Kizlar yardimmm

AlIpInar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
192
116
33
28
Bugun doktora gittim doktr alttan ultrasonla bakti bebek var kese var fakat kalp atisi yok dedi direk agzini kurtajdan acti eve geldim geleli mafoldum baska bir doktora danistim gec dollenme olabilir dedi carsamba gunu yanina cagirdi bilginiz varmi benim gibi olupta bebeginin kalp atisini gec duyannn

Canım kaç haftaliksin. ??

Kaç haftalıksın

Kaç haftaliksin canım ?Geç döllenmelerde geç görülebiliyor bebek ve kalp atışı hemen kurtaj fln olma bekle başka Dr.a git .

Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama ben 6 haftalıkken gittiğimde keseyi görmeye gittim 8haftalıkken gittiğimde kalp atışını duydum yani doktora laf etmek değil niyetim ama bir eksiklik mi var sanki birde görümcemden bildiğim kadarıyla karından ultrasonla bakıldığında kese görülmüyorsa alttan bakılıyor

Bebekde kese karindan goruluyor canim

Sıkma canını sakın gönlünü ferah tut başka bir doktora daha git oda aynı şeyi söylüyorsa benim fikrim bu bir başkasına daha git sonra pişmanlık duyma benim görümcem 3 tane düşük yaptı şuan karnındaki dördüncü hepsini 2aylıkken kanama yaşıyordu düşürüyordu bu dördüncüde de kanaması oldu doktora gitti bu bebekte öldü dediler fakat o farklı bir doktora komşusunun ısrarı üzerine gitti bebeğin kalp atışları Gayette vardı elhamdülillah

Insallah canim insallaahh

Kese gorulmezse alttan bakiyolar demissin ya kesede bebekte karindan ultrasonda görülüyor cnim fakat canimi cok sktilar
Tatlım bende onu diyorum ya kesede bebekte karından görülüyor okey peki senin bebekte kesede olmasına rağmen alttan bakmasının sebebi neydi

E
Anladım canım üstten kalp atışı duymayınca mı aşktan baktı
Vet cnm
Bazi dr lar oyle. 8. Haftada bile kalbini duyan varmis. Cok aceleci dvranio dr lar. 8haftaliktan kucuk bebek zehirlemiyomus ztn neyin acelesiyse...
Vee

Tatlım bende onu diyorum ya kesede bebekte karından görülüyor okey peki senin bebekte kesede olmasına rağmen alttan bakmasının sebebi neydi
Kalp atisi alttan ultrasonda 5 haftalikken dahi goruluyormus cnm karindan kalp atisi goremeyince alttan bakti

Başka doktora gidiyorsun hemen sakın kürtaj yaptırma.devlete değil özel bir hastaneye git.iyi bir doktor olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…