Seneler geçtikçe yaş farkı sıkıntısı daha net yaşanacaktır. O senin özellikle cinsel ihtiyaçlarına cevap veremeyecek duruma geldiğinde sen hasta bakıcı konumuna düşeceksin ve hala yaşın genç olmuş olacak. Sonra o birçok şeyi yaşamış, sen her elini birşeye attığında nasihat verecek buda sürekli olduğunda çekilmez hal alacak vs vsMerhaba sizden bi konuda yardim istiyorum. Benden 17 yas buyuk biri beni sevdigini vs soyluyo.kendisiyle 2 yil once is yerinde tanistim. Aslinda iyi biri ama nasil olurda surekli beni sevdigini soyler anlamadim. Neler neler soyluyo inanamazsiniz. Bide evlenip ayrilmis 2 tane cocugu var ve oglu 22-23 yaslarinda kizida 19 filan. Bu arada ilk evliligini cok erken yapmis kendisi 43yasinda bende 26 yasindayim. Bu arada bende evlenip ayrildim ama cocugum yok. Kendisine uzun sure evlenmek dusunmedigimi vs soyluyorum neler soyluyorum. Beklerim filan diyo hep boyle konusmalari olumlu ama yani ben artik hic bi erkege guvenmedigim icin pek inanmiyorum. Sizinde boyle bi durumunuz olsa ne yapardiniz? Cok uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin. Umarim anlatabilmisimdir
Aynen ya oğluyla olurun varsa ayrı babasi olmaz sana tüm enerjini emer o seninseni oğluna istese anlarımda oğlu yaşındaki bir kızı kendi için istemesini anlayamıyorum kusura bakma ama koşarak uzaklaş bence bu adamdan...
evet bilemeyiz ama şöylede düşünüyorum daha gençte olmuş olsa yine 10 sene sonra neler olacağı bilinmeztabi sizin vericeğiniz karar da çok yaş farkı var yani bi 10 sene sonra neler olur bilemezsin.
Merhaba sizden bi konuda yardim istiyorum. Benden 17 yas buyuk biri beni sevdigini vs soyluyo.kendisiyle 2 yil once is yerinde tanistim. Aslinda iyi biri ama nasil olurda surekli beni sevdigini soyler anlamadim. Neler neler soyluyo inanamazsiniz. Bide evlenip ayrilmis 2 tane cocugu var ve oglu 22-23 yaslarinda kizida 19 filan. Bu arada ilk evliligini cok erken yapmis kendisi 43yasinda bende 26 yasindayim. Bu arada bende evlenip ayrildim ama cocugum yok. Kendisine uzun sure evlenmek dusunmedigimi vs soyluyorum neler soyluyorum. Beklerim filan diyo hep boyle konusmalari olumlu ama yani ben artik hic bi erkege guvenmedigim icin pek inanmiyorum. Sizinde boyle bi durumunuz olsa ne yapardiniz? Cok uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin. Umarim anlatabilmisimdir
Merhaba sizden bi konuda yardim istiyorum. Benden 17 yas buyuk biri beni sevdigini vs soyluyo.kendisiyle 2 yil once is yerinde tanistim. Aslinda iyi biri ama nasil olurda surekli beni sevdigini soyler anlamadim. Neler neler soyluyo inanamazsiniz. Bide evlenip ayrilmis 2 tane cocugu var ve oglu 22-23 yaslarinda kizida 19 filan. Bu arada ilk evliligini cok erken yapmis kendisi 43yasinda bende 26 yasindayim. Bu arada bende evlenip ayrildim ama cocugum yok. Kendisine uzun sure evlenmek dusunmedigimi vs soyluyorum neler soyluyorum. Beklerim filan diyo hep boyle konusmalari olumlu ama yani ben artik hic bi erkege guvenmedigim icin panmiyorum. Sizinde boyle bi durumunuz olsa ne yapardiniz? Cok uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin. Umarim anlatabilmisimdir
kendi yaşıtın biriyle düşünmen daha mantıklı olmaz mı tatlım? yine de sen bilirsin kimi insan vardır yaşlıdır ama ruhu gençtir.. ama evlilikte tekrar hata yapmanı istemiyorum o yüzden iyice düşün taşın zaten tecrübeli birisin anlarsın ama nerdeyse snn yaşında oğlu var pek uygun değil bana göre cnm hayırlısı olsun hakkında
26 yasinda citirsiniz ne isiniz var nerdeyse babaniz yasindaki adamla. Ben olsam aklimin ucundan dahi gecirmem. Tabii sever sizi.erkekler hep boyle zaten nerde bi taze gorseler yapisirlar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?