Kizlar yardimm....

Ilayburak2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
902
4.064
113
32
Merhaba kizlar napicagimi nasil yapacagimi nasil bir yol izliyecegimi bilmiyorum simdi doktordan geliyorum. 1 yildir evliyim hic korunmadim pco hastasiyim pco disinda cok sukur bir seyimiz yok esimin sonuclari guzrl benim rahmin hsg filmim guzel hormonlarim duzeldi ama gebelik olusmasi doktor kaliteli yumurta olusmuyor demek ki bir kac ay daha catlama yontemi uygulayalim sonra asilama yapalim dio ama daha yasim 24 daha bir yildir deniyorum kilolu degilim bana erken gibi geliyor doktorum senin kararin boylede hamile kalabilirsin belki 4 yil belki 10 belkide 5 ay sonra bilemeyiz dio ama 1 yildir deniyorsunuz olmuyorsa bir sonraki asamalara yonelin dio napcagimizi hic bilmiyoruz bi fikri olan basina bunlar gelipte guzel sonuc alanlar lutfen yardim edin...

Sabrınız varsa iki yıl dolsun. Yaşınız da gençmiş biraz zamana bırakmakta fayda var. Bu sürecte sağlıkli beslenmeye dikkat edip (günde 2-3 litre su), spor yapabilirsiniz.

Sabrınız varsa iki yıl dolsun. Yaşınız da gençmiş biraz zamana bırakmakta fayda var. Bu sürecte sağlıkli beslenmeye dikkat edip (günde 2-3 litre su), spor yapabilirsiniz.
Tesekkurler mesajin icin normaldede okadar su iciyorumn... Simdi birakirsam tekrar basa donerim dimi

Mrb tatlım. öncelikle rabbim hakkında hayırlısı nasip eylesin.. umarım bebişini tez zamanda kucağına aldığın zamanlar gelir doğru beslenme ve spor ciddi anlamda etkili yöntemler.. muhakkak süzenli olarak bir spora başla hemen. yüzme, fitness, plates... cok yakınımda birinin 7-8 yıl cocuğu olmuyorud. hangi yöntemker denediler hiç bilmiyorum ancak eşi ve kendi düzenli spora başlar başlamz 3 ay içerisinde cocuk sahibi oldular

Merhaba canim insallah oyle olur esim duzenli spora gidiyo ama ben gidemiyorim yakinlarda yok bi ay catlama ognesi oldum insallah gerek kalmadan mucizeme kavusurum❤❤❤

Merhaba canim insallah oyle olur esim duzenli spora gidiyo ama ben gidemiyorim yakinlarda yok bi ay catlama ognesi oldum insallah gerek kalmadan mucizeme kavusurum❤❤❤

inşallah tatlımevde plates yapabilirsin. ya da eşinle aksamları yürüyüş bile etkili olabilir bence. az yumurtalarının canlanmaya ihtiyacı var:)) çok miskinler benimkiler gibi sanırım

inşallah tatlımevde plates yapabilirsin. ya da eşinle aksamları yürüyüş bile etkili olabilir bence. az yumurtalarının canlanmaya ihtiyacı var:)) çok miskinler benimkiler gibi sanırım
Evet canim cok miskin femarayla bile bir tanecik yumurtam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…