Kizlar yardimm kocamin ilgisizliginden rahatsizim.

bu şekilde konuştunmu canım peki
bazen sevmediğini düşündüğünü
uyumaya gittiğinde sarılırmısın ama 2 dk yapma bi kaç gün tekrarla
eve geldiğinde sarıl 2 3 gün sonra yapma arayacaktır
sen den öğrenecek
esim sarılmamı sever
bunu hasta olduğunda yapmıştım o gün bugundur sarılmamı sever
evet eşim banada bunu yapıyor
eylülde 2 sene olacak yatakta tel odada bazen tel tv
bazen kızıyorum bırak şu teli diye
o da belki öyle
bazende söyleniyorum karınmıyım kardeşin mi
uyudun sandım ışığı açtın uykum gitti
bide yüzüme tutuyor teli 2 defa
kapat şunu dedim
1 2 dk snra kapattı

Ben esimden bi kac yil ayri yasadim esim yurt disindaydi yasim tutmuyordu onun yanina gele bilmek icin sonra gwldim iste taniyamadim bu beenim esim olamaz dedim insan okadarmi degisir umursamaz varligim yoklugum birdi onun icin dediginiz gibi o isten gelirdi sarilirdim operdim yemegoni hep hazirlar ona hediyler alirdim gece o uyumadan ben uyumazdim onun icin hep suslenirdim ama fayda etmedo hic daha da derdi sen niye kendine bu kadar bakim veriyon susleniyon benimki harbiden odun gece onun icin suslenirdim ya derdi sen suslenmekten boyle ic camasirlari giymekten sevkleniyomusun derdi salak demiyoki benim icin susleniyor durum ayni bende mesela sevgililer gunu evlilik yil donumu dogum gunum olur hic bizaman bana hediye almamistir kutlamamistir hep ben kutlarim ona hediyler alirim onun aklina bile gelmez ama artik bende yapmayacam cok yoruldum ona yaraniyim diye yapmadigim sey kalmadi sonu yine aynii

melek ozgur canım bu adam niye böyle ki sen gidene kadar aranız nasıl dı peki canım
acaba başka biri mi var nolur beni yanlış anlama insan bu kadar mı olur
hiç ilgilenme hediye alma süslenme dışarı çıkarken süslen
neşeli gözük ama yemeğini ver ütüsünü yap
bu adamda tuhaflık var

Ya iste bi sen beni anladin canim cooook tuhaf biri ben gelmeden boyleydi ama bunun kadar degildi suan sanki onun yanina gelmeseydim onun icin daha iyi olacakmis zaten kocam baska kadinlara cok bakar ben yanindayken bile utanmadan baska kadinlardan gozunu alamiyo onun icin onunla birlikte diaariya cikmayi istemiyorum cunki azicik moralim olsa dahi icine yapiyo afedersiniz ama gercekten cok bunaldim kimse beni anlamiyo son care kadinlar kulubune sigindim orada biri beni anlar diye saolun si beni anladinuz

Canım sen baktigini söyleyince ne tepki veriyor peki ayrılalım desen ne der acaba onun için bitti mi ki bittim se yıpranma çocuk yoksa eğer hiç gerek yok

Canım sen baktigini söyleyince ne tepki veriyor peki ayrılalım desen ne der acaba onun için bitti mi ki bittim se yıpranma çocuk yoksa eğer hiç gerek yok
Baskasina baktiginda bakma diyom guluyor dinlemiyor bile.umrunda degil amadamin cok tuhaf ya defigin gibi uipranmaya deymez

Kimseye tavsiye etmiyorum ama gecenlerde bende buna benzer bi konu acmistim yataklari ayirmistim ve ise yaramisti esim beni ozledigini soyleyip yanima gelmisti. Gonlumu aldi fln.. benimkide cok ilgisizdir bende hep onun bu huyundan yakinirim

Benimkinin de arada ilgisizliği tutar.her defasında başka taktik uygularım.ilgiyi alana kadar yakasından düşmem.küserim, dırdır ederim,laf sokar kavga ederim,cilvelenir , şaklabanlık yaparım.süslenir püslenir arkadaşlarımla dışarı çıkarım, gösteririm elletmem:)hatta bi seferde para verdim ilgi için:)) hafta sonuydu nakit çekmemiş kocam eve de servis gelecekti bende vardı .
nakit var veririm ama ilgiden alırım bi dal dedim ve son kuruşuna kadar aldım ilgimi:))

Ya benimki boyle degilki elimden gelini yapiyorum dua okuyorum ne yaptiysam onun ilgisini cekemiuorum artik hem yoruldum hem sikildim vala artik bisey yapmak istemiyorum hic cabalamiyor benim icin artik vende yapamak istemiyorum

Bende oyle dusuniyprum kocam bana guveniyor diyo sen beni birakmazsin ondan bunkadar aziyor

16 yaşında evlendin galiba canım zor ya işin aslında allah yardımcın olsun tatlım çocuk yok galiba
anladığım kadarıyla bakımlı güzel bayansın eşine ilgi oda olacağına kendine ilgi odağı yap bakımlarıa çoğalt gez toz

Bence bakimla degil bi erkek esini seviyorsa oldugu gibi de sever. Kadin olarak bizim onlara yemek yapmamiz csmasirlarini yikamamiz vs. Görevimiz degil onlara ikramimizdir. Bunlarin hatrina bile insan bi tesekkur eder ilgi gosterir

Canim ben 17 yasinda evlendim suan hamileyim daha oncede iki dusuk yasadim bu hamileligimde cok zor gunler yasadim rabbim o stresi kimseye yasatmasin 33 hafta boyunca yataktaydim halen oyleyim cok zor anlar yasamama ragmen hic moral vermedi bana hic destek olmadi beni doktora gotur dedigimde bile isteksiz beni goturdu cogu kes ama adam cok degisik ya bi cozemedim gitti

Bence bakimla degil bi erkek esini seviyorsa oldugu gibi de sever. Kadin olarak bizim onlara yemek yapmamiz csmasirlarini yikamamiz vs. Görevimiz degil onlara ikramimizdir. Bunlarin hatrina bile insan bi tesekkur eder ilgi gosterir
Cok dogru diyorsunuz benim esim pasta borekleri cok seviyor inaninki haftada iki veya uc kes pasta kek borek yaparim onun her istegini yaparim ama iyilikten guzellikten anlamiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…