- Konu Sahibi kediliannee
-
Canım değerin yükseliyor biraz bekle adet söktürücü neden içiyorsun ki ya bebek varsaMerhaba ilk kanı dün vermiştim, 6.44 di bugün verdim 10.49 çıktı hamile miyim anlamıyorum
İçmedim kiCanım değerin yükseliyor biraz bekle adet söktürücü neden içiyorsun ki ya bebek varsa
İçtim demişsin öncekileir diyosun galiba. İki gün sonra kan ver iki katı çıkarsa gebesinİçmedim ki
Aynı merkezdemi verdinizMerhaba ilk kanı dün vermiştim, 6.44 di bugün verdim 10.49 çıktı hamile miyim anlamıyorum
Evet aynıAynı merkezdemi verdiniz
Yarın tekrar vereceğim çok endişeliyimİçtim demişsin öncekileir diyosun galiba. İki gün sonra kan ver iki katı çıkarsa gebesin
Bende bugün verdim 5,4 çıktıEvet aynı
Çok sevindim sizin adınıza, tebrik ederim umarım artarBende bugün verdim 5,4 çıktı
Ben tüp Bebek yaptırdım bugün 10.gunum biraz düşük çıktıÇok sevindim sizin adınıza, tebrik ederim umarım artar
İki gün sonra tekrar edin. Ben hep aynı hastanede yaptım. Erken yapmışsınız bayağı bende bu hatayı yaptım şimdi aşırı endişeyim zamanda geçmiyor sankiBen tüp Bebek yaptırdım bugün 10.gunum biraz düşük çıktı
Siz kaçıncı gündesinizİki gün sonra tekrar edin. Ben hep aynı hastanede yaptım. Erken yapmışsınız bayağı bende bu hatayı yaptım şimdi aşırı endişeyim zamanda geçmiyor sanki
Çatlatma iğnesinin 16.günüSiz kaçıncı gündesiniz
Aşılama mi yapıldıÇatlatma iğnesinin 16.günü
hayır aşılama değilAşılama mi yapıldı
Beta hcg değerim 1 ekimde 10.49 iken bugün 9.47 çıkmış eve geldiğimden beri ağlıyorumSiz kaçıncı gündesiniz
Aynı merkezde mi verdinizBeta hcg değerim 1 ekimde 10.49 iken bugün 9.47 çıkmış eve geldiğimden beri ağlıyorum
Benim 1 Ekim'de 7, 89 bugün 9,2 çok yavaş yükselmişBeta hcg değerim 1 ekimde 10.49 iken bugün 9.47 çıkmış eve geldiğimden beri ağlıyorum
Aynı merkezde verdim evet neden öyle olur kiBenim 1 Ekim'de 7, 89 bugün 9,2 çok yavaş yükselmiş
Bilmiyorum ki bugün 11.gunumAynı merkezde verdim evet neden öyle olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?