Kızlar yardımmm!

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kzlar kuzenimin haftaya kına gecesi ve nikahı var. Sizce nikahta ve kına gecesinde nasıl bi elbise tercih etmeliyim? sade mi olmalı? Ama birinci derece yakını olduğum için de çok sade olmak istemiyorum. Fikir verirseniz çok memnun olurum :KK37:

Kzlar kuzenimin haftaya kına gecesi ve nikahı var. Sizce nikahta ve kına gecesinde nasıl bi elbise tercih etmeliyim? sade mi olmalı? Ama birinci derece yakını olduğum için de çok sade olmak istemiyorum. Fikir verirseniz çok memnun olurum :KK37:
açık mısın kapalı mı tarzın ne ve bu arada konunun yeri bura değil taşınır

Benim kuzenimin düğünü vardı nikah istanbulda oldu biz gidememiştik Düğüne diye Annemin gazıyla bi elbiseler aldık kardeşimle ben Bi paralar döktük En havalı en şahşahalılarından :D facede nikah resimlerine bakınca gelinin kardeşi askılı siyah düz elbise giymişti diperleri de benzeri Ne saçmalamış bunlar ya derken Neyse dedik düğünde güzel giyinirler biz sırıtmayız arada Geldiler Kız tarafı ful dümdüz siyah mini elbise giymişti Ortalarında palyaço gibi kaldık :D yani diğer insanlara da dikkat et ona göre o ölçüde giyin Anormal oluyo yoksa

Nikahta sade bir elbise olabilir yada pantolon gömlek tarzı.
Kına gecesi nasıl olacak evdemı yoksa düğün salonu yada cafe tarzı bir yer mi.
Eğer evde ise yine sade bir elbise dışarıda ise abiye tarzı olabilir.

Back
X