Kızlar yardımm!!

Ben genelde macera olaganustu bilimsel konulu animeler islerim cok saglam animeler var, hele spor animeleri cok gaz, oyle heyecanlaniyorsun ki yerimde duramiyorum bazen

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kimya Muhendisligi zor bir bolum haklisiniz.Bu donem benim de havalardan midir bilmem hic ders calisasim yoktu.Hatta kalirim bittim triplerine girmistim ki tum vizelerden iyi notlar aldim.Simdi de vizem ziyan olmasin diye motive ediyorum kendimi.Tatilde neler yapacagimi hayya bute kalmadigimi dusunuyorum.Etkili de oluyor.Siz de simdi zorlugunu cekiyorsunuz ama ileride rahat bir yasam sureceksiniz belki oyle hayal edin.Ben de Kimya okuyorum.Derslerinizin agirligini tahmin edebiliyorum.Basarilar :)

Evet herkes dediğinizi söylüyor:) Özlersin diyorlar ama sanki mezun olsam bi daha asla öğrenci olmak istemem gibi geliyor. İş hayatı daha iyidir gibi geliyor...

Ben genelde macera olaganustu bilimsel konulu animeler islerim cok saglam animeler var, hele spor animeleri cok gaz, oyle heyecanlaniyorsun ki yerimde duramiyorum bazen

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayy ben böyle daha şeker duygusal animeleri seviyorumm

Aslında benim de vizelerim iyi geldi tuhaf bir şekilde. Öyle başarısız değilim ama ne bileyim erasmus için ortalamam tutmadı mesela, lisede çok hırslıydım şimdi tık yok. Yüksek ortalamalı insanlar daha zeki değil sadece düzenliler. Kızıyorum neden yapamadım diye.

İnanıyoruum, ayy kızlar çok sağolun ya mutlu ettiniz resmen, motivasyonum ciddi arttı burdaki yorumları okudukça

Aman ise yarasinda, bilirim nasil lanet bir sey oldugunu...
Benim de yarin baslamam gerek, ve berbat bir donem beni bekliyor, yarin acar okurum buralari

Evet herkes dediğinizi söylüyor:) Özlersin diyorlar ama sanki mezun olsam bi daha asla öğrenci olmak istemem gibi geliyor. İş hayatı daha iyidir gibi geliyor...

Inanki bende eskiden böyle düsünüyordum ama cogu zaman böyle o tatli anilari özlüyor insan ,kopya cekmeler veya son anda ders calismalar ve bir cok seyi...
Tadini cikart ve eger is hayatina atilmak istiyorsan bak istene güzel biran önce bu hedefine ulasmak icin calis derslere

Aman ise yarasinda, bilirim nasil lanet bir sey oldugunu...
Benim de yarin baslamam gerek, ve berbat bir donem beni bekliyor, yarin acar okurum buralari

Hehehe bu hafta sınavım yok neyse ki rahatım ben ama okuyun cidden faydası oluyor

Çalışacağım, birkaç gündür de daha iyiyim zatenn Nazik cevaplarınız için de çooook teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…