- 27 Aralık 2015
- 23
- 2
- 1
- Konu Sahibi parilti112
-
cnm cinsel anlamda iste, yüzüm gözükmeyecek sekildeHiç anlamadım nasıl bi resimdi ki
aynen ama icim icimi kemiriyo aklımdan cıkmıyo nasıl yaparım böyle bi sey :'(Hatandan ders alıp önüne bak,sınavına odaklan...
haklısın ben de cok kızıyorum ama cok da pismanım, sevgilim olunca nasıl bakıcam yüzüneOfff maalesef çok kızdım canım sana ...
Asla yapılmamalı böyle bir şey ,kendine olan saygın bu mu ?
Bu ilk ve son olsun ...
cnm cinsel anlamda iste, yüzüm gözükmeyecek sekilde
ya sosyal medya da kullanmıyorum, eksın olsun diye değil de nefs mi diyim ne diyim bilemedimYgsye hazirlanirken canin sıkıldı galiba..ekşın olsun dedin de..
git hadi bakiim dersinin basina..
mast yapmayan biriyim normalde, ygs ye odaklanmaya calısıyorum, tek cocugum yani yalnızım cok yalnızım hemdeAyrica konunun masturbasyonla,ygs yle,tek çocuk olmakla alakasını çözemedim
haklısın, önüme bakmaya calısıyorum da zaten ama sanki gecmisim cok kirli de sonradan temiz insan oldum gibi geliyo. tövbe edicem bu aksam dua okuyupHatana takılı kalırsan hep yanlışa düşersin zaten böyle biri oldum diyip devam bile edersin. O yüzden hatadan ders al birdaha yapmicam diyip unut.
o da attı, hatta sohbet de ettik, doğru insan cıkınca yüzüne bakmaya utanıcam belliMast çok canın istiyorsa yap bunun neresi acizlik. Zaten belli bir yaşa gelmişsin vücudun da bir saati hormonları var. Sen yapmasan rüyada olurdu.
Fakat fake hesap açıp başkasına resim atma bir daha böyle şeyler çok gereksiz.
Senin de karşına doğru insan çıkar birgün.
mast yapmayan biriyim normalde, ygs ye odaklanmaya calısıyorum, tek cocugum yani yalnızım cok yalnızım hemde
sevgilim hic olmadı, olunca nasıl bakıcam ona o amacla dedim zaten. kendime saygım gitti nasıl yaparım diye icimden söyleniyorum iste..Sevgilini boş ver , kendine saygı duy , kendinle hallet bu yalnışı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?