Kızlar yardımmmm

Sizin 3-4 yıl içinde evlenme düşünceniz var mı yaşınız kaç?

Eğer varsa ve adamın kararı netse çok tartışabilirsiniz bence kalbinizin sesini dinleyin derim çünkü adamın tavrını vs biz bilemeyiz. Size değer veriyor mu,yoksa hani kafa dağıtmak için mi konuşuyor?

Ben istiyorum evlenmek ama kafa dağitmak için değildir ya of okadar çok soru varki beynimde

Ben istiyorum evlenmek ama kafa dağitmak için değildir ya of okadar çok soru varki beynimde

Eğer adam öyle değilse bile 3-4 yıl evlilik olmayacağını bilerek başlarsınız ilişkiye. Sizin için en iyisi olur umarım üzülmezsiniz.

Isınmaya çalışmak. Neden için ısınmadan bi ilişkiye başlarsın ki zaten. Hali hazırda sana ısınmış olması gerekmiyor mu.
Sevmeye çalışmak desen. Sevmek için zorlamazsın ki kendini, üzerine düşünüp uğraşılacak bişey değildir öylece seversin işte. Seninle biraz zorlama sevgili olmaya çalışıyor gibi geldi. Mantığına yattın kalbi ne diyecek onu bekliyor

Ya bi kere canları acidimi bidahikine temkinli olmak diyelim o Cesareti gösterememek ayni şeyler olunca yine ayni seyelrin yasancağni düşünmek belki de şuan o kadar kötü hissediyorum ki kendi mi napicağmi bilemedim
Seni çok iyi anlıyorum zamanla anlarsın karsındaki kişinin düşüncelerini

İste zorla neden oluyo ona kizdim kirildim henüz ayrilali 6 ay olmuş nisanlisindan ve yeni bir ilişkiye başlamak için çok erken belki de kendini iyileştirmek için beni kullaniyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…