- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi minik kurba
-
Bnce sende ilgi gösterme o bu eksikliğin farkına varıp üstüne düşer insYa benimki boyle degilki elimden gelini yapiyorum dua okuyorum ne yaptiysam onun ilgisini cekemiuorum artik hem yoruldum hem sikildim vala artik bisey yapmak istemiyorum hic cabalamiyor benim icin artik vende yapamak istemiyorum
Su ilgiyi icinde yasamak sacmaligini vallahi bi turlu anlamis degilim. Nisanliyken veya beraberken nedense o ilgi baya bi disindan yasaniyo evlenince neden icinde yasanirki. Soguyolar bizden iste bal gibi ortada evlilik bi muddet sonra onlar icin siradan geliyoO ilgisini belli edemiyordur içinde yasayanlardandir nasıl degisecekki
Seni dusunmuyo sa çocuğunu da mı dusunmuyo doktora götürüp ihtiyaçlarını karsilamaliCanim ben 17 yasinda evlendim suan hamileyim daha oncede iki dusuk yasadim bu hamileligimde cok zor gunler yasadim rabbim o stresi kimseye yasatmasin 33 hafta boyunca yataktaydim halen oyleyim cok zor anlar yasamama ragmen hic moral vermedi bana hic destek olmadi beni doktora gotur dedigimde bile isteksiz beni goturdu cogu kes ama adam cok degisik ya bi cozemedim gitti
Bence bakimla degil bi erkek esini seviyorsa oldugu gibi de sever. Kadin olarak bizim onlara yemek yapmamiz csmasirlarini yikamamiz vs. Görevimiz degil onlara ikramimizdir. Bunlarin hatrina bile insan bi tesekkur eder ilgi gosterir
Canim ben 17 yasinda evlendim suan hamileyim daha oncede iki dusuk yasadim bu hamileligimde cok zor gunler yasadim rabbim o stresi kimseye yasatmasin 33 hafta boyunca yataktaydim halen oyleyim cok zor anlar yasamama ragmen hic moral vermedi bana hic destek olmadi beni doktora gotur dedigimde bile isteksiz beni goturdu cogu kes ama adam cok degisik ya bi cozemedim gitti
Bide çok Küçüksün canım bide yavrun varne diyeceğimi şaşırdım aslında adam çok farklı sanki zorla evlendirilmiş gibi
bu kadar mı isteksiz olur
Ya iste salak ya iyilikten guzellikten anlamiyor ama artik bende onun bana davrandigi gibi ona davranacamSeni dusunmuyo sa çocuğunu da mı dusunmuyo doktora götürüp ihtiyaçlarını karsilamali
Severek mi evlendinYa iste salak ya iyilikten guzellikten anlamiyor ama artik bende onun bana davrandigi gibi ona davranacam
ne diyeceğimi şaşırdım aslında adam çok farklı sanki zorla evlendirilmiş gibi
Ewet ben cok sevdim onunda beni cok sevdigini biliyodum nisanliykeniyedi ama simdi evlendi cooooooook degisti hic anlamiyorum onuSeverek mi evlendin
Bende bazan oyle disunuyorum sanki insan zorla evlenirildigi ocin boyle davranir gibine diyeceğimi şaşırdım aslında adam çok farklı sanki zorla evlendirilmiş gibi
Insan evlenince neden degisirkiEwet ben cok sevdim onunda beni cok sevdigini biliyodum nisanliykeniyedi ama simdi evlendi cooooooook degisti hic anlamiyorum onu
Bi anlaya bilsem hic analmoyom bu erkekleriInsan evlenince neden degisirki
Boşver sen yavrun a bk düzelir ins zamanla kaç aylikBi anlaya bilsem hic analmoyom bu erkekleri
Bide çok Küçüksün canım bide yavrun var
Bende bazan oyle disunuyorum sanki insan zorla evlenirildigi ocin boyle davranir gibi
Özel e gelsenecanım melek ozgur ufak, bebişim olsa diye dört gözle bakıyorum ama yok olmuyor hakkımda hayırlısı aslında
Sizinde sorununuz aynı olunca karıştırdım haliyleCanim konu sahibi minik kurba
Aynen canim iste oda venim durumumdaSizinde sorununuz aynı olunca karıştırdım haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?