kizlar yardiminiza ihtiyacim var

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
Merhaba sizden bi konuda yardim istiyorum. Benden 17 yas buyuk biri beni sevdigini vs soyluyo.kendisiyle 2 yil once is yerinde tanistim. Aslinda iyi biri ama nasil olurda surekli beni sevdigini soyler anlamadim. Neler neler soyluyo inanamazsiniz. Bide evlenip ayrilmis 2 tane cocugu var ve oglu 22-23 yaslarinda kizida 19 filan. Bu arada ilk evliligini cok erken yapmis kendisi 43yasinda bende 26 yasindayim. Bu arada bende evlenip ayrildim ama cocugum yok. Kendisine uzun sure evlenmek dusunmedigimi vs soyluyorum neler soyluyorum. Beklerim filan diyo hep boyle konusmalari olumlu ama yani ben artik hic bi erkege guvenmedigim icin pek inanmiyorum. Sizinde boyle bi durumunuz olsa ne yapardiniz? Cok uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin. Umarim anlatabilmisimdir

Şahsen kendim 26 yaşında olsam, oğlu 23 yaşında olan bi'adama o gözle bakmazdım.
Benden tam iki yaş büyüksün ne işin var 43 yaşında, neredeyse senle yaşıt çocukları olan adamla?
Bulmuş çıtırı tabii ilgi gösterecek

Seneler geçtikçe yaş farkı sıkıntısı daha net yaşanacaktır. O senin özellikle cinsel ihtiyaçlarına cevap veremeyecek duruma geldiğinde sen hasta bakıcı konumuna düşeceksin ve hala yaşın genç olmuş olacak. Sonra o birçok şeyi yaşamış, sen her elini birşeye attığında nasihat verecek buda sürekli olduğunda çekilmez hal alacak vs vs

seni oğluna istese anlarımda oğlu yaşındaki bir kızı kendi için istemesini anlayamıyorum kusura bakma ama koşarak uzaklaş bence bu adamdan...

o sevebilir ve gercekten sizi el ustunde tutacak ozellikleri olabilir,
fakat siz hayir demenize ragmen israr etmesi saygisizca.
demek ki yalnizca kendi isteklerine odaklanmis durumda,
uzak durun...

O gözle baksa dahi 19 yaşındaki kızı normal gözle bakmayabilir, sorunlar çıkar. Ben 21 yaşındayım babam 26 yaşında deyim yerindeyse bir kızla evlenmek istese ben hiç normal karşılayamam. 17 yaş çok fazla, bir daha duşun

Çok fazla yas farki var bencede .cocuklarlarlada sorun yasanacagi kesin.haklilarda.

Benim esimde benden 17 yas buyuk.Ikimizinde evliligi,Oglu kizi olmasini bilemem ama yas farki cok fazla.Bbu bizde her zaman problem oluyor.Ilk basta cok enerjik,atletik olan adama rehavet coktu evlendikten sonra.Cok basin agrir sana soyluyum.Senin enerjini aliyor,seni yaslandiriyor.

Anladim tesekkur ediyorun sizlere. Bu arada cocuklarina soylemis anlayisla karsilamislar oyle soyledi

yarın iyice yaşlanınca oğlundan kıskanır seni :)

yaş farkı çok, zamanla bu sorun olacaktır. ve çocukları da senin yaşına yakın, kendi yaşına uygun birini bulsun o... sen daha aşkı ve güzellikleri yaşayacak yaştasın. vaatler boşa çıkabilir... uzak dur bence..

kendi yaşıtın biriyle düşünmen daha mantıklı olmaz mı tatlım? yine de sen bilirsin kimi insan vardır yaşlıdır ama ruhu gençtir.. ama evlilikte tekrar hata yapmanı istemiyorum o yüzden iyice düşün taşın zaten tecrübeli birisin anlarsın ama nerdeyse snn yaşında oğlu var pek uygun değil bana göre cnm hayırlısı olsun hakkında

beni düşündüğün için teşekkür ederim evet hepiniz haklısınız neredeyse benim yaşımda oğlu var ve adam neredeyse dede olacak

26 yasinda citirsiniz ne isiniz var nerdeyse babaniz yasindaki adamla. Ben olsam aklimin ucundan dahi gecirmem. Tabii sever sizi.erkekler hep boyle zaten nerde bi taze gorseler yapisirlar hemen

26 yasinda citirsiniz ne isiniz var nerdeyse babaniz yasindaki adamla. Ben olsam aklimin ucundan dahi gecirmem. Tabii sever sizi.erkekler hep boyle zaten nerde bi taze gorseler yapisirlar hemen

ya burada yazılanları düşündüm ve hepiniz haklısınız. benden uzak dursun diye neler söyledim ama anlamıyor hala mesaj atıyo. bi ara tamam rahatsız etmicem dedi 2-3 gündür mesaj atmıyodu. bugün öğlen bi bayan aradı ben onun manevi ablasıyım o seni gerçekten seviyo fal baktırdık sen çıktın vs bişeyler söyledi onu azarladığımı istemediğimi filan söyledim. benimle konuşmak istedi kadın kargo bekliyorum bugün dışarı çıkmam imkansız dedim. bi derdin bi sıkıntın olursa bana anlatabilirsin filan dedi

ben karar verdim evlenmicem bu ne ya! beni doğru düzgün bi adam bulmaz mı hiç ya yaşlı olur ya kafadan sorunlu olur ya da alkolik çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…