kızlar yardımm ...:(

depresan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
66
2
6
35
Kastamonu
içimdeki sıkıntıdan öleceğim kızlar.4 senedir görüştüğüm bi erkek arkadaşım var.aileme durumu anlattım.babamın ilk tepkisi" bizde askere gitmeyene kız verirler mi".oldu.erkek arkadaşımın babası ve benim babam görüşmüşler babamda "şimdilik bişey demiyorum askere gitsin gelsin işini bulsun ben kızıma bakabileceğine inanayım hyırlıysa eğer olur". demiş.daha sonra babası babamı aradı size bi çay içmeye gelmek istiyoruz diye tanışacaklarmış babam ben şimdi kabul edersem bunlar kızı aldık diye düşünürler dedi ve kabul etmedi.
erkek arkadşımın ailesinin durumu biraz kötü imiş.babam bunuda dedi bana ilk başta ben seni nasıl kör kuyuya atıyım falan dedi nasıl geçinceksiniz istanbulda falan.(sevgilim marktte çalşıyr askerdn gelince daha düzgün iş bulucm diyo ben kpssye hazırlanıyorum) ama beni bu belirsizlik çok yıpratıyo.ya babam hayır istemiyorum evlenmenizi derse askerden gelince sevgilimn ve benim işimizn falan yerinde old halde..naparım ben.bana bi yol gösterin kızlar.
çünkü babam hayır derse sevgilimi yarı yolda bırakcm gibi geliyor.ama asla aileme sırtımı dönmem buda yanlış anlaşılmasın.sizce orta yol bulunur mu rahat mı olmalıyım.ona kavuşamam diye üzülüyorum hep:26:

:54::54::54:öpücükler benden size :):1:

babanız haklı olarak kızının geleceğini düşünüyo canım askerliğini yapıp gelsin iyide bir iş bulursa babanın çokta karşı çıkacağını sanmam

Baban haksız değil.. Tüm kapıları da kapatmamış. Eşin askere gitsin düzgün bir iş bulsun çıksın babanın karşısına.. Eminim hiç bir sorun kalmayacaktır

bende arkadaşlara aynen kayılıyorum askerliğini yapsın iyide bir işe girsin baban ılımlı yaklaşır bu sefer senin mutsuzluğunu istemezz

Tabikide baban hakli, askerlik yok, is henüz gecici bir yer, Adam nasil Kabul etsin.
Vede karsida gelmemis, rahat ol, islerinizi halledince babanda gönül rahatligiyla Kabul Eder.

Askerligini yapsin, isini gucunu bulsun, evlenin demis. Baska ne desin ki? Sorun nerede anlamadim. Size engel olan yok zaten, sadece ayaklariniz yere bassin once deniliyor. Ne bu aceleniz... Zaten evlenecek cift olarak sizin dusunmeniz lazim bunlari, neyle gecinicez, onceliklerimiz neler diye... Vakti gelince sizi kimsenin ayiracagini dusunmuyorum, baban cok ilimli biriymis.

Baban kesinlikle çok haklı.
Askerliğini yapsın,düzenli maaşı olan bir iş bulsun sonra olur o işler.

babanın haklı olduğunu siz de biliyosunuz.
sanırım sorun sevgiliye güveneemek. yani askerden sonra iyi bir iş bulup babanı ikna edebileceğini düşünmüyorsun..

eşimle tanıştığımda işinde gücünde biriydi ama askerliğini yapmamıştı ailesi nişan olsun falan derdi ama ben istemezdim önce askerlik dedim hep ve 15 ay bekledim sende korkma askerliğini yapıp işini eline alsın babanın evlenmenize mani olacağını sanmıyorum....

Diyelim ki baban bu durumda kabul etti.Düzgün iş bulmadan, hayatını oturtmadan yaşayacağınız sorunları düşün.Bİr de senin işinin olduğunu onunsa olmadığını düşün.İnan bana çok sorun olur.Erkekler böyle şeyleri sorun eder.Çok yıpranırsınız.

Diyelim ki baban bu durumda kabul etti.Düzgün iş bulmadan, hayatını oturtmadan yaşayacağınız sorunları düşün.Bİr de senin işinin olduğunu onunsa olmadığını düşün.İnan bana çok sorun olur.Erkekler böyle şeyleri sorun eder.Çok yıpranırsınız.

Katiliyorum harfi harfine :34:

baban haklı :34:
hem olmaz bu is ayrılacaksınız dememis ya
askerligini bitirsin isini gucunu duzene soksun oyle cıksın karsıma demis
üzülme

Baban çok çok haklı. Şimdiden evlenirsen veya bi adım atılırsa ne zorluklar çekeceksin bunları hiç düşündün mü ? Ailenin evinde şuan en rahat günlerin bi an önce sorumluluklara atacaksın kendini :) Askerliğini yapsın, güzel bi iş bulsun sonra herşeyiniz daha güzel olur :)

Baban cok hakli ustune soyleyecek soz bulamadim. Babanin sozu dinle, sen de ileride uzulme.

Son düzenleme:
Ne olursa olsun ailenin sözünü dinle.
Şimdi deli kanınla sana herşey güzel görünüyor,evlilik,sevgilinle ömür boyu birliktelik falan ama buz dağının bir de görünmeyen kısmı var maalesef:)
Baban çok haklı. Evinden ayrılıp kendş yuvanı kuracaksın. Hangi baba evladının zor koşullarda evliliğini sürdürmesini ister ki?
Askerliğini yapsın,düzgün bir iş bulsun. Sonra siz de çok rahat edeceksiniz emin ol.
Ama keşke baban da ailesini tanıma fırsatı verseydi:) Bir çay içmenin kime zararı dokunur ki?:)
Yine de en iyisini babalar anneler bilir.

Baban haksız diyecek kimse olmaz canım burada ... Adamcağız '' hayır asla olmaz '' dememiş . Sunabileceği en güzel yolu sunmuş ve karşı tarafı da rencide etmemiş.

Hem belki babanın müdahalesi olmadan senin fikirlerin , duyguların değişecek bu zaman içinde .

Babanı dinle . Şimdilik bir yüzük takalım falan demeyin . Askere gitsin , gelsin .İşini bulsun . Sende işe başlarsan sonrasında evliliği düşünürsünüz :34:

Baban geleceğini düşünüp çok mantıklı kararlar vermiş bence. Sonuna kafar haklı :34: onun sözünden çıkma derim.

Son düzenleme:
Herkesin de dediği gibi baban haklı şuan duyduğun heyecana kapılıp yanlış şeyler yapma sonra pişman olabilirsin.

Baba haklı :ssz: Bir baba olarak kızının geleceğini düşünüyor kapıları da kapatmamış ki erkek arkadaşınız geleceğinizin güvende olduğuna inandırırsa bu sorun görülen durumlarda ortadan kalkar zaten önce askerlik bence de sevginiz uğruna bunca zaman beklendiyse 1 senede beklenebilir sonra herşey kısmetse olur:112:

Back
X