bende olamiyorum valla konuyu takip edicem :))
Dikkat eksikligi yaşıyor olabilirsiniz aslında bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz.Komşumuzun çocuguda dikkat eksikligi yaşıyordu derslere kendini veremiyordu bir türlü motivasyon olamıyordu bir uzmana götürdüler ve çocuk şuan çok iyi hiçbir sorunu kalmadı.Merhaba kızlar bu defa da bir başka derdimle karşınızdayımKızlar ben motivasyon sorunu yaşıyorum. Özellikle ders çalışacağım zaman. Nedense olumsuz düşünüyorum ve motive olamıyorum. Sizler zorlandığınız konularda nasıl motive ediyorsunuz kendinizi önerilerinizi bekliyorum. İş hayatında olabilir, derslerde olabilir, herhangibir konu olabilir. Motivasyon için teknik geliştirmeye çalışıyorum
Merhaba kızlar bu defa da bir başka derdimle karşınızdayımKızlar ben motivasyon sorunu yaşıyorum. Özellikle ders çalışacağım zaman. Nedense olumsuz düşünüyorum ve motive olamıyorum. Sizler zorlandığınız konularda nasıl motive ediyorsunuz kendinizi önerilerinizi bekliyorum. İş hayatında olabilir, derslerde olabilir, herhangibir konu olabilir. Motivasyon için teknik geliştirmeye çalışıyorum
Dikkat eksikligi yaşıyor olabilirsiniz aslında bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz.Komşumuzun çocuguda dikkat eksikligi yaşıyordu derslere kendini veremiyordu bir türlü motivasyon olamıyordu bir uzmana götürdüler ve çocuk şuan çok iyi hiçbir sorunu kalmadı.
kendimi aç bilaç sefil ezik bırakıyorum alone kızım bu konu bitecek ünite bitmeden yimeeek içmek oyun pc müzik yok diyorum sonracıma öyle öyle konu bitiyo karnım tokken sıkılıncada bol kafein bol çay kola zararlı ne varsa içip kafa yapıyorum şeytan gibi oluyorum gözlerim açılıyo
Ben de genelde olumsuz düşünürüm böyle düşününce arkadaşlarıma filan yazıyorum konuşunca rahatlıyorum. Bi de sakin müzikler dinleyerek kendimi motive etmeye çalışıyorum işe yarıyor müzik dinlemek gerçekten. Ama öyle full sesle filan değil rahatsız etmeyecek düzeyde :))
Ben açken çalışamıyorum
Klasik müzil cdlerim var kitap okurken açıyorum, ders çalışırken de deneyebilirim aslındaa
bol bol yi tosun gibi ol ozaman zihnin açılsın kuzum depoyu boş bırakma
sonrada diyet konusunda dertleşirikçay kahve cidden zihni toparlamaya yardımcı oluyo nede olsa boğazı seviyon onuda iç
Ben nadiren ders çalışırken de dinliyorum dikkatimi dağıtmıyor ama kişiden kişiye değişir. dikkatini dağıtmayacaksa dinlemelisin bence rahatlatır cnm:)
Sorma ya zaten iki kilo almışım onun için de ayrı üzülüyorumAma aksi gibi çay kahveyle aram yok. İşte bana tatlı olsun börek çörek olsun
ozaman yanına koycaksın bi tabak börek çöreği her konu bitiminde ağza bi tane ödül niyetine
ders bitincede diyet konusu aç yardıma gelelim
I ıh yemekle motive olmuyorum ki benBide kastettiğim aslında daha çok düşünce yapısını değiştirmek. Yani daha derse başlamadan başarısız olucam gibi hissederek başlıyorum. O yüzden oturasım da gelmiyor başına
Yüksek lisans yapasım var.Ama bende de ders çalışmada isteksizlik var,oyüzden başlayamadım.
Takipteyim..
Sanırım herşeyi bırakıp dersle ilgilenmek gerekiyor..Beyinde bitiyor sanki..Dertsiz ,hoş bir yaşam oluşturup kendine hedefler konulup günlük olarak çalışaılabilir..
Benim kafa hep başka şeylere gittiği için zorlanıyorum..Y.lisans çok da gerekmediği için kendimi sıkıştırmıyorum...Çok gerekli olduğuna kendini inandırmaktan başlanabilir..
kolay konulardan başla anladığın konulardan en zorundan başlarsan hemen sıkılır bırakırsın pes edersin ama çalıştıkça alışıyo insan en zoru başlamak o bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?