Zormus. Muhendislik zaten zor. Fizigi geometrisi...
Allah zihin acikligi versin.★☆★☆
beni hep gelecekle ilgili hayaller kurmak motive etti.
Tatlim ben kendime diyordum ki,basaramazsan dahada uzayacak okul,ve diyordum buna ne gerek var simdi elimdeyken ve bunu basaracagim,inan bana derslere calisinca basaramiyacagin sey nerdeyse hic yok.
Hevesle yapmaya calis cünkü gün gelecek o ders yaptigin zamanlari özleyeceksin,ne bileyim bende biraz öyle. :) biraz duygusalimda
Ben genelde macera olaganustu bilimsel konulu animeler islerim cok saglam animeler var, hele spor animeleri cok gaz, oyle heyecanlaniyorsun ki yerimde duramiyorum bazen
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kimya Muhendisligi zor bir bolum haklisiniz.Bu donem benim de havalardan midir bilmem hic ders calisasim yoktu.Hatta kalirim bittim triplerine girmistim ki tum vizelerden iyi notlar aldim.Simdi de vizem ziyan olmasin diye motive ediyorum kendimi.Tatilde neler yapacagimi hayya bute kalmadigimi dusunuyorum.Etkili de oluyor.Siz de simdi zorlugunu cekiyorsunuz ama ileride rahat bir yasam sureceksiniz belki oyle hayal edin.Ben de Kimya okuyorum.Derslerinizin agirligini tahmin edebiliyorum.Basarilar :)
Sen en iyisisin, bitir sunu koy kenara diyorum
Ay gaza geldim mi ne
Buna inan, ne yapman gerekiyorsa yap, koy kenara kurtul...
Bende ise yaradi, sende de yarar
Ben de açken, tokken, mutluyken, mutsuzken, sıcakta, soğukta vs. çalışamıyorum
İnanıyoruum, ayy kızlar çok sağolun ya mutlu ettiniz resmen, motivasyonum ciddi arttı burdaki yorumları okudukça
Evet herkes dediğinizi söylüyor:) Özlersin diyorlar ama sanki mezun olsam bi daha asla öğrenci olmak istemem gibi geliyor. İş hayatı daha iyidir gibi geliyor...
Hahahahaha durumunu çok güzel özetlemişsin kesinlikle, güldürdünnn
Ben de açken, tokken, mutluyken, mutsuzken, sıcakta, soğukta vs. çalışamıyorum
Aman ise yarasinda, bilirim nasil lanet bir sey oldugunu...
Benim de yarin baslamam gerek, ve berbat bir donem beni bekliyor, yarin acar okurum buralari
Inanki bende eskiden böyle düsünüyordum ama cogu zaman böyle o tatli anilari özlüyor insan ,kopya cekmeler veya son anda ders calismalar ve bir cok seyi...
Tadini cikart ve eger is hayatina atilmak istiyorsan bak istene güzel biran önce bu hedefine ulasmak icin calis derslere
Güldürdüğüme de çok sevdim o zamannnnnnnnnnn ^_^ galp galp galp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?