- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.241
Kız sorma ailem arkadaşlarım kuzenlerim hergün soruyolar gitin mi bugün, gittin mi, ne zaman gideceksinValla hepimiz seni bekliyoruz artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sorma ailem arkadaşlarım kuzenlerim hergün soruyolar gitin mi bugün, gittin mi, ne zaman gideceksinValla hepimiz seni bekliyoruz artık![]()
İşte bende son kanımı 5 binlerde gördüm doktorumda bilerek geç çağırdı kesin görmek için sanırım, daha hiç girmedim ultrasona umarım herşey yolundadır. Yolunda olmasa doktorumda 7. Haftada çağırmaz diye umut ede ede bekliyorum
İnşallah bebeklerimize sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz![]()
Geçmiş olsun canım, dinlen güzelce kemik sulu çorba vs iyi gelirKızlar yaaa, çok fena nezle oldum ben. İlaç kullanmıyorum tabii ama çok zorluyor beni... Bir tek ağrı ve ateş hissedersem parol... Allah'ım her şey üst üste geliyor sanki.Çok canım sıkıldı.
Sağ ol canım. O kadar da dikkat ediyorum nasıl oldum anlayamadım.Geçmiş olsun canım, dinlen güzelce kemik sulu çorba vs iyi gelir
Çok geçmiş olsun mutlaka takviye vitamin kullan bu süreçte bağışıklık da düşüyor çünkü ne kadar dikkat edersen et takviye önemliKızlar yaaa, çok fena nezle oldum ben. İlaç kullanmıyorum tabii ama çok zorluyor beni... Bir tek ağrı ve ateş hissedersem parol... Allah'ım her şey üst üste geliyor sanki.Çok canım sıkıldı.
Geçmiş olsunKızlar yaaa, çok fena nezle oldum ben. İlaç kullanmıyorum tabii ama çok zorluyor beni... Bir tek ağrı ve ateş hissedersem parol... Allah'ım her şey üst üste geliyor sanki.Çok canım sıkıldı.
Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Benim kahvemsi pembeli akıntı da geliyor bazenKızlar kanaması devam eden var mı ? Benim dün akşam sulu pembe bir akıntım oldu peçeteyle geldi kilodumu bile kirletmedi hala tuvalete geçince çok az geliyor.kiloduma gelmiyor tuvalete geçip sildiğimde görüyorum doktorum gel dedi birazdan gideceğim çok korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan
Benimkide sulu kahve pembe gibi akmıyor ama silince görüyorum promester, progestanın muadili mi ? Günde kaç kullanıyorsunBenim kahvemsi pembeli akıntı da geliyor bazenDün gittim promestere dayandım yine
Amin canım inşallah Gerçekten kafayı yiyeceğiz Allah yardımcımız olsun şu günleri bize sağlıkla ferahlıkla atlatmayı nasip etsin.M Miniksercemmm korkma canım, yine görün tabii istiyorsan doktoruna ama muhtemelen ciddi bir şey değildir. Bende de buradaki diğer kızlarda da oldu, olmaya da ara ara devam edebilirbizi korkutan şeyler bunlar ama doktorlar bu tür kahve-pembe lekelenmeleri normal görüyorlar.
Aynen benim 8.haftada bitiyor iğne olayım şuan 8hafta oldu ama leke gördüğün an vurdurabilrsin dedi doktorum leke gördüğüm an günde bi kere vurduruyorumBenimkide sulu kahve pembe gibi akmıyor ama silince görüyorum promester, progestanın muadili mi ? Günde kaç kullanıyorsun
Benim de son adet tarihine göre 9+0 son 2 iğnem kaldı. Sonra fitile devam .1 Eylül randevum var fitili soracağım. Bu sabah unutmuşum fitili artık zorlanıyorum.Ben de fitille devam ediyorum, 8+4'teyim.
Hiç konforlu değil ama doktor ne derse o :)) miniklerimiz için her şey ama her şey. Allah'ım yüzümüzü güldürsünBenim de son adet tarihine göre 9+0 son 2 iğnem kaldı. Sonra fitile devam .1 Eylül randevum var fitili soracağım. Bu sabah unutmuşum fitili artık zorlanıyorum.
Hiç konforlu değil ama doktor ne derse o :)) miniklerimiz için her şey ama her şey. Allah'ım yüzümüzü güldürsünelbet ikinci trimesterın nimetleri bizi de bulur
![]()