Kizlar yardimmm

Kiz dur dha biten bsy yokki bosuna stres yapip olumsuz etkiliyosun. Tek dr un lafiyla ndn hareket ediyosun? Arkdsmn bebegine dr kist demis düşünsene. .. baska dr a gitmeseydi dusurcekti dr yzunden
Oyle de iste biraz kesin konustu doktor umitlenme persmbe ac gel kurtajda bayiltcaz filan dedi

Ben 5 haftalık hamileyken kanama sebebiyle hastaneye yattım doktor dedi kese görünüyor ama bozuk büyük ultrasona girdim orda kist var dediler sonra doktor kürtaj yapalım dedi ama ben istemedim pazartesi günü başka doktora gittim 6 haftalık karından baktı kalp atışını duydu her doktor başka konuşuyor Bebek kalp atışını 9 haftaya kadar duyan var inşallah bi sorun yoktur bebeğinin. Pıt pıt ATA'n kalp atışını duyarsın

Insallah cnm Rabbim yvruma can verir insallahhh

İnşallah Can'ım dua edelim üzülme benimde sıkıntılı geçiyor hamilelik kanama alanı varmış kesenin altında hamile olmakta zor rabbim kolaylık versin hepimize
Amin canim bnim ilk gebeligim ve esim o kadar mutluyduki 9 ay boyunca krnmadik ksmet smdiymis dedik simdide doktor bana kurtaj deyince cildirdim

Amin canim bnim ilk gebeligim ve esim o kadar mutluyduki 9 ay boyunca krnmadik ksmet smdiymis dedik simdide doktor bana kurtaj deyince cildirdim
Doktor önüne gelene kürtaj diyo ben doktoru dinleseydim kalbi atacak bebeğime kıymış olacaktım ama içimde bi his vardı ben bebeğimi kaybetmiyecem diyip hastaneden çıktım başka doktora git bebeğinin kalp atışını duyarsın belki

Yarin devletteki doktorum dogumhanede gorevli beni oraya bekliyor bakalim hayrlisi umarim bir gelisme vardir cok kotuyum o kadar baglanmistimki melegime

Yarin devletteki doktorum dogumhanede gorevli beni oraya bekliyor bakalim hayrlisi umarim bir gelisme vardir cok kotuyum o kadar baglanmistimki melegime
İnşallah bebeğinin kalp atışını duyarsın hayırlı haberlerle gel sagsalim kucağına alırsın inşallah

Kese karından görünüyor bakın mecbur kalmadıkça alt muayene izin vermeyin zararlı yakınımın başına geldi. Bende 7 8 haftalıkken kalp atışlarını duydum ben emin olmadan kürtaja kalkışmayın

Yarin devletteki doktoruma gidicem umarim kizlar iyi haberlerle donerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…