kızlar yardımmm

Bunlar nerden akliniza gelir bilmem ki..hepsi bosluktan..otur sinavina calis..zora gelince nereye saracagini sasirmissin..
gercekten öyle ya, hep bosluk ve yalnızlıktan. lise bitince doğru düzgün arkadas da kalmadı cevremde, dost bildiklerim de sahte cıktı her mezun gibi.

İnsanların bir sürü sevgilisi oluyor kendilerini kirli hissetmiyorlar sen sadece tanımadığın birine resim atıp mesajlaştın diye bu kadar kendini kötü hissetmene gerek yok bir daha yapmazsın olur biter.

Sınavına çalış uğraşma bir daha böyle işlerle.

Bu senin icin bi ders olsun birdahada yapma ..
Hatarimiz bizi biz yapar. Umarim ders almissindir..
Simdi olanlari unut ve sinavina kas:))

gercekten öyle ya, hep bosluk ve yalnızlıktan. lise bitince doğru düzgün arkadas da kalmadı cevremde, dost bildiklerim de sahte cıktı her mezun gibi.

Surda iki üc ay kalmis sinava..bu senin gelecegin..yasitlarin son gaz kafasini kaldirmiyor..fikrin derste olsaydi zikrin muhtemelen bunlar olmatacakti..

Hadi burda da oyalanma..

sevgilim olsa ona asla böyle foto atmam, zaten sevmeden cıkmam da. utangacım baya kendimi de riske atmam, evlenmeden önce iliski yasayanları falan asla kınamıyorum yanlıs anlasılmasın. ama kendime yakıstıramıyorum bunu, doğru insan olmaya calısıyorum halbuki, yani masumluğumu kaybetmis gibiyim bekaretimi dursa nolucak namus sadece orada değil ki..akılda...

sevgilim hic olmadı, olunca nasıl bakıcam ona o amacla dedim zaten. kendime saygım gitti nasıl yaparım diye icimden söyleniyorum iste..
Bir daha yapmazsın beyninden silersin , erkek arkadaşın olduğunda anlatmazsın , bu ona yaptığın yanlış değil kendine yaptığın yanlış ...

Surda iki üc ay kalmis sinava..bu senin gelecegin..yasitlarin son gaz kafasini kaldirmiyor..fikrin derste olsaydi zikrin muhtemelen bunlar olmatacakti..

Hadi burda da oyalanma..
cok durmayacağım zaten burada, ama anlatıcak kimsem yok icimi dökmeliydim, kızlar cok tesekkur ederim iyi kötü fikir söylediniz icimi rahatlattınız gercekten tesekkurler...

Bu senin icin bi ders olsun birdahada yapma ..
Hatarimiz bizi biz yapar. Umarim ders almissindir..
Simdi olanlari unut ve sinavina kas:))
off hem de nasıl aldım vicdanım kemiriyo icimi. sanki beni tanıyanlar bana ahlaksız falan diyo gibi of be allahım ya, töbe ettim valla

Bir daha yapmazsın beyninden silersin , erkek arkadaşın olduğunda anlatmazsın , bu ona yaptığın yanlış değil kendine yaptığın yanlış ...
evet kendime yaptığım yanlıs olduğu icin ömür boyu hafızamda ve vicdanımda kalıcak, kendime saygım da gitti

evet kendime yaptığım yanlıs olduğu icin ömür boyu hafızamda ve vicdanımda kalıcak, kendime saygım da gitti
Hayır canım hatalar insanlar için , yapmışsın ama pişman olmuşsun ...

Önemli olan bundan sonrası , oldu ve bitti eskide kaldı. Hatırlama rüya gibi düşün...

Hayır canım hatalar insanlar için , yapmışsın ama pişman olmuşsun ...

Önemli olan bundan sonrası , oldu ve bitti eskide kaldı. Hatırlama rüya gibi düşün...
insan bilerek nasıl hata yapar.. cok tesekkür ederim, önüme bakıcam ben de artık, tamamen sınavıma odaklanıcam, artık kendimi ne kadar asağı görsem de tek tesellim yüzümün gözükmemesi;(

birine fotoğraf atmana gerek yok
kendi kendine mastürbasyon yapabilirsin
bu acizlik değildir
sanal seks başına ciddi dertler açabilir.18-20 yaşındaki bir insanın cinsel olarak aktif olması normaldir.

birine fotoğraf atmana gerek yok
kendi kendine mastürbasyon yapabilirsin
bu acizlik değildir
sanal seks başına ciddi dertler açabilir.18-20 yaşındaki bir insanın cinsel olarak aktif olması normaldir.
kamera acmadım, sadece fotograf attım bi kac tane, yani sanal seks mi oluyo ben de bilemedim simdi ama bi daha yapmayacağım kesin

kamera acmadım, sadece fotograf attım bi kac tane, yani sanal seks mi oluyo ben de bilemedim simdi ama bi daha yapmayacağım kesin
yani yazılı delil bırakıyosun sonuçta mesajlaşaan bile
kötü niyetli biriyse senin adını sanını bilen biriyse bunu şantaj unsuru olarak da kullanabilir.
o yüzden tavsiyem bazı isteklerini yabancı insanlarla değil, sevdiğin güvendiğin ve istediğin kişiyi bulana kadar kendi kendini tatmin yoluna gitmen.
bu ayıp, günah ya da tehlikeli değil.
böyle isteklerin olmasaydı asıl bir sorun var derdim.

Dua et de fotolarin sanal alemde yayilmasin, arka fonda kimligini belli edecek bir seyler var miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…