- 1 Mayıs 2024
- 132
- 27
- 18
- 28
- Konu Sahibi kediliannee
-
1-2 gün sonra tekrar kan verip yükselmeyi takip edin cok sınırdasınızbakabilir misiniz
Geçen ayda düşük çıktı kimyasala döndü acaba Buda öyle mi olucak diye korkuyorum böyle olup yükselen var mıdır diye merak ettim1-2 gün sonra tekrar kan verip yükselmeyi takip edin cok sınırdasınız
Hiç strese sokmayın kendinizi elham yapmayın bekleyin 2 gün sonra tekrar kan verinGeçen ayda düşük çıktı kimyasala döndü acaba Buda öyle mi olucak diye korkuyorum böyle olup yükselen var mıdır diye merak ettim
1 gün gecikmeyle 5.5 çıktı, 1 hafta sonra tekrar verdim 200 çıktı ama sonradan düştü kimyasal oldu
Öyle bir durum olursa genetik doktoruna gidip 2 kez kimyasal gebelik yaşadığınızı söylerseniz test yaparlar eşinize de size de2 ay arka arkaya kimyasal olur mu acaba olursada bir problem var mı demek bu?
Evet olabiliyor maalesef burda iki ve daha fazla kimyasal yaşayanlar var. Kesin bi problem var diyemeyiz doktora gidip baktırmanız lazım neden tutunmuyor diye2 ay arka arkaya kimyasal olur mu acaba olursada bir problem var mı demek bu?
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 27 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik yumurtalamaya göre bat 9 eylül oluyor. 7 eylülde kahverengi akıntı geldi kesildi sanırım yerleşmeydi. bu durumda 2 gün gecikmem var sabah testte silik çizgi çıkınca kan tahlili verdim beta 5.5 çıktı yine kimyasal olur diye korkuyorum 2 gün gecikmeyle böyle değer çıkıp yükselen oldu mu uzun oldu kusura bakmayın
Şuan bende 3 aylık gebeyim ve 6 yılın sonunda.. Hamile kalmadan bir önceki ay adetten 4 gün önce beta 7.4 çıktı içime doğan bir hisle test yapmıştım ve pozitifti neyse iki gün sonra 8.4 oldu adet günümden 2 gün sonra kanama geldi ve değerim 2.30a düştü, hemen ardından sağlıklı bi gebelik.. iki farklı doktora gittim o sırada ilki profesördü başıma geleni anlattım kimyasal gebelik değil değerlerine bakalım dedi işte gebe kalmak için olan değerlere.. neyse baktı biraz dalgalanmalar olmuş dedi vsvs sonra başka bi doktora daha gittim oda bunun bi kimyasal gebelik olduğunu ve gayet normal bi durum olduğunu anlattı o ay hiç bişeyi düşünmedim stres yapmadım en önemlisi o haberi aldığımda neden olmadı diye sorgulamadım, sonraki ay hemde eşimin memleketine gittiğimizde 3 günlük adet gecikmesi ve 1500 beta hcgyle hamileliğimi öğrendim. İşin açıkcası sadece zamana bırakın, bence iki gün sonra test vermek yerine bir hafta sabret bu surede kanaman gelmediği sürece kafan rahat olsun. İnan ki olacağı varsa stresle olmazda sadece akışına bırak. İnşaAllah bebeğin seninledirGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 27 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik yumurtalamaya göre bat 9 eylül oluyor. 7 eylülde kahverengi akıntı geldi kesildi sanırım yerleşmeydi. bu durumda 2 gün gecikmem var sabah testte silik çizgi çıkınca kan tahlili verdim beta 5.5 çıktı yine kimyasal olur diye korkuyorum 2 gün gecikmeyle böyle değer çıkıp yükselen oldu mu uzun oldu kusura bakmayın
Merhaba benimde beta 6.44 çıktı yükselir mi sizce çok endişeliyimNeden hemen kötü düşünüyorsunuz kimyasal sonrasında sağlıklı gebelik geçirenler de var benim de ilk öğrendiğimde beta 6.77 çıkmıştı dört gün sonra 118’e yükseldi ondan sonra sağlıklı bir şekilde ilerledi çok şükür inşallah sizin de öyle olur iyi düşün iyi olsun
bat kaç gün geçtikten sonra beta öğrendiniz regliniz düzenli midirMerhaba benimde beta 6.44 çıktı yükselir mi sizce çok endişeliyim
Benim de o kadar bir şeyde canım yükselir bence âdetin kaç gün gecikti düzenli mi mesela benim düzensiz olduğu için geç döllenme olmuştuMerhaba benimde beta 6.44 çıktı yükselir mi sizce çok endişeliyim
Adetim düzensiz Pcos hastasıyım çatlatma iğnesi oldum en sonBenim de o kadar bir şeyde canım yükselir bence âdetin kaç gün gecikti düzenli mi mesela benim düzensiz olduğu için geç döllenme olmuştu
malesef adetlerim çok düzenssiz adet söktürücü ile adet oldum, pcos hastasyımbat kaç gün geçtikten sonra beta öğrendiniz regliniz düzenli midir
İki gün geçtikten sonra kan vermediniz mimalesef adetlerim çok düzenssiz adet söktürücü ile adet oldum, pcos hastasyım
Merhaba ilk kanı dün vermiştim, 6.44 di bugün verdim 10.49 çıktı hamile miyim anlamıyorumİki gün geçtikten sonra kan vermediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?