Kızlar yardımnıza ihityacım var!

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Boşanma sürecindeyim.Ve durumumu paylaşmıştım.Küçük bir ilçede yaşıyorum.Dedikodu ve bir sürü sorular ..... Hiç arkası kesilmiyor.Unutmaya çalışırken her gün birileri gelip sorular soruyor.Benim de yaşadığım haksızlıktan dolayı kinim o kadar büyük ki , tutamıyorum kendimi.Olanı anlatıyorum ve buna engel olamıyorum.Sonrasında da pişmanlık ve kendime olan kızgınlık takip ediyor;neden paylaştığım bunu diye. Tabiki bunun sonucunda baş ağrısı ve 3 gün bu anlatılanların etkisiyle beynim susmuyor tekrar edip duruyorum.Sizce nasıl çözebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.

biraz uzaklaşmayı denesen
uzakta bir tanıdığn akraban falan bir hafta on gün bir ortamdan ayrılıp kafanı dinlesen

Hatta dün karşı komşumdaydım.Çaya çağırdı.3 4 kişinin yanında bana,kağıt üzerinde eşim olan kişiyi övüyor.Ve neler olduğunu aldatıldığımı haraketini bile bile.Neymiş iyi davranmış çok ilgilenmiş onunla hastanedeki bütün evraklarını halledivermiş.Bunu yapan kapı komşum.Hala sinirim geçmedi.

böyle ortamlardan uzak durmak en iyisi o zaman
ayrıca o anlattığın komşunun yaptığı çok ayıp

canım konuşma öyle cahil insanlarla. Davetlerine gitme, evine kabul etme. yolda görsen bile kuru bir selam ver geç. Değmez çünkü onlar sadece senin ağzından olayı dinleyip dedikodu malzemesi etmek için seni dinliyormuş gibi görünürler. İçini dökmek istersen bizler buradayız.

böyle ortamlardan uzak durmak en iyisi o zaman
ayrıca o anlattığın komşunun yaptığı çok ayıp

İnsanlardan kendimi soyutlamaktan inanın sıkıldım.Kimseye güvenim kalmadı.Uzun süredir böyle bir ortama girmemiştim.Yine girdiğime girmişliğime pişman oldum.Bu kişinin aldatıldığını da biliyorum.Ama başkalarına laf söylemeyi bilirler.

İşte bir kendime ve kinime yenik düşmesem.Susmak en doğrusu diyorum fakat sonra da kendime engel olamayıp makineli tüfek gibi saydırmış buluyorum.Buna nasıl engel olabilirim.Anlatmamayı bir başarabilsem super olacak.

arkadaşım insanlara akıl sır ermiyor
normalde kendini bilen bir insan karşıdakinin canını sıkacak konuyu açmaz
bu konudan uzak durur
ama bile bile bu konuyu açıyorsa ben orda pek bir iyi niyet arayamam
diğer konularından gördüğüm kadarıyla sen çok güçlü bir kızsın
yapılanları sinene çekmemişsin dimdik ayakta durmuşsun
eski eşinin sana öyle davranmaya hiç mi hiç hakkı yoktu
ama imtihan işte başına geldi
şu anda da diğer kendini bilmezlerle mücadele edeceksin
bu tarz insanların ağızlarının payını vermekten başka çzre ne yazık ki yok
mecbur ediyorlar insanı

Bir günlük tutabilir, sevgini, öfkeni hayalkırıklığını sayfalara dökebilirsin. Küçük yerlerde başka uğraşacak iş bulamayan hanımlar maalesef dedikodu kumkuması oluyorlar. Öyle kişilerden mümkün olduğunca çek kendini.

Zaten eski eşim kendini mükemmel olarak gören ,herkesi küçümseyen biriydi.Annesi bir gün gelinim çok çalışıyor hep öğrencileri için oğlum sende hastanedeki hastalar için böyle uğraşıyorsundur dedi.Annesine dedi ki banane hastalardan ,hastalanırken bana mı sordu.4 olunca ben çeker giderim ne halleri varsa görsünler dedi .Ben şok oldum nasıl bir insanla evliyim ben diye.

sana eski kocanı övene çok meraklısıysan al senin olsun de
armut gibi kalsın bir daha da ağzını açamaz

vicdansızın tekiymiş eski kocan. insan sadece para almak için çalışmaz. o mesleğin bir de vicdani yönü vardır. henüz kişiliği oturmamış materyalist biriymiş anlaşılan.

Hatta hasta menenjit geçiren bir öğrencim var.Geçen yıl tahtaya kaldırdım.Çocuk da titreme hastalığı var.Hani öğretmenim bana da değer veriyor desin diye.Ama yazık titremekten zor tamamladı etkinliği.Sonra pişman oldum üzüldüm kaldırmasaydım diye.Neyse sonra akşam eve geldiğimde paylaştım bunu çok üzüldüm .Bir öğrencime yazık bu yaşta yaşadıklarına bak diye.Bana dedi ki manyaksın sen.Sanane ne düşünüyorsun.Üzülüyorsun böyle sonra kendin hasta olacaksın.Bakalım o zaman sana kimler üzülecek.Öğrencilerin çok düşünür artık seni diye tersledi.Şk oldum

hepimiz insan şeklinde doğsak da yürekte herkes insan olamıyor
ayrıca merhametli olmak güçlü insanlara özgüdür.

aldatma sebebiyle boşanan kadınları çekememezliktir bunun adı başka açıklaması yok kendisi defalarca aldatılıp sorun yaşadığı halde boşanamayanlar böyle yollarla kendilerince intikam alıyorlar boşanmak isteyen kadındır. 1-2 kere aldatıldı diye insan boşanırmı diye düşünüyorlar. yaşadıkların bundan.

insanlar dedikodu yapmak için ölüyor ağzı olan konuşuyor maalesef.en güzeli bu tip art niyetli insanlardan uzak durmak
mümkün olduğunca konuşmamaya çalış güvenmediğin insanlara sıkıntını anlatma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…