- Konu Sahibi evrekagamze
-
sevgılınle aynı evde yasıyorsan durum öyle olmuyor cnm
güvenmediğim bi adamla aynı eve çıkmam zaten....
bunun gvenle ılgılısi yok ki.. çok saçma ..sevgıyle ılgısı var..sen evlı olsan..kocanın telefonuna bakmazmısın??? kız arkadaslarına karısazmısın??[/
ilişkinin temeli güven ve saygıdır. zaten taraflar birbirlerini iyi tanıyorlarsa kontrolün ne anlamı var anlayamadım??? böyle ömür mü geçer??
bunun gvenle ılgılısi yok ki.. çok saçma ..sevgıyle ılgısı var..sen evlı olsan..kocanın telefonuna bakmazmısın??? kız arkadaslarına karısazmısın??[/
ilişkinin temeli güven ve saygıdır. zaten taraflar birbirlerini iyi tanıyorlarsa kontrolün ne anlamı var anlayamadım??? böyle ömür mü geçer??
hiç gerçekçi değilsin..
bence birbirlerinin mail şifresiydi o şifresiydi, yok şu saatte dışarı çıkmış yok böyle yapmışmışmış, bunları sorgulamak tamamen hastalıklı bi durum
arkadaşım 4 yıllık ilişkim var benim gayette mutluyuz. tabiki her şey dozunda olur, kıskanmak herkeste vardır. ama olayları didiklemek hoş değil. telefon karıştırmak, cüzdan karıştırmak falan... hani şu ana kadar yapmadım böyle bir şey.ilerde yapar myım bilmiorum ama şuanlık görüşlerim bunlar. herkesin düşünce yapısı, çevresi ve yaşayış biçimi, erkek arkadaşları aynı olmadığı için fikirleri de bir olmak mecburiyetinde değil diye düşünüyorum.
farkında değilsin hala..aynı evde yaşayıpta sevgılı olmakla, aynı evde yaşamayıp sevgılı olmak arasında uçurumlar var...aynı evde yaşamazsan bişeyi zaten kolay kolay sorgulayamazsın..sen evlen anlarsın ne demek ıstedıgımı..
yahu ben ne annemde gördüm böyle bir şey ne de ablamda gayet mutlu mesut evliler
walla ordan benim hiç sevmediğime de karar verdin annemlerin yaşadığı hayatı da çok güzel yorumladın. helal olsun arkadaşım daha neler hissediyorsun?
birbirinize dayak attınız, millette öyle kendinizi mi seyrettirdiniz?
arkadaşım küfür etmek nedir, dayak atmak nedir allah aşkına benim kaç yıllık ilişkim var bir kere bile slak demişliğimiz yoktur bizbirimize. hele dayak..... şimdiden bunlar oluyorsa ilerisi nasıl olur.... benim önerim saygıdan asla asla aslaaa ödün vermeyin
güvenmediğim bi adamla aynı eve çıkmam zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?