kızlar yaşadıklarıma inanamıyorum yardım edin

ya ben hele bi kıza hiç yakıştıramıyorum küfürü falan. küfür nedir kızlar... söyleyince ne oluyor, normal yollarla anlatın kendinizi.

bence birbirlerinin mail şifresiydi o şifresiydi, yok şu saatte dışarı çıkmış yok böyle yapmışmışmış, bunları sorgulamak tamamen hastalıklı bi durum

bence birbirlerinin mail şifresiydi o şifresiydi, yok şu saatte dışarı çıkmış yok böyle yapmışmışmış, bunları sorgulamak tamamen hastalıklı bi durum

sanırım sen hiç sevmemişsin!!!..bu anlatığın özellikte cok nadir kadın vardır..belki mail şifresini es geçebiliriz..bunlar senın abartmaların..

arkadaşım 4 yıllık ilişkim var benim gayette mutluyuz. tabiki her şey dozunda olur, kıskanmak herkeste vardır. ama olayları didiklemek hoş değil. telefon karıştırmak, cüzdan karıştırmak falan... hani şu ana kadar yapmadım böyle bir şey.ilerde yapar myım bilmiorum ama şuanlık görüşlerim bunlar. herkesin düşünce yapısı, çevresi ve yaşayış biçimi, erkek arkadaşları aynı olmadığı için fikirleri de bir olmak mecburiyetinde değil diye düşünüyorum.

farkında değilsin hala..aynı evde yaşayıpta sevgılı olmakla, aynı evde yaşamayıp sevgılı olmak arasında uçurumlar var...aynı evde yaşamazsan bişeyi zaten kolay kolay sorgulayamazsın..sen evlen anlarsın ne demek ıstedıgımı..

yahu ben ne annemde gördüm böyle bir şey ne de ablamda gayet mutlu mesut evliler

walla ordan benim hiç sevmediğime de karar verdin annemlerin yaşadığı hayatı da çok güzel yorumladın. helal olsun arkadaşım daha neler hissediyorsun?

bence hiç bir zaman kendi ilişkinle başkalarının ilişkilerini kıyaslama, o senin hayatın bu da benim, tamam ben yaşadıklarım güzel şeyler demiyorum ama bizi bu ana getiren koşulları neler yaşadığımızı ayrı ayrı hayatlarımızda ne dönemde olduğumuzu da ben biliyorum. Ama biliyorum bu olay da olmaması gereken birşey ama inan olmaması gereken şeyler bazen oluyor işte

Bence daha onceden yasanmıs seylerı yutmussunuz kazak da bahanesı ollmus bırbırınıze dusman gbı vurup kufur etmek hos degıl elbette ayrıca sozluyuz dıyorsun aynı evde yasıyorsun yanlıs anlamadıysam aıleler neredee? Ben boyle bırsey yasasam unutamazdım ve her ufak tartısmada o gunu hatırlar tekrar yasanacak tedırgınlıgıne gırer rahatsız olurdum...Bırbırımızı sevıyoruz dıyorsun ama ılıskınız cok cok saglam gorunmuyor bana senı uzmek ıstemem ama arkadasların da dedıgı gıbı saygı olması sart onu mutlaka korumasını bılmelısınız yoksa hıc bır sekılde yurumuyorr...Bırbırınıze vurmanız kufur etmenız cok cırkın ozurle yada unutalım bır daha yapmayalım demekle kapanacak seyler degıl nacızane fıkrım...

seviyorum demişsinizde,ben nefret duyduğum insana bile bunları yapamazdım sanırım..insan sinirlendiği vakit gözü kararıyor falan da ," sevdiğine kıy(a)mamak" diye bir deyim vardır..hanginiz seviyor tüm bu okuduklarımdan sonra düşündürücü içinizde bişiyler birikmiş belli ama çözüm yolunuz yıkıcı olmuş gerçekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…