Kızlar yardımmm idrar yolu enfeksiyonu!!!!

aselkuzum

Rabbim yavrumu koru...
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
913
6
68
mrb kızlar 8 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var doktorum prefix 500 isminde antibiyotik verdi ben çok tedirginim ne yapmalıyım bilmiyorum??bana yardımcı olurmusunuz?hamileliğininin ilk aylarında enfeksiyon geçiren hamileler neler kullandnız?hangi ilaçlar önerildi?çok teşekkür ederimmmmm şimdiden

dr. ilaç verdiyse bir bildiği vardır, bazı antibiyotikler gebelikte de kullanılıyor. enfeksiyon bebeğe ilaçtan çok zarar verir. bir de günde en az 3 litre su içmeye gayret et, ne kadar çok su içersen israr yolları o kadar çok yıkanır. enfeksiyon da gider.

canım merak etme ben de 25 haftalık hamileyim bana da prefix 500 mg verdi daha bgn başladım. ama bana günde 3 kere yazmış ilacın içinde günde 2 yazıyor o konuda kafam karıştı... mecburen kullanıcaz enfeksiyon olmasaydı keşke hiç ama şimdi kullanmazsak daha kötü olur sanırım. ama ilk 12 hafta gebelikte çok önemli diyorlar, kafanı karıştırmak istemem ama 1 ay enfeksiyona dayanıp 12 haftadan sonra kullansan acaba bebek için daha mı zararlı olur? doktora bir sor istersen 1 ay sonra başlasam diye...

idrar enfeksiyonu erken doğum ve düşük sebebi ilaçlarını kullan doktorunu dinle. hiç bir zararı olmaz bende hamileliğimde 9 ay boyunca yaşadım

cnm benim sadece idrarda değil kanda da çıkınca enfeksiyon vermek zorunda kaldı ama hiç kullanmamak daha tehlikeli olur dedi dr.um umarım tekrarlamaz teşekkür ederim hepinize.....

hem ilaçlarınızı kullanın hemde papatya suyuyla vajinanızı temizce silin. banada arkadaşım önermisti antiseptik özelliği var. bende çok sık idrar enfeksiyonu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…