Kızlar yardımm!!

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba kızlar bu defa da bir başka derdimle karşınızdayım Kızlar ben motivasyon sorunu yaşıyorum. Özellikle ders çalışacağım zaman. Nedense olumsuz düşünüyorum ve motive olamıyorum. Sizler zorlandığınız konularda nasıl motive ediyorsunuz kendinizi önerilerinizi bekliyorum. İş hayatında olabilir, derslerde olabilir, herhangibir konu olabilir. Motivasyon için teknik geliştirmeye çalışıyorum

Dikkat eksikligi yaşıyor olabilirsiniz aslında bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz.Komşumuzun çocuguda dikkat eksikligi yaşıyordu derslere kendini veremiyordu bir türlü motivasyon olamıyordu bir uzmana götürdüler ve çocuk şuan çok iyi hiçbir sorunu kalmadı.

kendimi aç bilaç sefil ezik bırakıyorum alone kızım bu konu bitecek ünite bitmeden yimeeek içmek oyun pc müzik yok diyorum sonracıma öyle öyle konu bitiyo karnım tokken sıkılıncada bol kafein bol çay kola zararlı ne varsa içip kafa yapıyorum şeytan gibi oluyorum gözlerim açılıyo

Pek sanmıyorum çünkü ilkokul ve lisede hiç problem yaşamadım. Şu an derslerimi sevmiyorum ve bu sebeple çalışmakta çok zorlanıyorum motive olamıyorum...Sevdiğim derslere çalışabiliyorum fakat gerisini açıp okumam bile imkansız oluyor...Lisede çok başarılı olan ben üniversitede ortalarda biri oldum bundan da rahatsızım...

Ben açken çalışamıyorum

Ben de genelde olumsuz düşünürüm böyle düşününce arkadaşlarıma filan yazıyorum konuşunca rahatlıyorum. Bi de sakin müzikler dinleyerek kendimi motive etmeye çalışıyorum işe yarıyor müzik dinlemek gerçekten. Ama öyle full sesle filan değil rahatsız etmeyecek düzeyde :))

Klasik müzil cdlerim var kitap okurken açıyorum, ders çalışırken de deneyebilirim aslındaa

bol bol yi tosun gibi ol ozaman zihnin açılsın kuzum depoyu boş bırakma

sonrada diyet konusunda dertleşirik çay kahve cidden zihni toparlamaya yardımcı oluyo nede olsa boğazı seviyon onuda iç

Sorma ya zaten iki kilo almışım onun için de ayrı üzülüyorum Ama aksi gibi çay kahveyle aram yok. İşte bana tatlı olsun börek çörek olsun

Ben nadiren ders çalışırken de dinliyorum dikkatimi dağıtmıyor ama kişiden kişiye değişir. dikkatini dağıtmayacaksa dinlemelisin bence rahatlatır cnm:)

Önerin için teşekkürler, birazdan derse başlıycam deniycem bu yöntemi bakalım nasıl olacakkk

Sorma ya zaten iki kilo almışım onun için de ayrı üzülüyorum Ama aksi gibi çay kahveyle aram yok. İşte bana tatlı olsun börek çörek olsun

ozaman yanına koycaksın bi tabak börek çöreği her konu bitiminde ağza bi tane ödül niyetine

ders bitincede diyet konusu aç yardıma gelelim

Yüksek lisans yapasım var.Ama bende de ders çalışmada isteksizlik var,oyüzden başlayamadım.
Takipteyim..

Sanırım herşeyi bırakıp dersle ilgilenmek gerekiyor..Beyinde bitiyor sanki..Dertsiz ,hoş bir yaşam oluşturup kendine hedefler konulup günlük olarak çalışaılabilir..
Benim kafa hep başka şeylere gittiği için zorlanıyorum..Y.lisans çok da gerekmediği için kendimi sıkıştırmıyorum...Çok gerekli olduğuna kendini inandırmaktan başlanabilir..

ozaman yanına koycaksın bi tabak börek çöreği her konu bitiminde ağza bi tane ödül niyetine

ders bitincede diyet konusu aç yardıma gelelim

I ıh yemekle motive olmuyorum ki ben Bide kastettiğim aslında daha çok düşünce yapısını değiştirmek. Yani daha derse başlamadan başarısız olucam gibi hissederek başlıyorum. O yüzden oturasım da gelmiyor başına

kolay konulardan başla anladığın konulardan en zorundan başlarsan hemen sıkılır bırakırsın pes edersin ama çalıştıkça alışıyo insan en zoru başlamak o bende de var

Benimki lisans henüz:) Yani gerekli de aslında. Ama sürekli kafamda başka şeyler var dediğiniz gibi. Bunlardan kurtulmak nasıl olacak bilemiyorum. Misal bugün sabahtan beri başlayacağım diyorum ama tık yok hala. Neyse buçuk olsun başlıycam

kolay konulardan başla anladığın konulardan en zorundan başlarsan hemen sıkılır bırakırsın pes edersin ama çalıştıkça alışıyo insan en zoru başlamak o bende de var

Evet mantıklı, anladığım kısımdan başlamak daha motive edici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…