Kızlar yardımm

aycicegix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
634
331
33
29
Günaydın kızlar transferimde femara ile ileriyoduk yumurta gelisimi olmadı. Yumurta gelisimi olmadığı içinde haliyle rahimde ince suan böyle olupta, ilaç kullanıp rahim kalinlasip transfer olan var mı? Yoksa benim transferim iptal mi edilecek. Bugünde randevum var ama iyice stres oldum

Ben bu soruya cevap bulamadım burda. Belki benim gibi pkos umutsuzluğa kapılan biri olur yumurtası büyümez 9. Gun de hiç yumurta buyumemisti secilmemisti çok fazla yumurta olduğu için .12. Gun gittiğimde 10 mm bir yumurta gordu doktorum bugün ve Ganolf 50 başladık rahim kalınlığı 5.8 ölçüldü. 3 gün kullanıp kontrole gidicem o yumurtayı büyütmeye calisicaz dedi doktorum. Umudum hala var.

Ben bu soruya cevap bulamadım burda. Belki benim gibi pkos umutsuzluğa kapılan biri olur yumurtası büyümez 9. Gun de hiç yumurta buyumemisti secilmemisti çok fazla yumurta olduğu için .12. Gun gittiğimde 10 mm bir yumurta gordu doktorum bugün ve Ganolf 50 başladık rahim kalınlığı 5.8 ölçüldü. 3 gün kullanıp kontrole gidicem o yumurtayı büyütmeye calisicaz dedi doktorum. Umudum hala var.
Yumurtan büyüyorsa umut var merak etme :) benim yumurtam 18. Gune 19 mm olmustu. Belki senin de 18-19 gibi yeterli büyüklüğe ve kalınlığa gelmiş olur.

Back
X