Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden geçmiş olsun canım.
canım ben istanbulda çalışıyorum ama ailem adanada oldugu için adanada ameliyat olacagım.ersal kaya diye estetik cerrah var burada ona ameliyat olacagım.2250 doktora verdim.600 tl de hastane alıyormuş ama benim özel saglık sigortam hastane kısmını ödüyor.Kızlaaar bende düşünüyorum ama tedirginimde. Ne kadara yaptırdınız? Ve doktorun adı ne nerede?
canım ben istanbulda çalışıyorum ama ailem adanada oldugu için adanada ameliyat olacagım.ersal kaya diye estetik cerrah var burada ona ameliyat olacagım.2250 doktora verdim.600 tl de hastane alıyormuş ama benim özel saglık sigortam hastane kısmını ödüyor.
canm telefonla giriyorum ama moralim çok bozuk sendeki kanama nasıl oluyor.canım normal tabi kanamsı benimde 3 gun sürdü. ayrıca bilgisayara girme yat dinlen. ben 5 gun yattım kendimi hiç yormadım. bende ameliyat olalı 12 gun oldu
kızlar 21 ekimde ameliyatım var ve çok korkuyorum ameliyat öncesi tavsiyelerinizi bekliyorum...:18:
Ayrıca 15 gün rapor işe başlamam için nasıl bir süre sizce??:18: