Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen yanıltabilir idrar testleri. Ayrıca bu belirtiler için erken bence ?Adete var onceden test yaptim slik cikti sonra yaptim tek geldi mide bulantilarim var gobekden asagi cizgi olusmus gobeyim hafif sismis gibi hamilemiyim?![]()
İnşallah hamilesindir. Ben şu an hamile değilim ama düşük yaptığım hamileliği öğrenene yani test yapana kadar bir-çok belirti yaşadım en son başım çok dönüyordu kötü bi hastalığım mi var derken çift çizgi görmüştüm. Kan testi yaptır merakta kalma
Cevabi vermiştim zaten. Baş dönmeleri sonunda hamile olduğumu öğrendim ama sonra düşük yaptımHamilemisin?
Kan testi yaptır rahatla test yapmadan ne desek boşReglme var ama kanda cikarma oyle?
regle var ama simdi kan desti kesin sonuc verirmi?Kan testi yaptır rahatla test yapmadan ne desek boş
regle var ama simdi kan desti kesin sonuc verirmi?
Son adet gunum 5 aralik olmusNe kadar var
Daha adete bir hafta var aynı dönemde adet olmuşuz ben olsam şimdi test yapar mıyım yapmam. Çünkü net sonuç almak için en azından adet gününü bekle. Kan testi yaptır çıkar o zamanSon adet donemim 5 aralik olmusdu
Kan testi icin adet gunu bekleyimmi yoksa simdi olsa kesin sonuc verirmi?Daha adete bir hafta var aynı dönemde adet olmuşuz ben olsam şimdi test yapar mıyım yapmam. Çünkü net sonuç almak için en azından adet gününü bekle. Kan testi yaptır çıkar o zaman
Su an yaptirabilirsin dayanabilirsen saliyi bekle varsa daha da yukselmis olur istersen predictor erken gebelik testi al ben oyle ogrendim adetten onceKan testi icin adet gunu bekleyimmi yoksa simdi olsa kesin sonuc verirmi?