• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

İşte bende son kanımı 5 binlerde gördüm doktorumda bilerek geç çağırdı kesin görmek için sanırım, daha hiç girmedim ultrasona umarım herşey yolundadır. Yolunda olmasa doktorumda 7. Haftada çağırmaz diye umut ede ede bekliyorum 🥹
İnşallah bebeklerimize sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz 🫶🥳

İnşallah canım kesinlikle vardır doktorun bir bildiği kafana takma 🩷

Kızlar yaaa, çok fena nezle oldum ben. İlaç kullanmıyorum tabii ama çok zorluyor beni... Bir tek ağrı ve ateş hissedersem parol... Allah'ım her şey üst üste geliyor sanki. 😨 Çok canım sıkıldı.

Kızlar yaaa, çok fena nezle oldum ben. İlaç kullanmıyorum tabii ama çok zorluyor beni... Bir tek ağrı ve ateş hissedersem parol... Allah'ım her şey üst üste geliyor sanki. 😨 Çok canım sıkıldı.
Çok geçmiş olsun mutlaka takviye vitamin kullan bu süreçte bağışıklık da düşüyor çünkü ne kadar dikkat edersen et takviye önemli

Geçmiş olsun 🙏 İşte vücut başka işlerle uğraştığı için savunmasız da kalıyor, dinlenip iyi beslenmekten ve bol sıvı tüketmekten başka bişi yok yapacak şu an çabuk toparlarsın dilerim 🌺

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar🎀🌹hakikaten gebeyken hasta olmamaya çalışacağız, görünen o. 😨 B bimini prilam bende de gece aldığımda güzel bir uyku yapıyor sanırım bir diğer yanı da o 🤭😁 ama tabii ki herkes doktoruna danışarak bulantı ilacı kullanmalı, doktor görüşü en mühimi.👍🏻

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar🎀🌹hakikaten gebeyken hasta olmamaya çalışacağız, görünen o. 😨 B bimini prilam bende de gece aldığımda güzel bir uyku yapıyor sanırım bir diğer yanı da o 🤭😁 ama tabii ki herkes doktoruna danışarak bulantı ilacı kullanmalı, doktor görüşü en mühimi.👍🏻
Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen ♥️

Kızlar kanaması devam eden var mı ? Benim dün akşam sulu pembe bir akıntım oldu peçeteyle geldi kilodumu bile kirletmedi hala tuvalete geçince çok az geliyor.kiloduma gelmiyor tuvalete geçip sildiğimde görüyorum doktorum gel dedi birazdan gideceğim çok korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan

Kızlar kanaması devam eden var mı ? Benim dün akşam sulu pembe bir akıntım oldu peçeteyle geldi kilodumu bile kirletmedi hala tuvalete geçince çok az geliyor.kiloduma gelmiyor tuvalete geçip sildiğimde görüyorum doktorum gel dedi birazdan gideceğim çok korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan
Benim kahvemsi pembeli akıntı da geliyor bazen 🤦‍♀️Dün gittim promestere dayandım yine

M Miniksercemmm korkma canım, yine görün tabii istiyorsan doktoruna ama muhtemelen ciddi bir şey değildir. Bende de buradaki diğer kızlarda da oldu, olmaya da ara ara devam edebilir 🤰🏻 bizi korkutan şeyler bunlar ama doktorlar bu tür kahve-pembe lekelenmeleri normal görüyorlar.

M Miniksercemmm korkma canım, yine görün tabii istiyorsan doktoruna ama muhtemelen ciddi bir şey değildir. Bende de buradaki diğer kızlarda da oldu, olmaya da ara ara devam edebilir 🤰🏻 bizi korkutan şeyler bunlar ama doktorlar bu tür kahve-pembe lekelenmeleri normal görüyorlar.
Amin canım inşallah Gerçekten kafayı yiyeceğiz Allah yardımcımız olsun şu günleri bize sağlıkla ferahlıkla atlatmayı nasip etsin.

Benim de son adet tarihine göre 9+0 son 2 iğnem kaldı. Sonra fitile devam .1 Eylül randevum var fitili soracağım. Bu sabah unutmuşum fitili artık zorlanıyorum.
Hiç konforlu değil ama doktor ne derse o :)) miniklerimiz için her şey ama her şey. Allah'ım yüzümüzü güldürsün 🌹🙏🏻 elbet ikinci trimesterın nimetleri bizi de bulur 😬

Hiç konforlu değil ama doktor ne derse o :)) miniklerimiz için her şey ama her şey. Allah'ım yüzümüzü güldürsün 🌹🙏🏻 elbet ikinci trimesterın nimetleri bizi de bulur 😬
🫣😂 ne güzel dedin Rabbim bizi 2. Trimestere ordan 3. Trimestere ordan doğuma ulaştır yarabbim🤲🏻🙏🏻
Ben bugün lekem için gittim doktor çok normal bu zamanda ne lekeler kanamalar olabiliyor evham yapma dedi bebeğimde iyiymiş çok şükür 🤲🏻 yine iki doz progestan vurdu bana tedbiren.

Back
X