Kızlar yardımmm!!!Bayramdan sonra ameliyatım var...

Kızlaaar bende düşünüyorum ama tedirginimde. Ne kadara yaptırdınız? Ve doktorun adı ne nerede?
canım ben istanbulda çalışıyorum ama ailem adanada oldugu için adanada ameliyat olacagım.ersal kaya diye estetik cerrah var burada ona ameliyat olacagım.2250 doktora verdim.600 tl de hastane alıyormuş ama benim özel saglık sigortam hastane kısmını ödüyor.

canım ben istanbulda çalışıyorum ama ailem adanada oldugu için adanada ameliyat olacagım.ersal kaya diye estetik cerrah var burada ona ameliyat olacagım.2250 doktora verdim.600 tl de hastane alıyormuş ama benim özel saglık sigortam hastane kısmını ödüyor.

Hımm hadi bakalım canım inşallah atlatırsın hemen :) Ameliyattan sonra da detayları istiyorum :)

kızlar dün ameliyat oldum sabahta burnumun içindeki sargıları çıkardılar ama sabahtan beri sol tarafımda kanama var çok korkuyorum yardım lütfen normal mi

canım normal tabi kanamsı benimde 3 gun sürdü. ayrıca bilgisayara girme yat dinlen. ben 5 gun yattım kendimi hiç yormadım. bende ameliyat olalı 12 gun oldu

canım benim burnumun altınta gazlıbezlerden vardı onu yapıştırdı hergun değiştiriyorsun. tamponun silikon delikli tampondu. sakın endişelenme bu kanamalar normal. hatta benim cok kanamış burun dikişime yapışmıştı bez. değiştireemdik doktor değiştirdi gittiğimde. kan akması burunun ucuna yerleştirilen bez birgude dolması gerekiyor. eğer cok fazla ise doktrouna telefon acmalısınız. ailen doktoruna telefon acsın bence. tabi cok kanaman varsa

kızlar pazartesi ameliyat oldum.ameliyattan sonra sol tarafımda sürekli kanamam oldu doktorum normal şartlatda cumartesi silikon tamponumu çıkartacaktı ama dün çok kanamam olması sebebi ile tamponlarımı çıkardı fakat alçım 12 gün duracakmış.ameliyattan ilk sonraki gün altta bulunan sargıları ve içte bulunan sargıları açtılar sonrasında sag burnumdan tampon oldugu halde nefes allıyorken sol taraftan hiç alamadım ve sürekli kanadı doktor dün itibariyle tamponlarımı almak zorunda kaldı şimdi kanama kesildi sayılır daha çok sarımsı bazende pembemsi sıvı geliyorama hala solumdan nefes alamıyorum doktorum orada kan pıhtısı olabilecegini söylüyor.sizce zamanla düzelecekmi.bide tamponların erken alınması sorun teşkil edermi

hayır canım agrım hiç olmadı ama kanamam çok oldu bu sebepten dolayı tamponları 2 gün çıkarmak zorunda kaldı.şimdi ise akıntım var ve kanamanın oldugu sol taraftan ameliyattan beri nefes alamıyorum.
acaba benim gibi ameliyattan sonra hala burnundan hiç nefes alamayan varmı

kızlar 21 ekimde ameliyatım var ve çok korkuyorum ameliyat öncesi tavsiyelerinizi bekliyorum...:18:
Ayrıca 15 gün rapor işe başlamam için nasıl bir süre sizce??:18:

ben 10 gunde toparladım hiç sorun olmaz ılk 4 gun bıraz zorlanabilirsin burun kapalı oldugu için ama tamponlar cıkınca rtık rahatlıyosun sonrakı gunler kolay geçiyo:):34:

Back
X