insanlar dedikodu yapmak için ölüyor ağzı olan konuşuyor maalesef.en güzeli bu tip art niyetli insanlardan uzak durmak
mümkün olduğunca konuşmamaya çalış güvenmediğin insanlara sıkıntını anlatma canım
İşte bende bunlara üzülüyorum.Sen benim sayemde memleketine gel.Beni de zaten mükemmel davranarak kandırdı.Ailemi bile ,düşünün.Sonra bana yapmadığını bırakma.Sonra bu kadar karaktersiz , acımasız ,insanları kullanmayı seven ve kendini mükemmel gören insanın ortamı super olsun.Benim hayatımı mahvetti.Bütün duygularımı öldürdü.Güvenimi yaşam sevincimi.İnsanlar da bunu bana gelip övüyorlar.Nasıl göremiyorlar yapmacık olduğunu, yalaka olduğunu anlamıyorum.
Kızlar birde bişey soracağım.Özellikle boşanma sürecinde olanlara ve ya bilgisi olanlara.Ben davayı mayıs ta açmıştım.Ben dava açınca maddi manevi ve nafaka.Karşı taraf da bana açmış aynı şekilde.10 ay oldu dava açılalı. ocak a gün vermişler. İlk davam ocak ta 10 ay sonunda olacak.Artık sonunu göremiyorum.Neden bu kadar uzun sürdü ilk dava ve sonrası sizce ne kadar sürer?Bilgisi olan paylaşabilir mi.Avukat 4 cesse de biter diyor.ilk dava bu kadar sürerse sonunu göremiyorum
bence detay vermeyin kimseye.olmadı yapamadık diyin.siz anlattıkça dinleyen bire bin katan çok olur.yeni hayatınıza bir an önce uyum sağlamanız dileği ile.
Çok teşekkür ederim demek ki normal bir süreç yaşadığım.ayni yoldan gecmis biri olarak, derdinize care yok. Icinizdeki hayal kirikligi hafifleyene kadar, az da olsa iciniz rahatlayana kadar her önünüze gelene anlaticaksiniz. Sonrasinda bende pisman olurdum ama ayriligimin üzerinden 2 sene gecti, yavas yavas insanlar benden özür dilemeye basladi, sen hakliymissin, zamanla gördük demeler.
Demem o ki, anlatmaniz sizi üzse de, eminim süreci atlatmaniza yardimci. Pek kafanizi takmayin.
Icinizden geldigi gibi yasayin.
Çok teşekkür ederim demek ki normal bir süreç yaşadığım.
Çok teşekkür ederim demek ki normal bir süreç yaşadığım.
Kızlar birde bişey soracağım.Özellikle boşanma sürecinde olanlara ve ya bilgisi olanlara.Ben davayı mayıs ta açmıştım.Ben dava açınca maddi manevi ve nafaka.Karşı taraf da bana açmış aynı şekilde.10 ay oldu dava açılalı. ocak a gün vermişler. İlk davam ocak ta 10 ay sonunda olacak.Artık sonunu göremiyorum.Neden bu kadar uzun sürdü ilk dava ve sonrası sizce ne kadar sürer?Bilgisi olan paylaşabilir mi.Avukat 4 cesse de biter diyor.ilk dava bu kadar sürerse sonunu göremiyorum
kızımın davası 20 ay sürdü...5 kere duruşması görüldü....eşi hiçbir mahkemeye gelmedi...uzamasını istemediği için hiçbir talebimiz olmadı...şahit olarak ben,oğlum ve kızımın bir arkadaşı dinlendi...hakim 500ttl nafaka 25000tl tazminat hükmetti...ayrıca mahkemenin ilk açıldığı günden kararın kesildiği güne kadar olan nafakayı da (sanırım tedbir nafakası deniyormuş) 10000tl kadar onunda ödenmesini karara bağladı...bilginiz olsun çünkü çok yeni bir karar...Kızlar birde bişey soracağım.Özellikle boşanma sürecinde olanlara ve ya bilgisi olanlara.Ben davayı mayıs ta açmıştım.Ben dava açınca maddi manevi ve nafaka.Karşı taraf da bana açmış aynı şekilde.10 ay oldu dava açılalı. ocak a gün vermişler. İlk davam ocak ta 10 ay sonunda olacak.Artık sonunu göremiyorum.Neden bu kadar uzun sürdü ilk dava ve sonrası sizce ne kadar sürer?Bilgisi olan paylaşabilir mi.Avukat 4 cesse de biter diyor.ilk dava bu kadar sürerse sonunu göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?