaya attınız birden .. burda konuşulan bu değilki .. büyük konuşan eden bulura getirdiniz .. yapmayın neyi neden dediğiniz ortada ... sizde kınadınız demek ki ikinci kez evlendiniz o zaman sizin mantıkla gidersek .... ben doğru bulmuyorum diye düşünceme neden saldırı yapılıyor ....anlamadım gitti .olay beddulara kadar geldi ... bende birşey diyeyim o zaman beddua geldiği yere geri döner ....

ya cidden konu saçma yerlere gidiyor..yenidendoğdum arkadaş gördüğüm kadarı ile beddua falan etmemiş..
düşünceniz sizin düşüncenizdir ama bende sizi ne yazıkki yazışmalarınızda biraz insanları küçümser buldum..
birde ayriyeten boşanma yada böle bekar biri ile evlenme, kendinden küçük yada yaşça büyük biri evlenme kimin başına geleceği hiç belli olmaz..Allah kimseye 2. evliliği yaşatmasın..kolay şeyler değil bunlar..
ama Rbbim 1. evlilikte mutsuz iken boşanılırsa o insana hayatı zindan etmesin 2. şansını ne koşulda olursa olsun versinn :26::26::26:

Çok iyi düşünmek gerek... Mutlu olabilirler de olmayabilirler de. Bunun için çok iyi düşünmek gerekir çoook iyi tanımak gerekir bekar şahsiyeti Hem geçmişimi suratıma vuracak mı sonuçta kendisi bekarmış hem de çocuğuma babalık yapabilirmi daha önce babalık duygusu yaşamamış biri bunları sorardım kendime.. Hem de ilerde çocuğumuz olursa ilk çocuğuma kötü davranırmı onu ayırır mı ? çok çok iyi düşünmek lazım

büyük konuşmayın lafını ve büyük konuşanların sonuçlarını burdan anlattı ... tabiki benim için söyledi .. bazen beddua açık açık denmez ... bakın böle böle oldu denir ..buda aynı şey ... tabikide mutlu olsun herkes .. zaten mutlu olmaları için diyorum ben mantıklı davranmaları gerek diye ...
neden küçümseyeyim ki çok saçma ..

Peygamber efendimiz de Hz. Haticeyle evlendiğinde sadece 25 yaşındaydı ve Hz. Hatice 40 yaşında dul bir bayandı.( ve ahlakıyla namusuyla anılırdı)

düşünsenize çocuğunuzun 25 yaşında olup 40 yaşında dul biriyle evlenmek istediğini. kıyametler kopar heralde.

bunun tek sebebi mahalle baskısı. aman elalem ne der derdi.

ama kimse düşünmez bu hanım ahlakıyla evlenmiş boşanmış(veya eşi ölmüş). namuslu bi kadın.

evlilik dışı ilişki yaşayıp da imza atmadığı için bekar görünen biriyle evlilik yapsa daha mı iyi ?

toplum olarak bu tabuları mantık süzgecinden geçirmemiz gerekiyor artık.

İnşallah çookk mutlu olurlar da prensesinize çok iyi babalık yapar enişteniz.

Bu arada biraz kırmızı gıda boyası alıp kırmızı un kurabiyeleri yapabilirsin kalp şeklinde . çokkk güzel olur. mutluluklar tekrar.

aa niye Allah korusun diyorsunuz sanki çocuklu kadın vebalı...
Allahtan bence hayırlısını dileyin, çünkü en önemlisi budur.

Allahım! Toplumumuzdaki yargıya bak hele; bekar bekarla, boşanmış kendisi gibi boşanmış biriyle evlenmeli..
Kısasa kısas!
Mutluluk buna dayansaydı, her şey bununla kalsaydı şuana dek iki bekar olarak evlenen hiç bir çift boşanmaz, hepsi güllük gülistanlık bir hayat sürerdi.

İleri de bir oğlum olursa da evlilik kararı ve tercihi kesinlikle kendinindir. Boşanmış bayan öcü değil ya aman aman diyim?
Ne günlere kaldık Allahıımm..
Ablanıza sonsuz mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım, hayırlısı olsun inşallah mutlu olurlar....

Benim annemde babamla evlendiğinde annemin 3 çocuğu varmış.
Annem 22 yaşında babam 23 yaşındaymış Babamın ilk eşi annem. Babamda Tarık Akan gibi adammış yani çirkin olduğu için evde kaldığı için annemle evlenmemiş. şimdi 38 senelik evliler ve birbirlerini çokta severler hala. Annem Babamı deli gibi kıskanır hatta Ayrıca 2 abim ve ablam, babamı baba gibi görürler çokta saygı duyarlar. Allah daha da uzun ömür versin.

Neden mutlu olmasınlar tek önemli şey hayırlı bir insan evladı olması.

Canım numaralarını verecektim burdan ama yasak mı bilemiyorum yazmadım o yüzden.

Özel mesajda gönderemiyorum mesaj sayımdan dolayı.

İsimleri; Tepsi için Hatice Aşan'ı tavsiye ederim.

Kurabiyeler için; Yeşim Üzülmez'i.

Hatta Şeker hamurlu pasta bile yaptırabilirsin istersen çok güzel şeyler oluyo :)

O onu demiş bu bu demiş hiç umurunuz da olmasın..
Aşk sevgi gönül birlikteliği var mı var; o zaman burada dikkat edilmesi gereken tek konu hayat arkadaşım olacak dediğiniz kişinin evladınıza ne kadar babalık yapabileceğidir. Bundan eminseniz olay bitmiştir varsın millet bik bik etmeye devam etsin yeni bir dedikodu malzemesi bulana dek kendilerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…