Evet yükselebilir. Ne belirtileri yaşadın. Benimde 5 günüm var bat 10 HaziranTesekkur ederim İnşallah bekleyen isteyen herkes güzel haberler alsın. Geç kalırsa reglim kaçıncı gününde tekrar kan vermeliyim
Gayet normal benim adetim 8 gün geçti sonra pozitif oldu ve dediklerin hepsi vardı geç döllenmeHa bir de kızlar gaz problemi ve ben gece idrara kalkan biri değilim ama 1 2 haftadır gece lavaboya uyanıyorum ve karnımda midemde tuhaf ağrılar oluyor bazen
Belirtilerin neydi söyler misinMerhaba kızlar Bi sorum olacak reglime 4 gün var ve gebelik belirtileri fazlasıyla yaşadığım için dayanamayıp kanda beta hcg testi yaptırdım 5.40 çıktı sizce gebemiyim yukselirmi günüm geçtikten sonra yardımcı olursanız Cook sevinirim çiçekler
Muhtemelen hamilesiniz regl geçince yine yaptırın kesin sonuç alırsınız :)Merhaba kızlar Bi sorum olacak reglime 4 gün var ve gebelik belirtileri fazlasıyla yaşadığım için dayanamayıp kanda beta hcg testi yaptırdım 5.40 çıktı sizce gebemiyim yukselirmi günüm geçtikten sonra yardımcı olursanız Cook sevinirim çiçekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?