- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 23
- 35
- Konu Sahibi Httttf0101
-
Koku var ama normal gibi geldi bole rahatsız edici agir bir koku değildi normal akıntı kokusu gibi diyim cnm.Canım öncelikle Rabbım nasip eder inşallahGelen akıntın kokulu ise enfeksiyondur , ama kokusuz ise bunun bir çok nedeni olabilir ; gebelik , pms dönemi gibi .. eğer gebelikten şüphen var ise adete 5 gün kala test yap derim ..
Kasinti yanma vs yokUmutlanmamakta fayda var daha döllenme yeni olmuştur olduysa bile. Akıntı kokulu kaşıntılı ve yeşil değilse mantar değildir. ✔
Yanma kasinti asiri koku yok amaMantar olmussun bu kadar erken akinti belirtisi olmaz
Ins cnm. Bel kalcadan yukarisi ağriyir bideAdetiniz 1/2 gün gecmeden test yapmayın burada bir sürü konu okudum ikinci hayalet cizgi dahi yok attıkları fotoda cogu çizgi görüyor 2 gün sonra adet oldum yazıyorlar.
İlk belirti her zaman ya adet gecıkmesidir ya da kasık agrısı.
Doğru söylüyorsun canimAdetiniz 1/2 gün gecmeden test yapmayın burada bir sürü konu okudum ikinci hayalet cizgi dahi yok attıkları fotoda cogu çizgi görüyor 2 gün sonra adet oldum yazıyorlar.
İlk belirti her zaman ya adet gecıkmesidir ya da kasık agrısı.
Kandida mantarinda cogu zaman sadexe akinti olur. Hamile diyebilmemiz icin henuz cok erken bir cok sebepten akinti olabilirYanma kasinti asiri koku yok ama
Bende ole duusnuyorum belimde ağrıyorama neden bilmiyorum hayrlisi 1 hafta kaldi bakalm ins müjdeli haber veririm size kizlar. Allahim herkesin duasini kabul etsibKandida mantarinda cogu zaman sadexe akinti olur. Hamile diyebilmemiz icin henuz cok erken bir cok sebepten akinti olabilir
Imsallah canm.allah isteyen herkese versinBende ole duusnuyorum belimde ağrıyorama neden bilmiyorum hayrlisi 1 hafta kaldi bakalm ins müjdeli haber veririm size kizlar. Allahim herkesin duasini kabul etsib
Canım adetine daha çok Var bekle ama inşallah bebiş vardır benımde akıntım vardı..Koku var ama normal gibi geldi bole rahatsız edici agir bir koku değildi normal akıntı kokusu gibi diyim cnm.
Ins cnm tsk ederinCanım adetine daha çok Var bekle ama inşallah bebiş vardır benımde akıntım vardı..❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?