- 16 Ağustos 2019
- 237
- 68
- 48
- 33
- Konu Sahibi Suziiii007
-
Yerleşme olabilir sonucunu bizimle paylaş canım çok küçük muhtemelen o yüzden görmedin testlerdeAz önce kan vermeye gittik idrar tahlilide aldı doktor benden kahverengi akinti geliyo beyaz değil kahverengi ilk kez gördüm
Açıkçası bende bana ne olduğunu bilemiyorum dün çok kasık ağrısı yaşadım bugün akinti geldi her ne olursa olsun hayırlısı ve belirgin netliği olsunBence adet oluyorsunuz, yumurtlamanızın üzerinden baya geçmiş gebelik olsaydı muhtemelen testte çıkardı.
Amin inşallah, hayırlısını dilemek lazım, kan sonucunuz ne zaman çıkacak?Açıkçası bende bana ne olduğunu bilemiyorum dün çok kasık ağrısı yaşadım bugün akinti geldi her ne olursa olsun hayırlısı ve belirgin netliği olsun
Bence regliniz başladı.Canim bakıyorum acaba regl mi oldum diye islaklik var hatta az önce kan verirkende oldu baktim böyle kahverengi afedersin sumuk gibi bi akinti olms
Ona da baktım yok 1 saate kan sonucu çıkar Rabbım herseyin hayırlısını nasip etsinBence regliniz başladı.
İnşallah yaniliriz hamilesinizdir.ama malesef geçen ay aynısını yaşadım. Önce hafif leke geldi. Uzun bir süre yok. Sonra Kanama başladı. Ve ne yazık ki düşük yapiomusum benOna da baktım yok 1 saate kan sonucu çıkar Rabbım herseyin hayırlısını nasip etsin
Dusukte yaptım malesef ilk bebeğimi 9 aydan sonra ilk denememiz en kötü kan degerlerimi öğrenmiş olurum olumlu düşünelim olumlu olalım:)İnşallah yaniliriz hamilesinizdir.ama malesef geçen ay aynısını yaşadım. Önce hafif leke geldi. Uzun bir süre yok. Sonra Kanama başladı. Ve ne yazık ki düşük yapiomusum ben
1 saat sonra çıkar dedilerAmin inşallah, hayırlısını dilemek lazım, kan sonucunuz ne zaman çıkacak?
Aynen inşallah hamilesinizdirDusukte yaptım malesef ilk bebeğimi 9 aydan sonra ilk denememiz en kötü kan degerlerimi öğrenmiş olurum olumlu düşünelim olumlu olalım:)
Her iliskiden sonra bu belirtiler var bende, 13 aydir hamileyim maalesefKızlar merhaba bi dusukten sonra tekrar 9 ay geçtikten sonra hamilelik istedim bu ay esimle ilk kez deneme yaptik 29 haz.iliski oldu 30 unda yumurtlama günümdü 3 4 gün akintim devam etti .şuan da reglm 3 gün gecikti iki kez test yaptım negatif çıktı sag kasigimds batma çekme uyuma hali göğüslerimde agri ve gerilme sıcak basma ve koku hassasyetim daha çok arttı sizce ne yapmalıyım belirtiler psikolojk değil bu arada ciddi ciddi yaşıyorum:)
Nasil anlasiliyo bu düşük acabaİnşallah yaniliriz hamilesinizdir.ama malesef geçen ay aynısını yaşadım. Önce hafif leke geldi. Uzun bir süre yok. Sonra Kanama başladı. Ve ne yazık ki düşük yapiomusum ben
İlk defa basıma geldi.gidip kan vermeseydim düşük yaptığımı bile bilmicektm. Adet oldum deyip gececektmNasil anlasiliyo bu düşük acaba
Anladim cok gecmis olsunİlk defa basıma geldi.gidip kan vermeseydim düşük yaptığımı bile bilmicektm. Adet oldum deyip gececektm
Adetim geçince kan verdim. Betam 12.42di. hamilelik vardı. İki gün sonra tekrar kan verdim betam düşmüş. Ve kanama başladı. Biraz yoğundu sadece o kdr.
Sonucunuz çıktı mı ?1 saat sonra çıkar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?