kizlar yardimm 32.haftada cookk halsizlik..

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
Kixlar 33 haftalik oldum. Dunde hafuf bi halsizlik vardi ama bugun sabah yine azdi biraz uyudum aksamustu artti hslsizligim. Kolumu kaldircak halim yok. Yatiyorum hep..tansiyonum normal. Kan tahlili yaptircam yarin dr gidip. Kandixlikta hslsizlik yapar ama bu kadar yapmaz herhslde.

Son aylara girmissin artik agirlasiyosun normal bence. Keyfini cikart bebeinle kavusmana cok az kalmis :)
Kixlar 33 haftalik oldum. Dunde hafuf bi halsizlik vardi ama bugun sabah yine azdi biraz uyudum aksamustu artti hslsizligim. Kolumu kaldircak halim yok. Yatiyorum hep..tansiyonum normal. Kan tahlili yaptircam yarin dr gidip. Kandixlikta hslsizlik yapar ama bu kadar yapmaz herhslde.

Bende 32. Haftadayim aynen cok cabuk yoruluyorum ama yinede dayaniyorum yürümem lazim Allah kolaylik versin

merhaba, bende öyleydim hatta bütün pazarımı yatarak geçirdim. Ben uykuya düşkün biri değilimdir aslında. Ama bebek büyüyüp uyudukça bizide uyutuyor sanırım :)

kızlar benim durumumda sizden farksız deil.sürekli bi yorgunluk ve uyku hali mevcut..sanırım son haftaların etkisi bu..kendimi hiç bu kadar hantal ve hareketsiz görmemiştim yani onuda görmüş oldum :D...bu zamana geldik ya şükür bundan sonrada az daha sabırla bekleyecez inşallah

ya bu farkli bi halsizlik. bakalim tahlil sonuclari yarin cikacak. dun sabah daha iyiydim aksam ustu baya kotu hissettim butun aksam yattim. kafami kaldiramadim. belki kan sekerimmi dusuyo nedir. yada kansizlik.

Back
X