Hayir öyle düşünmüyorum ama bilemiyorum ki sonuçta yeni taniyorum umarim yarabandi olarak görmüyodur şey dedim egolarini tatmin etmek için felan görüşmüyosun değilmi dedim saçmalama dedi bunu yapsam bir sürü kiz var yaparim hepsiyle dediYara bandı olarak kullandığını düşünüyorsan tabi ki ayrıl
Anladigim kadarıyla ortada ciddi birşey var aldatma gibi diyelim ama kızın yaptığıneden ayrildigi onemli senin de ileride basini agritacak bi takintisi varsa uzak dur bence bi de boyle ismarlama uc dort yil bekle demek neymis
Yani oda var bir korkum var hala onu unutamadimi diye nerdeyse barisma ihtimaliniz varmi diye soracam ama hic sanmiyorum15 günlük bir ilişki için ileriyi düşünmek normal değilki zaten adam sizi taniyacak daha önce yasadıkları yüzünden illaki iki kere düşünecektir sizde aynı şekilde tanımaya çalışın bence
Senden gerçek anlamda etkilenseydi bahaneler üretmezdi sanaKızlar acilen yardim :)) ya ben yaklaşik 15 gün oldu yeni bir ilişkiye başladim .bugün buluşalim dedik ve buluştuk benden gizlediği birşeyler vardi evet hissediyordum şükür ki açikladi birden bende şaşirdim üstüne gitmiyordum çünkü elbet anlatir diye nişan atmis ve sevgililikle birlikte 3 .5 yıl hayatında olan biriymiş olabilir dedim sonuçta geçmişi beni ilgilendirmez ancak neden ayrildiğini anlatamadi ve o an okadar caninin acidiğini hissettim ki sadece biraz zorlayinca dediki onun gecmsinde yaptiği bir hata yüzünden çünkü bunuda ilgilendiriyormus .her neyse benim sorum su sizlere bana dediki ben 3/4 yil evlenmeyi düşünmüyorum ha dedi bu demek değilki senle eğlencem şuan seni sevmeye ısınmaya calisiyorum sonrasında ne olur bilmiyorum dedi e benimde geçmişimde üzülmüşlüğüm çok sizce bu iliskiyi devam ettirmelimiyim benim beynim isin doğrusu bomboş resetlenmis haldeyim tamamen ona odaklanmistim ama böyle birsey cikinca çok üzüldüm nasıl davaranayim ona bilmiyorum
Of yaaSenden gerçek anlamda etkilenseydi bahaneler üretmezdi sana
Bi de söyle durum var bu şekilde tanısıpta daha çok mutlu olanlarda varKızlar acilen yardim :)) ya ben yaklaşik 15 gün oldu yeni bir ilişkiye başladim .bugün buluşalim dedik ve buluştuk benden gizlediği birşeyler vardi evet hissediyordum şükür ki açikladi birden bende şaşirdim üstüne gitmiyordum çünkü elbet anlatir diye nişan atmis ve sevgililikle birlikte 3 .5 yıl hayatında olan biriymiş olabilir dedim sonuçta geçmişi beni ilgilendirmez ancak neden ayrildiğini anlatamadi ve o an okadar caninin acidiğini hissettim ki sadece biraz zorlayinca dediki onun gecmsinde yaptiği bir hata yüzünden çünkü bunuda ilgilendiriyormus .her neyse benim sorum su sizlere bana dediki ben 3/4 yil evlenmeyi düşünmüyorum ha dedi bu demek değilki senle eğlencem şuan seni sevmeye ısınmaya calisiyorum sonrasında ne olur bilmiyorum dedi e benimde geçmişimde üzülmüşlüğüm çok sizce bu iliskiyi devam ettirmelimiyim benim beynim isin doğrusu bomboş resetlenmis haldeyim tamamen ona odaklanmistim ama böyle birsey cikinca çok üzüldüm nasıl davaranayim ona bilmiyorum
Ya bir tartismamiz oldu dün onun üzerine konu iste bir şekilde buraya geldi15 gunluk iliski varsa ortada neden eskisini aciyor o defteri kalbinde tamamen kapatsa bi daha acmazdi emin ol,dedigin gibi aldatildi herhalde
Ya bi kere canları acidimi bidahikine temkinli olmak diyelim o Cesareti gösterememek ayni şeyler olunca yine ayni seyelrin yasancağni düşünmek belki de şuan o kadar kötü hissediyorum ki kendi mi napicağmi bilemedimÖnemli olan niyeti, benim eşimde geçmişte birini unutamamıştı kimweye güvenmiyorum evlenmem felan ne derdi kız eşimin arkadaşıyla evlenmiş, bana oturur bunları anlatırdı ben de dinlerdim üzüldüğüm zaman bile oldu :))) sonra eşim bana bir gün , ' ben ilk günden beri aşığım sana dedi ' tabi ben sok peki dedim o kadar şeyi bana niye anlattın beni kıskan diye söyledim onca şeyi demişti, sonra evlendim gerçekten beni çok seviyordu ama geçmişindeki kıza yaptığı sürprizleri bana yapmadı, geçmişteki kıza gösterdiği ilgiyi bana göstermedi, geçmişteki kıza hqrcadığı parayı bana harcaması, sevgi bunun neresinde kaldı şimdi bunu eşim hiç anlamadı işte.
Üç dört yıl evlenmeyi düşünmediğini belirtmesi düşündürücü..Kızlar acilen yardim :)) ya ben yaklaşik 15 gün oldu yeni bir ilişkiye başladim .bugün buluşalim dedik ve buluştuk benden gizlediği birşeyler vardi evet hissediyordum şükür ki açikladi birden bende şaşirdim üstüne gitmiyordum çünkü elbet anlatir diye nişan atmis ve sevgililikle birlikte 3 .5 yıl hayatında olan biriymiş olabilir dedim sonuçta geçmişi beni ilgilendirmez ancak neden ayrildiğini anlatamadi ve o an okadar caninin acidiğini hissettim ki sadece biraz zorlayinca dediki onun gecmsinde yaptiği bir hata yüzünden çünkü bunuda ilgilendiriyormus .her neyse benim sorum su sizlere bana dediki ben 3/4 yil evlenmeyi düşünmüyorum ha dedi bu demek değilki senle eğlencem şuan seni sevmeye ısınmaya calisiyorum sonrasında ne olur bilmiyorum dedi e benimde geçmişimde üzülmüşlüğüm çok sizce bu iliskiyi devam ettirmelimiyim benim beynim isin doğrusu bomboş resetlenmis haldeyim tamamen ona odaklanmistim ama böyle birsey cikinca çok üzüldüm nasıl davaranayim ona bilmiyorum
Bende orda takildim valla o yüzden dedi sirf bilerek borc aciyorumki evlenmeyeyimÜç dört yıl evlenmeyi düşünmediğini belirtmesi düşündürücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?