arkadaşlar şuan 36 haftalık hamileyim sezeryan olucak doğumum 3 hafta sonra ama bebişim 2.600 kg nasıl bebişime kilo aldırabilirim tavsiye edebileceğiniz gıdalar varmı acil yardım lütfen
bal pekmez ye muzda kilo yuapıyo bebege hergun yumurta ye onunda faydası var canım benşm ole yaptım suan 34 haftalık 2500 grm ama benimde erken dogum riskim var hayırlısı olsun
canım ben burda okudugum kadarıyla ki bende yapıcam onu bu nestlenin ballı büyüme sütleri varmış bir ayda 700 800 gr aldırıyomuş bebege onlardan tavsiye ediyorlar dene istersen benim kuzenim içiyo maşallah bebişi iyi kilosu falan bende içiçem şimdi
arkadaşlar tavsiyelerinize teşekkürler ne bulursam yemeyi düşünüyorum valla süt yumurta muz falan çok yiyorum aslında ama iştahım yok mecburiyetten yiyorum midem almyo hiç vitaminde kullanıyorum ama hayırlısı olsun artık annemlerde sağlıklı doğsunda nasılsa doğduktan sonra kilo alır diyolar inşallah sağlıkla dünyaya getiririm
valla kızlar herkes tavsiyelerde bulunuyor öncelikle rabbim sıhhatli dünyaya gelmek nasip eylesin yeme içmeyle kilo aldırmaya gelince bünyeden bünyeye değişiyor ben nerdeyse hamile kalmadan önce düzenli yeme alışkanlığı edindim hamileliktede 9 ay yemediğim kalmadı yumurtasından peynirine sütüne meyvasına yeşillik tüm sebzeler ve hergün düzenli beslendim ceviz badem fındık cevizli sucuk kayısı daha sayabileceğim bir sürü şey fakat kızım 2700 doğdu yani bence yeme değilde bünyeyle alakalı hiç doğru düzgün beslenemeyenlere bakıyorum topaç gibi bebeler doğuruyolar ama rabbime şükürler olsun sağlıklı akıl küpü bi bebeğim var yediğim herşey zekasına ve çevikliğine gitmiş diyorum