Kızlar ben hayatımda hislerimle hareket eden ve rüyaları da malum olan biriyim. Hislerim de neredeyse yanılmadım. Ben çok olumsuz şeyler yaşadım hayatım boyunca. Ve en çokta artık her şeyimi paylaşabileceğim bir hayat arkadaşım olmasıydı. Ama hep kimle konuştuysam olmadı hayal kırıklığı yaşadım. Aslında onların doğru insan olmadığını hep hissettim fakat ön yargılı davranmak istemeyerek o insanları tanıdım. Tabi sonu hüsranla bitti...
Bir internet sitesinden biriyle tanıştım.(Evet çok saçma yani ben hep nasıl olabilir ki derdim.) Bir ay kadar konuştuk, her şey mükemmeldi. Hep arkadaşlarıma anlattığım adamı bulmuştum. Aradığım adam bu dedim kendi kendime ama bu tamamen iç güdüsel. Ve hala da öyle hissediyorum.
Biz tartıştık...beni biraz yalnız bırak dedi. Bende de korku oluştu ve kendimi kaybetmiş şekilde üstüne gittim. Düzelecek gibi oldukça ben daha çok üstüne gittim. Ben sana aşık olmak istemiyorum uzak dur benden dedi. Ben bir kadına bağlanmak istemiyorum demeye başladı. (Bunun sebebi de zamanında çok acı bir terk edilme ve travma yaşamış. Aramızda 9 yaş var. gencim, güzelim hem çalışıyorum hem de üniversiteye gidiyorum.Oda doğu da görev yapıyor. Ancak bir sene sonra görüşe bilecektik. Ve onu beklemememden korkmuş.)
Zaten onun duygusal bir yönünü çok iyi tarif ettiğim de, bunu yaptığın da kendimi çıplak gibi savunmasız hissediyorum diyordu. Duygularını hep saklıyordu, bir kaç kez sonradan itiraf etti. Skype dan konuşuyorduk. Ona güvenmem için asla özel hayatıma müdahale etmedi. Sosyal hesaplarımı sormadı. Bende onunkileri. Ve beni engelledi gitti. Şimdi kendisinden bana fotoğrafları, adı memleketi kaldı.
Ben bu adamı unutamıyorum. Size içimdeki hissi anlatamam. Evet belki hayırlısı böyle ama gönlüm ferman dinlemiyor. Yüreğim ağzımda iyi mi kötü mü bilememek.
Ayrıca fal baktırdım bir komşu ablama kadın ben hiç bir şey anlatmadan her şeyi bildi. Ve bu kişi sana mutlaka dönecek dedi. Sen bu adamın dünyası olmuşsun dedi. Tabi bu da bir ihtimal. Buna kesinlikle bağlı kalmıyorum.
Ama birincisi ben onu nasıl bulabilirim. Ne olur yapayanlızım o gitti daha da bir karanlık her yer, içime su serpmek istiyorum..
+1Hayatımın en depresyon dönemini fallarla geçiren biri olarak sana söyleyeceğim tek şey; DÖNMÜYORLAR.
Fallar, geleceği değil, o an neyse sana onu gösteriyor.
Bana da dediler, ohoooo hem de kimler kimler. Yok dönecekti, yok evlenecektik, yok aklında benden başkası yoktu..
Öyle çer çöp falcılarda değil, Bülent Ersoy'un falcısına kadar ne paralar döktüm, iki umudum olsun diye.
Ama sonuç, şu an evliyim, hatta hamileyim. ve iyi ki dönmemiş, iyi ki karşıma eşim çıkmış. Aşık olmak neymiş, ilişki ne demekmiş eşim sayesinde tanıdım.
Teşekkür ederim. Evet fazla boşluğum var. Ağlaya ağlaya da olsa ben bununda altından Allahın izniyle kalkarım. Faldaki iste kendimi kandirmanin bir yolu. Belki de insan kandirildigini düsünmek istemiyordur. Ah etmiyorum. Allah gönlüne göre versin. Suanda o kadar yanlizim ki bunu tarif edemem..canım öncelikle tanımadığım görmediğin hissetmediğin bi adama bu kadar asık olmanı içinde bulunduğun duygusal boşluğa bağlıyorum. onun böyle tüymesinide başka birinin olmasına .. çünkü erkekler öyle uzaktan falan aşık olmazlar ki bu adam doğuda görev yapıyor bunalmıştır sıkılmıştır bi süre takılmıştır. bunlar hep yalan dolan bence hayatına gerçek kişilere yer ver kafanı dagıtcak birşeyler yap .falda dönecekmiş geç bunları canım üzüldüğünle kalırsın engellemiş adam seni başka bi hesap açıp iletişim kurmanda ikinci aşamalar sakın kendini yıpratma benceeee hayat senin tabiii ben yardımcı olmak istedim sadece
23 yasındayım.pardon yaş kaç
Ben sana aşık olmak istemiyorum uzak dur benden dedi. Ben bir kadına bağlanmak istemiyorum demeye başladı. (Bunun sebebi de zamanında çok acı bir terk edilme ve travma yaşamış.Kızlar ben hayatımda hislerimle hareket eden ve rüyaları da malum olan biriyim. Hislerim de neredeyse yanılmadım. Ben çok olumsuz şeyler yaşadım hayatım boyunca. Ve en çokta artık her şeyimi paylaşabileceğim bir hayat arkadaşım olmasıydı. Ama hep kimle konuştuysam olmadı hayal kırıklığı yaşadım. Aslında onların doğru insan olmadığını hep hissettim fakat ön yargılı davranmak istemeyerek o insanları tanıdım. Tabi sonu hüsranla bitti...
Bir internet sitesinden biriyle tanıştım.(Evet çok saçma yani ben hep nasıl olabilir ki derdim.) Bir ay kadar konuştuk, her şey mükemmeldi. Hep arkadaşlarıma anlattığım adamı bulmuştum. Aradığım adam bu dedim kendi kendime ama bu tamamen iç güdüsel. Ve hala da öyle hissediyorum.
Biz tartıştık...beni biraz yalnız bırak dedi. Bende de korku oluştu ve kendimi kaybetmiş şekilde üstüne gittim. Düzelecek gibi oldukça ben daha çok üstüne gittim. Ben sana aşık olmak istemiyorum uzak dur benden dedi. Ben bir kadına bağlanmak istemiyorum demeye başladı. (Bunun sebebi de zamanında çok acı bir terk edilme ve travma yaşamış. Aramızda 9 yaş var. gencim, güzelim hem çalışıyorum hem de üniversiteye gidiyorum.Oda doğu da görev yapıyor. Ancak bir sene sonra görüşe bilecektik. Ve onu beklemememden korkmuş.)
Zaten onun duygusal bir yönünü çok iyi tarif ettiğim de, bunu yaptığın da kendimi çıplak gibi savunmasız hissediyorum diyordu. Duygularını hep saklıyordu, bir kaç kez sonradan itiraf etti. Skype dan konuşuyorduk. Ona güvenmem için asla özel hayatıma müdahale etmedi. Sosyal hesaplarımı sormadı. Bende onunkileri. Ve beni engelledi gitti. Şimdi kendisinden bana fotoğrafları, adı memleketi kaldı.
Ben bu adamı unutamıyorum. Size içimdeki hissi anlatamam. Evet belki hayırlısı böyle ama gönlüm ferman dinlemiyor. Yüreğim ağzımda iyi mi kötü mü bilememek.
Ayrıca fal baktırdım bir komşu ablama kadın ben hiç bir şey anlatmadan her şeyi bildi. Ve bu kişi sana mutlaka dönecek dedi. Sen bu adamın dünyası olmuşsun dedi. Tabi bu da bir ihtimal. Buna kesinlikle bağlı kalmıyorum.
Ama birincisi ben onu nasıl bulabilirim. Ne olur yapayanlızım o gitti daha da bir karanlık her yer, içime su serpmek istiyorum..
Bende aynı şeyi düşündüm.Bence evlidir o...
Kızlar ben hayatımda hislerimle hareket eden ve rüyaları da malum olan biriyim. Hislerim de neredeyse yanılmadım. Ben çok olumsuz şeyler yaşadım hayatım boyunca. Ve en çokta artık her şeyimi paylaşabileceğim bir hayat arkadaşım olmasıydı. Ama hep kimle konuştuysam olmadı hayal kırıklığı yaşadım. Aslında onların doğru insan olmadığını hep hissettim fakat ön yargılı davranmak istemeyerek o insanları tanıdım. Tabi sonu hüsranla bitti...
Teşekkür ederim. Evet fazla boşluğum var. Ağlaya ağlaya da olsa ben bununda altından Allahın izniyle kalkarım. Faldaki iste kendimi kandirmanin bir yolu. Belki de insan kandirildigini düsünmek istemiyordur. Ah etmiyorum. Allah gönlüne göre versin. Suanda o kadar yanlizim ki bunu tarif edemem..[/QUOT
nerede yaşıyorsun bi kursa yazıl bi spor yyap ne bilim işe gir kendine bi ugras bulmalısın gerçek biriyle tanıstıgında anlıyacaksın canım
sevseydi asla pes etmezdi he belki evli ve senden saklıyor olabilir.ben asık olmak istemiyorum yalanlarına inanma baskasıda olabılır hayatında o kişiyle tartısmıs seni bulmustur sonra onla barısmıs seni bırakmıtır ama bence evli biri ihtimalı yüksek.Kızlar ben hayatımda hislerimle hareket eden ve rüyaları da malum olan biriyim. Hislerim de neredeyse yanılmadım. Ben çok olumsuz şeyler yaşadım hayatım boyunca. Ve en çokta artık her şeyimi paylaşabileceğim bir hayat arkadaşım olmasıydı. Ama hep kimle konuştuysam olmadı hayal kırıklığı yaşadım. Aslında onların doğru insan olmadığını hep hissettim fakat ön yargılı davranmak istemeyerek o insanları tanıdım. Tabi sonu hüsranla bitti...
Teşekkür ederim cevabınız için, bende kimseyi zorla bulmuyorum tabiki de. Ama kim ne derse desin, yada o ne yaparsa yapsın. Benim içim yansa da kızmıyorum ona. Içim aşırı rahat nedense. Insanlar ne yaparlarsa kendi hayatlarına onu çekermiş. Ben iyi niyetli olduğuma inanıyorum. Ve bir gün bunların karşılığını alacağıma.Yargilanmayin demeyen insanlar suan yargiliyolat ama..
Evlidir demekte neyin nesi GOzleriniz le gordunuMu belki kendine gore sebebleri vardir? Ya gercekten problemi var ise... belkide bu gencler bir birine goredir... nerdem bilipte yargiliosunuz oglani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?