biraz uzaklaşmayı denesen
uzakta bir tanıdığn akraban falan bir hafta on gün bir ortamdan ayrılıp kafanı dinlesen
Maddi olarak sıkışığım mayıs kadar.bütçen elverdiğince güzel bir tatile çık, ortamdan uzaklaş. Evine her gelen misafiri de kabul etme.
Hatta dün karşı komşumdaydım.Çaya çağırdı.3 4 kişinin yanında bana,kağıt üzerinde eşim olan kişiyi övüyor.Ve neler olduğunu aldatıldığımı haraketini bile bile.Neymiş iyi davranmış çok ilgilenmiş onunla hastanedeki bütün evraklarını halledivermiş.Bunu yapan kapı komşum.Hala sinirim geçmedi.
böyle ortamlardan uzak durmak en iyisi o zaman
ayrıca o anlattığın komşunun yaptığı çok ayıp
İşte bir kendime ve kinime yenik düşmesem.Susmak en doğrusu diyorum fakat sonra da kendime engel olamayıp makineli tüfek gibi saydırmış buluyorum.Buna nasıl engel olabilirim.Anlatmamayı bir başarabilsem super olacak.
Zaten eski eşim kendini mükemmel olarak gören ,herkesi küçümseyen biriydi.Annesi bir gün gelinim çok çalışıyor hep öğrencileri için oğlum sende hastanedeki hastalar için böyle uğraşıyorsundur dedi.Annesine dedi ki banane hastalardan ,hastalanırken bana mı sordu.4 olunca ben çeker giderim ne halleri varsa görsünler dedi .Ben şok oldum nasıl bir insanla evliyim ben diye.arkadaşım insanlara akıl sır ermiyor
normalde kendini bilen bir insan karşıdakinin canını sıkacak konuyu açmaz
bu konudan uzak durur
ama bile bile bu konuyu açıyorsa ben orda pek bir iyi niyet arayamam
diğer konularından gördüğüm kadarıyla sen çok güçlü bir kızsın
yapılanları sinene çekmemişsin dimdik ayakta durmuşsun
eski eşinin sana öyle davranmaya hiç mi hiç hakkı yoktu
ama imtihan işte başına geldi
şu anda da diğer kendini bilmezlerle mücadele edeceksin
bu tarz insanların ağızlarının payını vermekten başka çzre ne yazık ki yok
mecbur ediyorlar insanı
Bir günlük tutabilir, sevgini, öfkeni hayalkırıklığını sayfalara dökebilirsin. Küçük yerlerde başka uğraşacak iş bulamayan hanımlar maalesef dedikodu kumkuması oluyorlar. Öyle kişilerden mümkün olduğunca çek kendini.
Zaten eski eşim kendini mükemmel olarak gören ,herkesi küçümseyen biriydi.Annesi bir gün gelinim çok çalışıyor hep öğrencileri için oğlum sende hastanedeki hastalar için böyle uğraşıyorsundur dedi.Annesine dedi ki banane hastalardan ,hastalanırken bana mı sordu.4 olunca ben çeker giderim ne halleri varsa görsünler dedi .Ben şok oldum nasıl bir insanla evliyim ben diye.
Hatta hasta menenjit geçiren bir öğrencim var.Geçen yıl tahtaya kaldırdım.Çocuk da titreme hastalığı var.Hani öğretmenim bana da değer veriyor desin diye.Ama yazık titremekten zor tamamladı etkinliği.Sonra pişman oldum üzüldüm kaldırmasaydım diye.Neyse sonra akşam eve geldiğimde paylaştım bunu çok üzüldüm .Bir öğrencime yazık bu yaşta yaşadıklarına bak diye.Bana dedi ki manyaksın sen.Sanane ne düşünüyorsun.Üzülüyorsun böyle sonra kendin hasta olacaksın.Bakalım o zaman sana kimler üzülecek.Öğrencilerin çok düşünür artık seni diye tersledi.Şk oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?